שבת שלום

ה מוזה

New member
../images/Emo142.gif שבת שלום ../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

סופ"ש רגוע ושקט.. מומלץ סתם כך לקרוא
שאוהבים .. לשמוע ברקע
מנגינה אהובה .. לכבות
...להתנתק מימי החולין .. שבת של קדושה , של שלווה פנימית , של אהבה פנימית .

King of pain

New member
שבת שלום ...

... שתהיה באמת רגועה ושקטה ... עם הרבה שלווה ואהבה מבפנים ומבחוץ ... וכמה תוספות משלי להמלצות של המוזה היקרה מכל - תוך כדי קריאת ה
, ושמיעת ה
, מומלץ גם לחוד (
) או ביחד (
+
) לשתות משהו (
) , לפרוש כנפיים (
) , ולעוף (
) ... Rise up this morning Smiled with the rising sun three little birds pitch by my door step singing sweet songs of melodies pure and true saying , this is my message to you Don`t worry about a thing Cause every little thing Is gonna be alright Don`t worry about a thing Every little thing Is gonna be alright
... שבת מקסימה ...

../images/Emo141.gif../images/Emo39.gifשבת שלום../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

איך עבר עוד שבוע
לה מוזה ו King of pain תגידו לי רק- איזה ספר יש בו את כל מרקם האנושיות שיש בפורום הזה
כאן יש את כל סוגי הסיפורים,השירים,התמונות,הפתעות,החכמות ואפילו בדיחות-כאן הנפש מזדככת. שכחתי מה זה לקרוא ספר....עיתון....לצפות בטלויזיה.....כל אלה אני עושה ברפרוף וכל זמן איכותי ופנוי מוקדש לקרוא אתכם-רק תגידו לי אם זה נורמלי
שיהיה סופ"ש מאושר ורגוע ומלא חוויות נעימות לכולנו.

ה מוזה

New member
צודקת ,פה נכתבים דפי ה../images/Emo63.gif של

החיים .. ואין עלילה טובה מזו . לא ז´ול וורן ולא ריצ´ארד באך ישתוו ( עם כל הכבוד להם ,כמובן) לדפי הספר המופלא שנכתב פה בדמעות , באהבה , עם חיוך ליטוף סבלנות והמון המון רגישות אנושית . ולך - אישה אורחת שתהא זו שבת של מילוי משאלות כמוסות . אה, ואם זה נורמלי או לא
מי אני שאשפוט ..כי כמוני כמוך
ועכשיו ..אפרוש לי לארץ החלומות ..ארץ לעולם לא ..שם הכל אפשרי
פיטר פן וטינקרבל.. אז כפי שנאמר " מחשבות שמחות ..ותוכלו לעוף" ואני ... עפתי
שבת שלום .

../images/Emo51.gifואמן שימי לב לכותרת-פה ../images/Emo13.gif

יצא יפה פה נכתבים דפי ה
של ה מוזה
גם נכון מאוד

King of pain

New member
תשובות לתהיותייך ... ../images/Emo132.gif

אורחת חביבה וטובה - ספר שכזה , צר לי לאכזבך , אינו בנמצא ... וטוב שכך ... היותו נטול שיקולי עריכה , רייטינג , דקדוק ואובייקטיביות הסטורית , עושה את הפורום הזה למשהו כל כך מיוחד , את המוזה למוציאה לאור כל כך נדירה , ואותך , עם שאר הקוראים והכותבים , לשותפים אמיתיים בעלילה , מה שעושה את הכל הרבה יותר מעניין ... חוץ מזה , כתשובה לשאלתך - לא ... לא נראה לי שאת נורמלית ... רוצה להיות ? ... בדקי שוב את הנורמה , ותחליטי ... מקווה שתחליטי להישאר איתנו בצד הפחות נורמלי ... כדאי לך ... יהיו קטעים ... נצחק ביחד על כל המשוגעים הנורמלים ... אם בכל זאת , אגב , את רוצה המלצות לספר לסוף השבוע , נסי את אלו - - פו הדב ( א.א.מילן ) - אהרון והעיפרון הסגול ( ק. ג´ונסון ) - שיחון עברי-הונגרי ( ו. דייוויס ) 2 הראשונים נהדרים , אפילו אם כבר קראת אותם אי אילו פעמים , וגם לא ייגזלו יותר מידי מזמנך . השלישי - בדקי שאין אף אחד נורמלי בסביבה , נסי לקרוא אותו בקול רם , ולא תהיי יותר עצובה לעולם ...
... שבת שלום ...

כולם שמעו../images/Emo124.gifיהיו קטעים......./images/Emo6.gif

איפה
מתי
שלא נפספס.......
King of pain-אני מכתירה אותך להיות- King of joy כי אתה נכס אדיר לפורום ובזכותך אנחנו צוחקים.
אתה מוזמן לקרוא לנו את הספר ולהצחיק אותנו
אני בדקתי- אין אף אחד נורמלי בסביבה
.

שבת שלום... שלום

שבת שלום.. לשומרים ביניינו.. וללא! עזבו השעה כצאת משפיעה עליי וזהו.... לילה טוף חלומות פז ZZZZZ ! ביי אילנה

למעלה