../images/Emo66.gifחודש חופש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif
האמת,עבר קצת הרבה זמן מחודש [,לפחות בשביל התיכוניסטים שעושים בגרויות..],ובשביל לסיים את החודש הזה בצורה הכי בלתי נשכחת שיכולה להיות,פשוט נעשה שרשור עם כל הדברים "הכי הכי" שהיו לנו בחודש הזה,
וככה נוכל להזכר כל פעם מחדש... :] הדברים הכי הכי שעשיתי במהלך החודש הזה: הייתי בעזריאלי, הייתי בסנטר, הייתי בים ת"א, הייתי בשוק ראשון לציון, הייתי עם חברה שלי ביום הולדת שלה, הלכתי חצי מהעיר שלי ברגל בגלל שחברה שלי[1!!] לא יודעת לקבוע עם אנשים במקום מסויים. ניגנתי ב12 בלילה בגיטרה,בשכונה, ביחד עם חברה שלי והגעתי למצב שאיימו לשלוח לנו משטרה , ניגנתי עם חברות וידידים בגיטרה ואז מישהו [בן 20 ומשהו..],שנראה ממש חבל"ז על הזמן ביקש את הגיטרה וניגן שירים שהוא הלחין בעצמו...,עד שהגיעה חברה שלו ואז הוא ביקש להקדיש לה שיר... נפגשתי עם קארינה,החברה הכי הכי טובה שלי.[מאשקלון.]
נפגשתי עם נטלי. הייתי בהופעה של ליאל. [ונפגשתי עם בר ודניאל] נפגשתי עם אביטל. הייתי שבוע שלם במקום כלשהו בת"א [12 שעות מינימום כל יום,ולא בגלל סיבה שמחה במיוחד..]. קיבלתי במתנה את הדג החדש שלי [אחרי שנה וחצי שלא היה לי דג,כי הדג הקודם שלי שהייתי ממש קשורה אליו מת לי.. ..],קוראים לו לב! :]. נפגשתי עם חן ומור. נפגשתי עם מורן. נפגשתי עם רן פעמיים. נפגשתי עם תום. ניקיתי את המיים של הדג שלי [וכל כך פחדתי שהוא ימות.התפללתי וביקשתי ממנו שלא יחטוף התקף לב.] עזרתי לאמא. עזרתי לספתא. עזרתי לאחי. קראתי ספר. צפיתי לראשונה בפיק-אפ והשמיניה, והתמכרתי. ניסיתי לסדר את החדר [בתהליכים.] צפיתי בשלושת הצעקות...[נוסטלגיה.] צפיתי בקלטת של ליאל יותר מ7 פעמים . [אח"כ הפסקתי לספור.] האזנתי להיי-פייב. [נוסטלגיה.] האזנתי המונמון לליאל. [וממשיכה.] פגשתי את קרובת משפחה שלי פעמיים. פגשתי את בת דודה שלי קצת יותר מפעמיים. ארגנתי ארוחה משפחתית
נו,מה אתם עשיתם בחופש?