הקורבן!

../images/Emo142.gif../images/Emo27.gif../images/Emo23.gifהקורבן!../images/Emo23.gif../images/Emo37.gif../images/Emo142.gif

וכמו בכל כמה ימים, הנה נפתח עוד שרשור של המשחק שמשגע את הפורום[כן, בטח
]... הקורבן!! לא זוכרים את החוקים?! בכל פעם [פעמיים בשבוע – ימי רביעי ושבת] השרשור יוקדש לגולש אחר בפורום, ואתם תוכלו לשאול אותו שאלות. הרבה שאלות. מכל סוג. כל מה שעולה על דעתכם. והוא יהיה חייב לענות.
הקורבן שלנו הפעם הוא... היא... Billy Shirs!!!! שיר היא בת 16, מאיזור נהריה ככה. אתם מוזמנים לשאול אותה את כל שעולה על רוחכם. בפעם הקודמת, רוני היתה הקורבן שלנו... וזה הזמן להגיד לה תודה רבה על ההשתתפות התשובות לשאלות חסרות הטעם שלנו
ועכשיו... היכון... הכן... שאל!

ושאלות כלליות, כמו לכולם../images/Emo3.gif

שלום לך
מה שלומך? את שומעת עכשיו מוזיקה? איזה שיר? דיסקים – מקוריים או צרובים? מה הצלצול שלך בפלאפון? מה הצבע האהוב עלייך? והמאכל? והחיה?
מעשנת? שותה? מנגנת על משהו? אם כן, על מה? באיזה עוד פורומים את כותבת? נכון שהפורום הזה הרבה יותר מגניב מהם?
טובנו, אני אסיים עכשיו... ואתן לאחרים לשאול.

Billy Shirs

New member
../images/Emo9.gif

שלום לך מה שלומך? סבבה. את שומעת עכשיו מוזיקה? איזה שיר? כן- ליתיום של אוונאסנס. דיסקים – מקוריים או צרובים? צרובים. שיורידו את המחירים ואז אולי אני אקנה
מה הצלצול שלך בפלאפון? Come Together של הביטלס, אבל הוא כה מכוער. כבר שנים אני מנסה להחליף אותו. מה הצבע האהוב עלייך? כחול והמאכל? יש כל כך הרבה... אני מניחה ששוקולד. והחיה? כלב
מעשנת? חלילה שותה? לא. מנגנת על משהו? אם כן, על מה? על תופים. באיזה עוד פורומים את כותבת? הארי פוטר, ומדי פעם צצה באיזשהו פורום אחר. נכון שהפורום הזה הרבה יותר מגניב מהם? בטח!

Black Jane

New member
הכותרת יצאה ממש יפה../images/Emo3.gif ושאלות לשיר...

שיר, מה שלומך? יש אצלך שביתה? את מעדיפה חומוס צ'יפה או סלט? את יודעת לשחק שיטאד? ויאניב? או שאין לך מושג על מה אני מדברת?

Billy Shirs

New member
נממ

שיר, מה שלומך? סבבוש. יש אצלך שביתה? נופ. את מעדיפה חומוס צ'יפה או סלט? חומוסססס|מזילריר| את יודעת לשחק שיטאד? לאO_0 ויאניב? לאO_0 או שאין לך מושג על מה אני מדברת? בדיוק.

טובנו, עוד שאלות...

בעקבות זה שאמרת שאין אצלך שביתה
קודם כל - איך לא?
אם הייתה לך בחירה, היית רוצה שביה"ס שלך ישבות? מה השערו האהוב עלייך? והשנוא?

Billy Shirs

New member
^^

קודם כל - איך לא? רוב המורים אצלינו מההסזתדרות, וזה גם בי"ס פרטי אז הם מרגישים שהם צריכים להמשיך ללמד
וגם אלה שמהארגון, רובם בוחרים שלא לשבות. אם הייתה לך בחירה, היית רוצה שביה"ס שלך ישבות? לא נראה לי. חופש זה מעולה וזה נהדר אבל זה פשוט ידפוק אותי בטירוף אחר כך. מה השערו האהוב עלייך? ספרות ומחשבים. והשנוא? ביולוגיה

יווולי

New member
שיר ../images/Emo125.gif../images/Emo220.gif

יאללה מוכנה? מה פירוש הכינוי שלך? באיזה כיתה את? מה התאריך לידה שלך? מה את אוהבת לאכול? איזה צבע את הכי אוהבת? חורף או קיץ? יש לך אחים? יש לך חיות? ממ זהוווו

Billy Shirs

New member
יולי../images/Emo13.gif

מה פירוש הכינוי שלך? בWith A Little Help From My Friends הביטלס מין שרים את זה בהתחלה, אז אימצתי. באיזה כיתה את? י"א... כיתה מעצבנת. י' הרבה יותר טובה. מה התאריך לידה שלך? 11 לאוקטובר. מה את אוהבת לאכול? הכל
חוץ מפטריות. גם בשר אני לא אוכלת אבל זה מטעמי עיקרון (כבר חודש וחצי
) איזה צבע את הכי אוהבת? כחול, ירוק. אני לא סגורה על זה. חורף או קיץ? בהחלט קיץ! יש לך אחים? 2. יש לך חיות? כלב אחד מדהים

litaf1

New member
היי שיר ../images/Emo13.gif

אז מה שלומך? טוב, ביקשו הרבה שאלות, אז הנה זה בא.. מוכנה? יופי! שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם : עישנת? שתית אלכוהול? לקחת סמים? עברת על החוק? נשבר לך הלב? עשית משהו שלא רצית לעשות? בכית על מישהו? בכית על מישהי? שברת למישהו את הלב? אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? שיקרת? פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? נהנית? גם אני =]

