שאלון

oOBAGIRAOo

New member
../images/Emo142.gifשאלון../images/Emo142.gif

זה רק אני, או שממש שומם פה? אז שאלון קצרצר:
מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה הראשונה?
ולמה?
מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה הראשונה?
ולמה?
מי המתמודדת האהובה עליכם יותר בעונה השנייה?
ולמה?
מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השנייה?
ולמה?
מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה השלישית?
ולמה?
מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השלישית?
ולמה? בסוף אני אעשה מין סיבוב חסינות קטנטן למתמודדת האהובה ביותר, מכל מי שתרשמו כאן. ובנוסף: שימו את התמונה שהכי הכי אהבתם. לא משנה של מי, לא משנה מאיזה עונה. מה הכי הכי אהבתם?

עונה

שאלון קצרצר: מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה הראשונה?אדריאן ולמה?כי היא פשוט מדהימה מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה הראשונה?רובין ולמה?בגלל הפרק שהיה עם ג'יי והמקרה של רובין וגם בגלל שהיא זקנה ומכוערת מי המתמודדת האהובה עליכם יותר בעונה השנייה?מרצדס ולמה?כי היא מתוקהההה מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השנייה?אבוני ולמה?כי היא מגעילה מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה השלישית?אן ולמה?כי היא יםה והכי מתוקה שם מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השלישית?יה-יה ולמה?כי היא מתנשאת וחושבת את עצמה

JULI4561

New member
עונהההההההה

מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה הראשונה? ולמה? אדריאן וג'יזל .. הם היו ממש חמודות .. מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה הראשונה? ולמה?אבוני .. לא היתה יפה בכלל .... ורובין גם . מי המתמודדת האהובה עליכם יותר בעונה השנייה? ולמה? יואנה ,הת וג'נאשה .. אין לי אחת סורי מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השנייה? ולמה?קמיל .. בעעע גם קייטי עצבנה אותי מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה? אן ואווה מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה? יה יה .. שוויצרית מידי

JULI4561

New member
ואין לי תמונה אחת יש לי הרבה תמונות

שאני אוהבת ... אז אני לא יודעת מה להשים .

sum 41 girl

New member
עונה!!

המתמודתת האהובה עליה בעונה 1 היא: אדריאן ואיליס.. אממ שניהן מדהימות המתמודדת השנואה עליי בעונה ה1 היא: אממ שאנון היא ממש לא יפה והמבטא שלה מעצבן.. המתמודדת האהובה עליי בעונה 2: שנדי ממש הגיעה לזה לזכות.. סיפור סינדרלה ממש וממש שינו את המראה שלה והיא מאוד יפה... המתמודדת השנואה עליי בעונה 2: סיומרה.. היא לא יפה המתמודדת האהובה עליי בעונה ה3: אווה ברור היא מלכה!!!!! המתמודדת השנואה עליי בעונה ה3:יה יה מעצבנת אותי ממיום ליום פשוט ביץ'

הדריו

New member
עונה

לא ראיתי את העונה הראשונה אזש אני אענה על השניה האהובה עלי היתה מרסדס כי הכי יפה וחמודה השנואה עלי היתה שנדי היא דומה ללא יודעת מה רזה ומכוערת כמו לא יודעת מה ואל תתנפלו עלי... בעונה השלשית אני הכי אוהבת את אן כי מדהימה ואחר כך את אווה מאותה סיבה.. אני הכי שונאת אתאמנדה כי מזעזעת

קרני44

New member
עונה ../images/Emo26.gif

מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה הראשונה? ולמה?
ג'יזל - יפה ולא עושה דרמות.. מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה הראשונה? ולמה?
רובין - היא הייתה ממש מעצבנת ומשתנשאת מי המתמודדת האהובה עליכם יותר בעונה השנייה? ולמה?
מרסדס ואפריל - הם היו פשוט יפות וחמודות מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השנייה? ולמה?
קמיל - כמו רובין - עצבנית ומשתנשאת מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה?
ניקול - היא פשוט מהממת חבל שהעיפו אותה מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה?
אמנדה ויהיה - שתיהם פשוט מכוערות ויותר מידי סנוביות הבהרה
: למרות שכל השנואות שבחרתי הם שחורות אני לא גזענית וזה יצא במקרה..

ניקולי17

New member
אני:)

מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה הראשונה? ולמה?אדריאן
כי היא מהממת ומיוחדת מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה הראשונה? ולמה?אממ... לא זוכרת
מי המתמודדת האהובה עליכם יותר בעונה השנייה? ולמה? מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השנייה? ולמה? לא יודעת- לא ראיתי מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה? אמנדה כי היא יפה, ויה-יה כי יש לי חולשה לרקדנים
מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה? אווה! סתם כי היא מרגיזה...

mika95

New member
עונה!

לא ראיתי את העונות הקודמות אבל אני ואמא שלי מאוד אוהבות את הסדרה הזאת
מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה? אמנדה! במקרה הזה אני לא ממש מחשיבה את העופי (למרות שהיא די נחמדה) אני יות מחשביבה את היופי כי בתוכנית הזאת זה......... בערך מה שחשוב מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה? יה יה ואיווה אני לא אוהבת אותן ואיך שאיווה קיוותה שאן תיפסל ויה יה היא נראת כזאת ביץ

C u T e1

New member
עונההההה!

מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה הראשונה? ולמה? לא ראיתי עונה ראשונה מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה הראשונה? ולמה? לא ראיתי עונה ראשונה מי המתמודדת האהובה עליכם יותר בעונה השנייה? ולמה? גם לא עושה שנייה מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השנייה? ולמה? גם לא עונה שניהה מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה? יש לי שתיים.. יה יה ואמנדה.. למה? ככה..חחח מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה? אממ אף אחת כולן חמודותת

Pink Angel1

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה הראשונה? אדריאן
למה? היא לקחה הכל בקלות,הכי יפה והתחרות לא עלתה לה לראש
המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה הראשונה? ניקול ורובין למה? ככה
פשוט לא אהבתי אותן מי המתמודדת האהובה עליכם יותר בעונה השנייה? יואנה למה? אמממ הייתה חמודה והיא היחידה שממש רצתה לזכות בזה המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השנייה? קמיל ושרה למה? קמיל היא והפה הגדול שלה ושרה אין סיבה פשוט לא אהבתי אותה. מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה השלישית? אן למה? פשוט אוהבת אותה
המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השלישית? יה-יה למה? כי היא מעצבנת!!! תמונה הכי אהובה עליי

גוחגוח

New member
-=עונה=-

מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה הראשונה? איליס P: למה? כי ההיא הייתה חמודה והיה לה יופי מיוחד! וניקול למה? כי היא מ^ו^ש^ל^מ^ת^! המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה הראשונה? רוביייייין רר..היא הייתה שמנה וזקנה והעירה לכולם!! מי המתמודדת האהובה עליכם יותר בעונה השנייה? אפריל! היא הייתה מהממת!!!!11 המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השנייה? קייטי למה? כי היא בכיינית צבועה ומפגרת ו..מכוערת!!!!!!1 מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה השלישית? אןן למה? כי היא מושלמת ויש לה אופייי מושלם ואמנדה למה? כי היא גם מהממת וגם יש לה אופיי מצחיק המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השלישית? ג'ולי למה? כי היא הודית XD חח סתאם לא יודעת היא הייתה מפגרת כזאת ויהיה למה? כי היא שחצנית ווווומחוצקנת!!!!!!

למעלה