שבוע ליציאת הפורום לדרך חדשה

eaz1514

New member
../images/Emo142.gif שבוע ליציאת הפורום לדרך חדשה

ואני רוצה להודות לשרון שלקחה על עצמה את המשימה לנווט אותנו ולאפשר לכל אחד ביטוי למועקות, לשאלות, למשאלות כל אחד לפי דרכו. באותה הזדמנות לכל החברים שהפסיקו לכתוב בגלל שינוי שם הפורום, מקומכם איתנו תמשיכו לכתוב ולהשתתף בצורה פעילה. כל התמודדות עם שכול, כל חוויה ועצה מועילות כאן לכולם. ואחרונה וחביבה שמתם לב לנוכחות של כולם, במיוחד של הוותיקים שאותם הרגשתי רק באזכרות או בימי הולדת? לא זכורה לי כמות הודעות כזו בשבוע אחד. אנא המשיכו בכך זו הרגשה טובה לדעת שיש מי שמקשיב , מי שעונה, מי שאיכפת לו, מי ששותף לתחושות שלנו. סוף שבוע רגוע לכולם אילנה, אמא של רונן

24 ברבלה

New member
אני קוראת אתכם...

אבל לא מוצאת מקום לכתוב, בכל הכנות כי אני לא איבדתי בן אבל איבדתי אהוב... מאז שהשם של הפורום השתנה אני לא מרגישה כל כך שייכת וחבל לי... מקווה שתתחזקו האחד מהשנייה ושתמשיכו לפרוק זה חשוב ונכון סופש נעים

eaz1514

New member
את יכולה לשתף אותנו בתחושות שלך

בהתמודדות שלך, ברגשות שלף, בקשר עם האהוב . תמיד תזכי כאן לתמיכה, לאוזן קשבת. נסי ותראי אין לך מה להפסיד. אילנה

ואני דווקא זוכרת את רמי שלך

מקוה שאני לא טועה. נכנסתי לאתר שלו כמה פעמים, להסתכל על התמונות היפות של הבחור הצעיר ומלא החיים שהוא היה. וגם עקבתי מעט אחרי הקורות אותך (אלה שסיפרת עליהם כאן בפורום). וגם אני חושבת שמקומך איתנו למרות הכותרת החדשה של הפורום.
אנא הישארי

24 ברבלה

New member
מקסימה שאת ../images/Emo24.gif

איך ריגשת אותי, תודה ושוב תודה.. האמת שחשבתי להציע להורים של רמי להיכנס לכאן.. שנתיים וארבעה חודשים עברו ואני דואגת, בעיקר לאימו.. ובינתיים.. למי שלא הכיר, מצרפת את האתר הנצחה שהקמתי לרמי, עשיתי זאת בעיקר בשביל הוריו כי ההנצחה כל כך חשובה להם וגם לי כמובן.. בעיקר בשל העובדה שרמי היה דוגמא לבחור שלקח את המחלה הארורה והוציא ממנה רק טוב.. ממליצה למי שיש זמן לשבת ולקרוא את "מבחן הסרטן" שם מכירים ומתוודעים לאומץ ולגבורה ולערך המוסף שרמי מצא במחלה.. שיהיה לכולכם שבת שקטה, רגועה ונעימה אתר הנצחה לרמי ושוב תודה

למעלה