Billy Shirs

New member
יווו איזה כיף../images/Emo13.gif

שיר אהוב: יש כללללל כך הרבה, אבל אני אלך על "העלה". סרט אהוב: גם כאן יש הרבה... הומ... מולאן
תוכנית טלוויזיה אהובה: ניפ טאק ובוסטון ליגל. זמר אהוב: ווירד אל ינקוביק המוש. זמרת אהובה: איןXD יום אהוב בשבוע: רביעי. כל הדברים הטובים
דיסק אהוב: מיטב הלהיטים של הביץ' בויז תאריך אהוב: היומולדת שלי, אני מניחה- 11 באוקטובר. האם אי פעם : עישנת? לא שתית אלכוהול? כן לקחת סמים? לא עברת על החוק? לא נשבר לך הלב? לא עשית משהו שלא רצית לעשות? לא נראה לי בכית על מישהו? כן בכית על מישהי? לא שברת למישהו את הלב? אני לא חושבת... אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן, אבל לא בצורה רומנטית שיקרת? כן. כל אחד משקר לפחות פעם בחיים, אתם יודעים. פרצת לאייסיקיו של מישהו? לאXD יש לי דברים יותר טובים לעשות האם צחקת על מישהו בעל מום? לצערי כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חח כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? מלא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן. חיים של ילדים צעירים או של מישהו שיכול לתרום לעולם יותר ממני אכלת משהו לא כשר? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא, כאילו שזה לא מספיק שצעקו עליי אחרי ששברתי בלי כוונה, תארו לכם מה יקרה אם אני אשבור עם כוונה
הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כןXD מה צבע החדר שלך? תכלת ולבן באיזה בושם אתה משתמש? זה את, ואמור אמור. אבל אני לא אוהבת אותו, אני רק מחכה שהוא יגמור ואז אני אחזור לאיי לאב לאב, הבושם הכי מוצלח בעולם. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת... אני לא כזה בנאדם מרושע. היום: באיזו שעה התעוררת? תשע וחצי בערך מה/מי העיר אותך? אור השמש:\ מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת:S מה היה הדבר הראשון ששמעת? רעש כזה של כלים מה היה השיר הראשון ששמעת? White and Nerdy של ווירד אל מה אכלת? חמין, שני ג'חנונים ודגנים לארוחת בוקר (רק הדגנים! לא החמין וכו') איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיש לי מלא דברים לעשות ואני לא עושה אותם... פורום אהוב: זה, כמובן! באיזה פורומים את כותבת: בעיקר זה והארי פוטר, ואני גם מנהלת בקומונת ארטמיס פאול. יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את עושה עכשיו? מה נראה לך? עונה על השאלות חח את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? אמיש פרדייס של ווירד אל מה הסרט האחרון שראית? זה היה כל כך מזמןO_0 מה התוכנית האחרונה שראית? האוס מה הדיסק האחרון ששמעת? אני לא שומעת דיסקים חח רק פלייליסט נהנית?בטח! ממש מושקע! גם אני =]

שירD:../images/Emo60.gif

מה קורה, איך החיים? את יודעת מי אני? וואלה. אם היית חייבת ללמוד לנגן על משהו, מה זה היה? פינגווינים או סתם ברווזים מעפנים? נכון שפינגווינים? טוב, מי שואל אותך. רמקולים או אוזניות? אוכל או אוכל? מה הכי בא לך כרגע? מה הכי לא בא לך כרגע? יש לך חלום גדול? אם כן, מהו? מה הנושא הכי מגניב לפאנפיק? לשתות או לעשן? לרקוד סטפס עליז עם לאמות ורודות ברחבי מקסיקו או לרקוד סטפס עליז עם גמלים ירוקים ברחבי יפן? חבר שלך צריך להיות: בו! נבהלת? בו!!!! ועכשיו? בטוח? טוב. חפרתי מספיק? טוב. ועכשיו? טוב.

Billy Shirs

New member
../images/Emo13.gif

מה קורה, איך החיים? אין תלונות את יודעת מי אני? הילה, לפי החתימה זיהיתי
וואלה. כן. אם היית חייבת ללמוד לנגן על משהו, מה זה היה? הומ... אני כבר מנגנת על תופים, אז אני לא יודעת אם זה נחשב. אבל אם לא, בהחלט סקסופון. פינגווינים או סתם ברווזים מעפנים? ברור שפינגווינים. נכון שפינגווינים? כמובן. טוב, מי שואל אותך. את?
רמקולים או אוזניות? רמקולים אוכל או אוכל? אוכל
מה הכי בא לך כרגע? עוגה מה הכי לא בא לך כרגע? בשר יש לך חלום גדול? אם כן, מהו? לבלות שנה בלוס אנג'לס או בניו יורק בדירה מעפנה ולנסות לפרוץ בגדול כשחקנית, למרות שאני בכלל לא יודעת לשחק- סתם בשביל החוויה כזה. מה הנושא הכי מגניב לפאנפיק? טווינססט, טווינססט, טווינססט, סתם סלאש וקרוסאוברים. לשתות או לעשן? לשתות, לפחות זה לא ממכר לרקוד סטפס עליז עם לאמות ורודות ברחבי מקסיקו או לרקוד סטפס עליז עם גמלים ירוקים ברחבי יפן? גמלים! גמלים! חבר שלך צריך להיות: נושם
בו! נבהלת? אההההה! אומייגאד! בו!!!! ועכשיו? לא. בטוח? כן. טוב. סבבוש. חפרתי מספיק? לא. טוב. אחלה. ועכשיו? מתקרב. טוב. כע

למעלה