.<>.<>.<>.<>.<>.<>

../images/Emo142.gif.<>.<>.<>.<>.<>.<>../images/Emo142.gif

המממ, אם לא איכפת לך... אני גם ארשום פה כמה ציטוטים... תצטרכו לזהות את השירים ובנוסף לשים לב מה משותף לכל השירים. 1- "what you gonna do? gonna live my life!" 2- "but he doesn´t realize he hurts her so much" 3- "after all, it is written in the stars" 4- "we watch the shows, we watch the stars.. on videos for hours & hours" Good Luck ותזכורת- לא לרשום תשובות בכותרת, אלא רק את המספר שאליו מתייחס השיר. תודה

התשובות נכונות. אבל.....

המילה כוכבים לא משותפת.. ידעתי שתיפלו בזה
ועוד משהו... זאת רק אני, או כשמתרגמים את השיר של ג´ון לנון ואומרים "אישה" זה נשמע כזה מזלזל? באנגלית זה נשמע יותר טוב ועם יותר כבוד לדעתי...

קוציני

New member
זה נכון

אבל מה לעשות שזה נשמע רע ? אם זה היה נקבה זה היה טוב יותר ? :)))

../images/Emo142.gif רמזים

רמז לשיר הראשון- יש להם שיר בשם "התאבדות בלונדינית" בתרגום חופשי:) ובקשר למשותף לכל השירים- זה הרבה יותר קל ממה שאתם חושבים.. אל תנסו להתעמק בשיר... רק תנסו להעיף מבט כללי והתשובה תקפוץ לכם. אם לא תגלו עד חצות אני אחשוף את התשובה.

המממ

New member
משהו לגבי הקשר בין השירים!

אולי זה טפשי, אך מצד שני, אולי זה נכון! בכל השירים יש פעלים! מקלדתי מסרבת לעבור לאנגלית אז תנסו להבין: 1. ליב (לחיות). 2. ריאלייז (לגלות). 3. ריטן (כתוב). 4. ווץ´ (לצפות). האם זה נכון?

nice idea

אבל גם לא
אז מה יש לנו עד עכשיו? 1 - ? 2 - שיר של להקת TLC (waterfalls( 3 - שיר של ג´ון לנון (woman) 4 - שיר של (Queen (Radio Ga Ga תחשבו טיפה....

המממ

New member
אני לא יודעת...

ומכיוון שאני הולכת עכשיו, לא אוכל לענות היום גם אם פתאום אגלה את התשובות. אם את סוגרת את המשחק בחצות, כנראה שאדע מחר. אם לא, אולי יש עוד תקווה.
שיהיה לנו ערב טוב ושקט!!!

קוציני

New member
אני יכול לנחש על סמך שני השירים

שאני מכיר ששניהם שירים של הערצה לאיזשהוא מושא להערצה (רדיו ואשה).

ווא ווא... איך סיבכתי אתכם ../images/Emo13.gif

רעיון יפה קוציני... אבל אני שוב אומרת: זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה... ואל תנסו לחשוב ספציפית על השירים שנתתי פה.. תחשבו באופן כללי על המשותף בין האמנים השונים.... אם עכשיו אתם לא עולים על זה אני צנצנת

למעלה