רעיונות לפעולת סופשנהה..:)

עמוס201

New member
../images/Emo142.gifרעיונות לפעולת סופשנהה..:)

המממ אני די בבעיה מה לעשות לחניכים שלי [כ-25 חניכים] כ]עולת סייום/ משהו מגניב לסופשנה.. במהלך השנה כבר עשינו להם ערב הווי אחד, ככה שהאפשרו תה זאתי יורדת מהפרק.. אני מנסה לחשוב לכיוון היצירתי והמפוצץ, שישאיר להם טעם טוב וחיוך מהשנה הזו, פשוט לא עולה לי רעיון..
מישהו יכול לעזור? אולי משהו שעשיתם בעבר/ רעיונות שעלו לכם השנה?
זה ממש יעזורררר

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאיזה ברללה יצאתי =.="

כתבתי את ההודעה מהמשתמש של אבאXD אזז..למישהו יש רעיונות?
רביד

מה עם איזו מסיבת פיג'מות גדולה בסניף?../images/Emo13.gif

או שזה יותר מדיי 'ערב הווי'? אפשר לקחת אותם לים (להביא איתך מבוגרים כמובן!!!!!) ולעשות שם איזו פעילות..
לכל פארק כלשהו בגדרה שרחוק מהסניף, גינה עם דשא, כל אזור כזה... לקשט יפה, לעשות משחקים, סיכום שנה, לשאול איך היה לחניכים, להרעיל אותם קצת על שנה הבאה, ולא לשכוח מושמושים.
אפשר להפוך את האירוע לפיקניק (לאסוף מהחניכים כסף או שכל אחד יביא משהו, או אם אפשר- על חשבון הסניף?).. את מחפשת רעיון למקום או לפעילות עצמה? אני לא כל כך בטוחה אם הבנתי אותך.
לפי דעתי, רצוי שהפעולה תהיה לא בסניף, במקום לא שיגרתי שהם לא רגילים אליו..

נועה את מאוד מקורית עם הרעיון של הים!

איך חשבת על זה? :O ורביד.. אמרת שאת עושה את רוב הפעילות בגן ביל"ו.. אולי זה יהיה אחלה מקום לפי הרעיון של נועה

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifהמטרה היא לגוון להם..:)

למרות שאם לא נמצא מקום חלופי פשוט נעשה את זה שם..

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחחחחח

התכוונתי לפעילות.. ולהזמין לבית שלי בבני עי"ש?! לא נראה לי שאנשים יבואו עד לפה, במיוחד לא 25 חניכים בכיתה ה'.. אבל בכל מקרה אני תותחית, לא?
הרעיון של הפיקניק מעולה, צריך לראות איך משלבים בתוכו פעילות..

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאנשים כן יודעים!!!!

אם אני דועת זה כבר מספיק..:p

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחח שתוק!

יש לך שמה כרטיס מועדון כבר י'מכור

DsO

New member
יש כרטיס מועדון?

אישה באבא לובה לא מדבר עברית!

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifיורד על רוסים?!:-O

בשישי הם שותים מלא לא כדאי לרדת עליהם אחרי 4 ליטר וודקה.. [מנסיון]

איזו פעילות?../images/Emo13.gif

פעילות סיום צריכה להכיל בעצם משוב על השנה, לספר ממה הם נהנו... [כתבתי לך הכל קודם]. אפשר לעשות המירוץ אחר הפיקניק- ולשלב מה שפלדמן אמרה.. רק שכל פעם הם אוספים עוד אוכל לפיקניק או משהו כזה..(אפשר פתקים של אוכל במקום האוכל עצמו..). יענו חפש את המטמון.=]] מממ.. מה עוד? אפשר סתם מתודות שעונות לך על המטרות- העיקר שהמקום יהיה אחר ושיהיה להם שונה ומגוון.
האווירה הכי חשובה כאן.

Rioter

New member
פעילות סופשנה שעשיתי אצלי -

(שכבת ד') חפש את המטמון בשכונה.. רק לקבוצה שלי, עם פתקים אחרים לכל חניך... יענו, כל אחד לבד. כשהמקום שמסיימים בו זה הבית שלי, ואופים ביחד חלות.
הייתה הצלחה מסחררת.

למעלה