שירשור הסבר חתימה!

רבקהrc

New member
../images/Emo142.gifשירשור הסבר חתימה!../images/Emo142.gif

אני רואה שלמלא משתתפים יש חתימה - את רובם אני לא מבינה או מכירה לכן כל אחד שיש לו חתימה מוזמן להסביר אותה: - למה הוא כתב אותה ומה הקשר שלו למשפט או מה שזה לא יהיה - מאיפה זה/ מי אמר? וכל דבר נוסף שיסביר את החתימה שלו... נראה לי שזה יכול להיות מאד נחמד...

נועה167

New member
רעיון נחמד

אז ככה, אני אוהבת על הסידרה אי אר אז זה משפט שאחת הדמויות אמרה לעוד דמות שאני אוהבת.. זה הכל :) חחח לא משו מיוחד

Fairywitch

New member
אוי, שרשור OFF מגניב ביותר../images/Emo24.gif

אז הנה ההסבר לחלקי החתימה שלי:
מנהלת פורום אמריקן איידול-טוב, זה די ברור...
(וגם פרסום סמוי לפורום? מה פתאום...)
אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו...כבאי העיר? משפט שהיה לי פעם באיזה "יומן לתלמיד המופרע" בכיתה ח'- ונזכרתי בו משום מה...
הוא נורא מצחיק לדעתי (אם מכירים את המקור, כמובן...).
אני תולעת ספרים, ויש לי Brown bushy hair - אני הרמיוני- אני מכורה להארי פוטר. זה התנ"ך שלי. ואני ממש ממש מזדהה עם הדמות הזאת- הרמיוני. היא פשוט חנה קטנה, אפילו בתיאור השיער שלה- שאותו ציטטתי פה
Cogito Ergo Sum- למדתי לטינית במשך שנה, וזה היה קשה אך מרתק. הפירוש של המשפט הזה הוא משפט מאוד מוכר שאני אוהבת- "אני חושב- משמע אני קיים". זהו.

Juliann

New member
שלי קצת מסובך

Now I think I know what you tried to say to me How you suffered for your sanity How you tried to set them free They would not listen they're not listening still Perhaps they never will... Clay- This world was never meant for one As beautiful as you זה לקוח מתוך שיר שנקרא (starry starry night (vincent, קליי שר אותו מרגש ויפהפה בטופ3 באמריקן איידול למרות שהוא לא רצה. היו לו כמה בחירות לבחור שיר מהם והשאר פשוט לא התאימו לקול שלו אז הוא נאלץ לשיר את זה ממש לא מרצון. השיר הזה, למי שלא מכיר, מדבר על התאבדות. הוא מספר את סיפורה של ציירת שהתאבדה... מנקודת מבטו של מישהו שאוהב אותה. והוא מקבל את ההתאבדות שלה... מעין מבין אותה. והתיאוריה היא שקליי לא הרגיש טוב עם השיר הזה בגלל משהו שקרה בעבר [אחותו התאבדה]. ובכל זאת זה אחת הביצועים שאני הכי אוהבת שלו. פשוט מקסים... והמשפט האחרון שהוספתי את השם שלו זה כי לפעמים אני חושבת שאנשים שלא מבינים אותו או לועגים לו הם פשוט ברמה כל כך נמוכה שלא מגיע להם בכלל לדעת מי הוא. מסובך נכון?

MEYTALUG

New member
מדהים

את השיר הזה שר גם מלאכי מהפופ איידל הראשון באנגליה והיה מדהים כמו כן השיר עכשיו יצא באוסף המדהים שנקרא " השירים שלנו "OUR SONG עם אני כבר כאן ושנייה לפני שאני הולכת לישון החתימה שלי זה פרה כי אני אוספת פרות בכל הגדלים בכל הצורות יש לי ממיליון מדינות ,האוסף גדל בכל חג וארוע יום הולדת וסופי שבוע לילה טוב ומוווושלם מוווטרף מוווצלח מוווכרח לללכת לשון לפני שאני לא יעצור בעצמי כי אני קצת מוווווווופרעת ביי

IrishKiss

New member
פיים אקדמי...לא פופ איידול...

