יווו איזה כיף../images/Emo13.gif
שיר אהוב: יש כללללל כך הרבה, אבל אני אלך על "העלה". סרט אהוב: גם כאן יש הרבה... הומ... מולאן
תוכנית טלוויזיה אהובה: ניפ טאק ובוסטון ליגל. זמר אהוב: ווירד אל ינקוביק המוש. זמרת אהובה: איןXD יום אהוב בשבוע: רביעי. כל הדברים הטובים
דיסק אהוב: מיטב הלהיטים של הביץ' בויז תאריך אהוב: היומולדת שלי, אני מניחה- 11 באוקטובר. האם אי פעם : עישנת? לא שתית אלכוהול? כן לקחת סמים? לא עברת על החוק? לא נשבר לך הלב? לא עשית משהו שלא רצית לעשות? לא נראה לי בכית על מישהו? כן בכית על מישהי? לא שברת למישהו את הלב? אני לא חושבת... אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן, אבל לא בצורה רומנטית שיקרת? כן. כל אחד משקר לפחות פעם בחיים, אתם יודעים. פרצת לאייסיקיו של מישהו? לאXD יש לי דברים יותר טובים לעשות האם צחקת על מישהו בעל מום? לצערי כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חח כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? מלא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן. חיים של ילדים צעירים או של מישהו שיכול לתרום לעולם יותר ממני אכלת משהו לא כשר? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא, כאילו שזה לא מספיק שצעקו עליי אחרי ששברתי בלי כוונה, תארו לכם מה יקרה אם אני אשבור עם כוונה
הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כןXD מה צבע החדר שלך? תכלת ולבן באיזה בושם אתה משתמש? זה את, ואמור אמור. אבל אני לא אוהבת אותו, אני רק מחכה שהוא יגמור ואז אני אחזור לאיי לאב לאב, הבושם הכי מוצלח בעולם. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת... אני לא כזה בנאדם מרושע. היום: באיזו שעה התעוררת? תשע וחצי בערך מה/מי העיר אותך? אור השמש:\ מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת:S מה היה הדבר הראשון ששמעת? רעש כזה של כלים מה היה השיר הראשון ששמעת? White and Nerdy של ווירד אל מה אכלת? חמין, שני ג'חנונים ודגנים לארוחת בוקר (רק הדגנים! לא החמין וכו') איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיש לי מלא דברים לעשות ואני לא עושה אותם... פורום אהוב: זה, כמובן! באיזה פורומים את כותבת: בעיקר זה והארי פוטר, ואני גם מנהלת בקומונת ארטמיס פאול. יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את עושה עכשיו? מה נראה לך? עונה על השאלות חח את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? אמיש פרדייס של ווירד אל מה הסרט האחרון שראית? זה היה כל כך מזמןO_0 מה התוכנית האחרונה שראית? האוס מה הדיסק האחרון ששמעת? אני לא שומעת דיסקים חח רק פלייליסט נהנית?בטח! ממש מושקע! גם אני =]