poki24

New member
כנסו

כנסו לפורומים הכי מגניבים שם אפשר לדבר על הכל(תירשמו לפני זה) http://v-gold.coo.co.il

../images/Emo66.gifחודש חופש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif

האמת,עבר קצת הרבה זמן מחודש [,לפחות בשביל התיכוניסטים שעושים בגרויות..],ובשביל לסיים את החודש הזה בצורה הכי בלתי נשכחת שיכולה להיות,פשוט נעשה שרשור עם כל הדברים "הכי הכי" שהיו לנו בחודש הזה,וככה נוכל להזכר כל פעם מחדש... :] הדברים הכי הכי שעשיתי במהלך החודש הזה: הייתי בעזריאלי, הייתי בסנטר, הייתי בים ת"א, הייתי בשוק ראשון לציון, הייתי עם חברה שלי ביום הולדת שלה, הלכתי חצי מהעיר שלי ברגל בגלל שחברה שלי[1!!] לא יודעת לקבוע עם אנשים במקום מסויים. ניגנתי ב12 בלילה בגיטרה,בשכונה, ביחד עם חברה שלי והגעתי למצב שאיימו לשלוח לנו משטרה , ניגנתי עם חברות וידידים בגיטרה ואז מישהו [בן 20 ומשהו..],שנראה ממש חבל"ז על הזמן ביקש את הגיטרה וניגן שירים שהוא הלחין בעצמו...,עד שהגיעה חברה שלו ואז הוא ביקש להקדיש לה שיר... נפגשתי עם קארינה,החברה הכי הכי טובה שלי.[מאשקלון.] נפגשתי עם נטלי. הייתי בהופעה של ליאל. [ונפגשתי עם בר ודניאל] נפגשתי עם אביטל. הייתי שבוע שלם במקום כלשהו בת"א [12 שעות מינימום כל יום,ולא בגלל סיבה שמחה במיוחד..]. קיבלתי במתנה את הדג החדש שלי [אחרי שנה וחצי שלא היה לי דג,כי הדג הקודם שלי שהייתי ממש קשורה אליו מת לי.. ..],קוראים לו לב! :]. נפגשתי עם חן ומור. נפגשתי עם מורן. נפגשתי עם רן פעמיים. נפגשתי עם תום. ניקיתי את המיים של הדג שלי [וכל כך פחדתי שהוא ימות.התפללתי וביקשתי ממנו שלא יחטוף התקף לב.] עזרתי לאמא. עזרתי לספתא. עזרתי לאחי. קראתי ספר. צפיתי לראשונה בפיק-אפ והשמיניה, והתמכרתי. ניסיתי לסדר את החדר [בתהליכים.] צפיתי בשלושת הצעקות...[נוסטלגיה.] צפיתי בקלטת של ליאל יותר מ7 פעמים . [אח"כ הפסקתי לספור.] האזנתי להיי-פייב. [נוסטלגיה.] האזנתי המונמון לליאל. [וממשיכה.] פגשתי את קרובת משפחה שלי פעמיים. פגשתי את בת דודה שלי קצת יותר מפעמיים. ארגנתי ארוחה משפחתית
נו,מה אתם עשיתם בחופש?

°°NaTaLi°°

New member
אז ככה:

עבדתי עם אמא שלי בגן נסעתי ליפו לדודים הלכתי להופעה של סוף השנה של אחותי היתי חולה היתי בעזריעלי שמעתי מוזיקה(ליאל...) לימדתי את עצמי קצת לנגן באורגנית הלכתי לפגישת פורום של ראש גדול פגשתי את הדר פעמיים הלכתי להופעה של ליאל פגשתי את אמא של ליאל חחח פגשתי את בר, דניאל ושיר עשיתי ביביסיטר אתמול סימתי לעבוד בגן של אמא שלי נגמר(עבדתי בחינם חח) רבתי עם אחותי הלכתי לסרטים חגגתי יום הולדת של חברות אני חולה הלכתי לקניונים חיפשתי אתמול בגדים לבת מצווה של אחותי נפגשתי עם חברות הלכתי לבר מצווה של שכן התפללתי שלא יקרה כלום לשלי(ילדה בת 9) שנדרסה על ידי אוטובוס הלכתי ל2 ילדות הגן רותם, ואושר(פעמיים,פעם שניה עשיתי לה ביביסיטר) הלכתי לבקר את שלי עם אמא שלי רותם ואמא שלה פזית. הלכתי לדודה שלי הלכתי להופעה של שי גנסו ושירי מיון וכו........

SpOnGeTuLa

New member
***../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo32.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif***

את כל מה שלא קשור לליאל - נא לשרשר לכאן ב-ל-ב-ד!
תודה.

התוכי שלי מת .

ואני יודעת שזה לא מעניין כאן אפחד..אבל בכל זאת. הוא מת :[. התוכי הכי יפה שהיה לי...והכי גדול. [הוא מסוג אמזונה למי שמבין..] אוף. א ו ף. :(

SpOnGeTuLa

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo16.gif

הדרי... אני מפלאפנת אליך.
.

nitzan111

New member
אוי../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

זה נורא עצוב. אני גם הייתי ממש עצובה כשהתוכים שלי מתו.

BARSASOS

New member
מההההה????

את בכלל לא סיפרת ליי!!!
אוווףף...שניהם היו מזה חמודים..ולמרות שאני לא ממש יודעת לאיזה את מתכוונת ..אני ממש מצטערת בשבילךךךךךך =[ רגע ..אז עם זה הגדול זה הכחול ירוק? =/ בקיצור...=[[[[[[[

למעלה