ראש בראש!

Tinkit16

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo202.gifראש בראש!../images/Emo202.gif../images/Emo142.gif

מאז שאני זוכרת את עצמי בפורום (אפילו בתקופה של העונה השנייה) לא זכור לי שממש היה סבב כזה של ראש בראש, אז הגיע הזמן לא?
בכללי זה מאוד פשוט, בכל שבוע לערך אני (ואם מישהו אחר מעוניין או לפי הרוב מעוניינת לעשות את זה אז בכייף) אפתח שרשור ואציג לפניכם 2 מועמדות, או מאותה עונה, או כל אחת מעונה אחרת, וכו'.
כל שעליכם לעשות הוא לבחור מי מבין השתיים שיופיעו אתם מעדיפים. זה יכול להיקבע עפ"י מראה, אופי, מה היא הוסיפה לתכנית, ועוד...
אתם יותר ממוזמנים לנמק בכל פעם את בחירתכם. אז הפעם, 2 יפהפיות שהגיעו לשלבים די גבוהים, הראשונה יה-יה מהעונה השלישית, שכמעט קטפה את הכתר אך נחתה במקום השני, ומולה מתחרה בריטני מהעונה הרביעית, שהגיעה למקום הרביעי שגם הוא מכובד. אז את מי אתם מעדיפים יותר - יהיה או בריטני
הנימוקים הטובים והמשכנעים (ו/או המצחיקים, וזה
) ביותר יופיעו בסבב הבא. שחקו אותה!

NP16

New member
בטח שבריטני. אישיות, יופי, מצחיקה.

ויהיה מאד יפה אבל לא כמוה, ויהיה הייתה מתנשאת. ודי יבשה.

randu

New member
דאמט!!$#@ זה קשה החרא הזה!../images/Emo3.gif

והרי החפירה מפי רן: (במנגינה של 'והרי החדשות מפי קול ישראל') אני חושב שבעיקרון,ל-יהיה היו תמונות הרבה יותר יפות ומוצלחות..אבל ה'קאבר' שלה היה גועל נפש, וההוא עם הגלימה והטלפון.. בריטני הוסיפה יותר פלפל לתוכנית,והביאה משהו מעצמה.. כי עכשיו נגיד תההיה איזו בחורה פרועה וזה,יגידו 'היא כמו בריטני', אבל אם תההיה איזו מישהי שתיצא יפה בתמונות לא יגידו 'היא כמו יהיה'.. (תודו שזאת דרך מגניבה להסתכל על זה.
) מבחינת אישיות-בריטני. מבחינת מראה-בריטני. מבחינת תמונות-יהיה. 2 לעומת 1.. סורי,בריטני לוקחת.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif בריטני ../images/Emo47.gif

אף פעם לא חיבבתי את יהיה ובריטני מלכה זאת סיבה מספקת?

Mayoosh5

New member
טוב אז...

את עונה 3 לא ראיתי
ואת עונה 4 ראיתי רק ת'כמה פרקים אחרונים..אז אני אשפוט לפני מראה
בריטני יותר יפה..וממה שראיתי כאן, היא גם יותר יפה מבחינת אישיות אז עוד יותר

בריטני../images/Emo87.gif

אף פעם לא סבלתי את יהיה.. כל כך שחצנית ומעצבנת... בריטני כל כך מגניבה ויפה בהרבה יותר מיהיה.. עברה את המשימות בהרבה יותר טוב מיהיה.. ואפילו מההתחלה בירטני הוגדרה כאיום לכולן.. וללא ספק היא הייתה צריכה להגיע לפחות לפיינל 2.. מצטלמת טוב מאוד, אישיות מדהימה.. יהיה מצטלמת טוב אבל אישיות של כבשה.. בעע לא אהבתי אותה.. בריטני

JULI4561

New member
בריטני ../images/Emo47.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמובן שהיא היתה ה-פיבוריטית שלי עונה 4 .. ואת יהיה לא ממש אהבתי .. כי היא היתה מעצבנת ! חוץ מזה מבחינת תמונות וזה אין ספק שיהיה תותחית אבל אני אהבתי יותר את בריטני , את השגעון שלה , היא היתה חמודה יורת מבחינת אופי לטעמי , יהיה היתה יותר ביצ'ית התערבה בענינים שלא שלה [מזכיר לכם את הריספקטו שלה] בכל אופן אחרי החפירהההה
בריטני

ברררר

New member
שאלה קשה

בריטני בטלוויזיה ולא בתמונות נראת לא משו בכלל אבל בתמונות יוצאת מדהימה. ויה יה שחורה ואני מתה על היופי השחור. אני בוחרת ביה יה :)

purple rain2

New member
קשה.. אבל נבחר בבריטני

סתם כי זכור לי שיה-יה הייתה ממש מגעילה ויהירה לקראת הסוף...

CrazyInLove

New member
כל כך בריטני

יה יה מדהימה אבל בריטני היא הרבה מעבר ללהיות מדהימה

למעלה