../images/Emo142.gif TheCoppier ../images/Emo142.gif
(
)
TheCoppier איז באק!
מה זה TheCoppier? בתרגום לעברית זה- 'המעתיק'. זוהי תחרות העתקת תמונות של התאומות. כל אחד מהמשתתפים יבחר תמונה של התאומות (ביחד, לחוד- לא משנה! העיקר שמופיעה שם לפחות תאומה אחת...) וינסה להעתיק אותה. מז"א להעתיק? לצלם תמונה דומה!- דומה בבגדים, בשיער, באיפור, ברקע, בפוזה, וכו'... כמובן שאתם לא חייבים להצטלם (כלומר להיות מרי קייט או אשלי)! אתם יכולים לקחת מישו (חברים, משפחה) שיסכים להיות ה'דוגמן' שלכם.
רוצים להשתתף? אם ברצונכם להשתתף, כל מה שצריך לעשות זה לשרשר שם ואימייל להודעת 'משתתפים'. אח"כ לבחור תמונה של התאומות, לקחת את המצלמה/ הדיגיטלית/ וואטאבר ולצלם תמונה דומה! לא רוצים להשתתף? גם זה אפשרי! אתם יכולים להיות שופטים! שרשרו שם ואימייל להודעת 'שופטים'.
תאריכים ניתן להירשם עד יום ד', ה- 30.4.03. את התמונות ניתן להגיש עד יום שבת, ה- 31.5.03.
שאלות נפוצות
האם ניתן להיות גם שופט וגם משתתף?
לא, אי אפשר.
למה תאריך הגשת התמונות כ"כ רחוק?
כדי שיהיה מספיק זמן לפתח את התמונות [מי שמצלם במצלמה רגילה].
אפשר לעשות יותר מתמונה אחת?
ניתן לצלם יותר מתמונה אחת ואח"כ להחליט איזה מהן לשלוח לתחרות, אבל אי אפשר לשלוח יותר מתמונה אחת, אחרת אני לא אחשיב את זה.
יש מספר מינימלי או מקסימלי למתחרים?
אם לא יהיו לפחות חמישה מתחרים, התחרות לא תתקיים.
יש מספר מינימלי או מקסימלי לשופטים?
דרושים חמישה שופטים לתחרות; אני שופטת אחת, מה שאומר שדרושים עוד ארבעה שופטים.
מה קארין עושה בתחרות חוץ מלארגן אותה?
אני אהיה אחת מחמשת השופטים בתחרות.
איך מגישים את התמונות?
את התמונות ישלחו לי המשתתפים לאימייל. אני אפתח שרשור בפורום, אליו אשרשר את כל התמונות. השופטים ישלחו לי במסרים את הנקודות שלהם.
שאלות? אם יש לכם שאלות נוספות, אתם מוזמנים לשרשר אותם להודעת 'שאלות'. בנוסף, תוכלו לשרשר לשם הערות, הארות, הצעות, טענות וכו'...
משמעת וסדר נא לשרשר כמבוקש. אם אינכם זוכרים את דרך השרשור, קראו שוב הודעה זו. תודה ובהצלחה.
(