מתה על הגרסא של מלאכי! הוא מדהיםםםם בכלל, זה אחד השירים הכי יפים שיש ועד כמה שידוע לי הוא באמת נכתב על ואן גוך...

moran500

New member
השיר לא נכתב על ואן גוך?../images/Emo12.gif

כי סטארי סטארי נייט זה שם של תמנה מפורסמת (ומדהימה) שלו וכל השיר מדברים אליו...

Sweet Misery

New member
נחמד מאוד אכן. ../images/Emo13.gif

החתימה שלי לקוחה משיר של להקת יהושע, שיר מקסים שנקרא "מנגינה". שלוש השורות האלו הן אמנם נורא קצרות ושוליות בשיר, אבל המשמעות שלהן כל כך חזקה ונכונה שפשוט... הייתי חייבת.

moran500

New member
חיחי רעיון חמוד

החתימה שלי זה הדפיוצר שלי בבמה, והיא בעצם פרסומת לא סמויה בכלל
והאייקונים זה פשוט כי הם חמודיםםם למרות שתפוז עושה לי בעיה עם
(שהוא האמוטיקון האהוב עלייי
שולטטטטט חח)

g a v i

New member
אצלי החתימה מתחלפת לפי מצב רוח

והחתימה הנוכחית (לדעתי היא מובנת בלי הסבר
) הגיעה בעקבות עצבים שלי על אנשים שליליים והרצון שלי לשים spin חיובי על העצבים עם האמירה הזאת שמצאתי בבדיחה - זה אמור להיות שלט על דלת של פסיכולוג

את שלי מעריצות קוני מבינות...

אבל בשביל האחרים: CONaddict טוב זה די ברור
GGG זה Greek God Groupie CMS זה Constantine Maroulis Syndrome ולפני כן היתה לי חתימה שאמרה: "אני לא שליטת היקום, אבל אחותי כן". זאת היה מחווה לאחותי שבחתימה שלה היה כתוב: "אני שליטת היקום"
אני יכולה לחשוף שאני עובדת על שדרוגים לחתימה... אבל אין ספוילרים!

או! גמאני!../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

אז ככה i know what it means to search for something more , thats why im always runing. but than ive never had a Nathen to come home to זה ציטוט של דמות שאני ממש ממש אוהבת מוואן טרי היל(אוקי,''מגרש ביתי'',אבל אני מתכחשת לשם הזה) מהעונה השניה..והוא מאוד מתאר אותי,נראה לי. if a man speaks in the forest ,and theres no woman there to hear him, is he still wrong זה סתם איזה משפט שמצאתי איפושו והוא ממש שעשע אותי
IMAGINATION is more important than knowledge ואת זה לא ממש צריך להסביר
זהו יומטוב

SHTRUDIDI

New member
החתימה שלי

אני מניחה שרובכם זיהו שהמשפט הוא מהסרט "פורסט גאמפ", אחד הסרטים האהובים עליי.זה סרט חכם מאוד עם המון משמעויות ויש הרבה מה ללמוד ממנו. חוץ מזה,נורא נחמד לסיים כל מה שכותבים במשפט-"זה כל מה שיש לי לומר לגביי הנושא..."לא? והאייקונים הנוספים סתם כדי שיהיה קצת צבע.

darklighter

New member
החתימה שלי../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

בניגוד לאחרים לא מתוחכמת... מומחית פורום תשוקות(880)-טוב זה ברור... קונסטנטין תעשה לי אליל יווני-חחח גם זה ברור...משחק מילים IDOL=אליל...והוא יווני... גמאני מחסלת 402 שדים ביום- סיסמא של פורום מכושפות שהמספר שלו זה 402. ורציתי להוסיף עוד שורה על קונס אבל חנה תהרוג אותי כי זה ספוילר...

למעלה