../images/Emo44.gif|גלעד שליט|../images/Emo70.gif
אוהבים את הסתיו? בעיקר כי הוא מסמל את סוף הקיץ ואת החורף המתקרב ובא. אבל, זו תקופה עם הרבה חגים. יותר מדי, some will say.
מה מסחרר אתכם? מסחרר?
מממ... בשמים חזקים מדי של נשים. זה סחרור רע. אפטרשייב של גבר. זה... סחרור טוב.
מה אתם מתעצלים לעשות? לחשוב על העתיד. על מה שצריך לעשות.
למה אתם מצפים בתקופה זו? לשרוד (אם אפשר, בכבוד) את המבחנים הנוראיים של אחרי החגים...
במה אתם מטילים ספק? ביכולתי להוציא ציונים משביעי רצון במבחנים הנ"ל
לאן הייתם רוצים לעשות "אחורה פנה"? לפעם האחרונה שנהנתי ממשהו הנאה צרופה וטהורה. חסרת דאגות.
לרגע שלפני ששמעתי את "הוצ'י וומן" בפעם הראשונה. כדי למחוק את הרצועה. ועוד כמה בדרך...
מה ה-bliss שלכם? זכורונות טובים. RAINN ב-2:00 לפנות בוקר (איים אה פריק
) . שובע. שינה טובה. צחוק בלתי נשלט. פלצנות.
הידעתם?! לאדם יש פרה-דיספוזיציה גנטית לפחד מדברים מסוימים ויש לכך ערך השרדותי, ועל כן יש פוביות מסוימות שהן נפוצות יותר מאחרות (למשל, מנחשים). באמת? מעניין. לפוביית המתמטיקה שלי, though, אין שום ערך הישרדותי, לצערי. בדיוק להיפך
מה אתם רוצים לנער מכם? את עצמינו.
מי זה לעזאזל אוסקר, ומה הסיפור שלו לפי דעתכם?האם זה עוד אחד מהאותות שעליי להתקדם ל- AATS ? המ, אין לי מושג...
מה ה-theme שלכם? אין לי theme, אבל יש לי עצה: באם החלטתם לעשות הליכה, וותרו על החלק בו אתם מתיימרים להתאים למתקני הכושר בפארקים. ואם כבר, גרבו, מתחת לנעלי הספורט, גרביים שאין בהם חורים, כדי שאם תצטרכו ללכת עם עקבים למחרת, שהוא במקרה ערב חג, לא תבכו על קילופי העור שמעידים על עצלותכם, בנוסף לכאב בשרירים המפונקים שלכם מהכושר-ללא-מתיחות שהחלטתם לעשות בספונטניות-משהו. עיזבו, זה ה-theme שלי - וותרו על כושר. נפש בריאה בגוף בשרני. וחג שמח. כמובן, כמובן.