ט י ט י

New member
../images/Emo142.gif

היה לי שבוע עמוס.. מאוד עמוס.. ואפילו לא הייתי בביצפר. עמוס רגשית, נפשית. הייתי בבית , במיטה עם המון המון דמעות וטישו והמון המון גלגלצ. אחד הדברים שעוזרים לי זה מוזיקה.. ולמזלי לא סגרו את גלגלצ כי אז היה לי מאוד קשה לקבל מנת מוזיקה טובה ואיכותית. מה עוד היה לי השבוע? ביום רביעי הייתי אצל הפסיכיאטרית. יחד עם אמא שלי העובדת הסוציאלית (זאת שמטפלת בי) ואח שלי אפילו בא.. אבל זה כי הוא חולה. לא היה משהו חדש בפגישה.. אני נפגשת איתה מדי פעם מכיתה ז , בהחלט לא חדש. דיברנו, על הכל. ממש הכל. את כל הפחדים הכי קטנים שלי אמרתי לה. את כל ההרגשות שלי. הכל. היא אמרה שאני חייבת לצאת מהבית אחרי המשפט. להיות הכי רחוק. לא לגור שם ולא לגור עם אמא. אני חושבת כמוהה. אבל לא היה לי את האומץ לעשות את זה עד ששמעתי שאפילו הפסיכיאטרית שלדעתי היא חכמה עד שאני מעריצה אותה. היא אמרה שאני צריכה לפתוח דף חדש במקום אחר. לעזוב את הביצפר. לעזוב את הבית. לעזוב את הקיבוץ. ולברוח. רחוק. כמה שזה היה מפחיד לפני.. אין לכם מושג.. כל כך מפחיד.. אבל עכשיו.. אני לא ממש מפחדת.. אולי כי אני יודעת שגם ככה אין לי מה לחפש פה. גם ככה הכל ישאר אותו דבר. בקיבוץ יטחנו הכל שוב ושוב ושוב ושוב והסיפור הזה לא ישכח. ואני אקבור את עצמי במיטה, כמו כל פעם. וגם בגרות כבר לא תהיה לי , וגם לא תעודת 12 שנות לימוד. פשוט אין לי כלום. אז אולי עדייף באמת כמו שהיא אומרת לקום , לעזוב, ולהתחיל ללמוד במסגרת אחרת. כמו למשל למקצוע מסויים. אבל אני עוד לא יודעת ממש. זה בבדיקה. אני כבר לא מפחדת לעשות שינויים כי אם אני נשארת פה אני נשארת ומפסידה.. ואם אני לא אנסה לשנות אני אולי אפסיד. תמיד אפשר לחזור אחורה. אבל צריך לצעוד קדימה , אולי שם יהיה לי טיפת נחת ומשהו טוב שמחכה לי. בנוסף היא נתנה לי כדורים, כדי שיהיה לי כוח להתמודד עם המשפט ועם הכל. בכלל לקום בבוקר זה משימה לא פשוטה בכלל בזמן האחרון. היא אפילו אמרה לאמא שלי לרדת ממני. ושהיא מבינה אותי כל כך, אם היא היתה צריכה לעבור את המשפט הזה היא היתה חופרת בור וקוברת את עצמה בפנים. אז אמא שלי מנסה לרדת ממני.. לא ממש מדברת איתי על ביצפר כי היא בדיוק כמוני יודעת שזה כבר אבוד. אז כרגע אני נמצאת באותו מקום. אבל בקרוב אני כבר לא אהיה שם. אני עוזבת את הכל כדי להפסיק להיות נטלי זאת שנפגעה נטלי הבת של.. נטלי אחות של.. נטלי פה ונטלי שם. אני רוצה להיות נטלי. וזהו. להתחיל לחיות ולנשום ולחייך סתם כי בא לי ולא כי אני מרגישה צורך לספק אחרים. כשחזרנו מהפסיכיאטרית , הורידו אותנו מאחורי הבית. ואבא שלי בדיוק עבר. הוא עצר.. דיבר עם אמא שלי, אני חייכתי שאלתי אותו מה שלומו הוא שאל אותי מה שלומי אמרתי בסדר. ואז הוא אמר את בטוחה? שמעתי שלא כל כך אז אמרתי עכשיו אני בסדר. הוא אפילו לא טרח לצאת מהאוטו כדי לדבר איתי. או להתכופף. אני פשוט מרגישה שהוא משפיל אותי , וכמה זמן היה השיחה בינינו באותו יום? בדיוק 2 דקות. אבל אנחנו נישאר עם הנימה האופטימית. התחלה חדשה בפתח. יום נפלא לכולכם. ושבוע מעולה.

../images/Emo140.gif

כייף לשמוע נימה של אופטימיות ותקווה בקולך למרות השבוע העמוס, המיטה, הדמעות... נראה כי את נחושה בדעתך לשנות לעצמך את החיים, לפתוח דף חדש... ולדעתי זה כל כך מגיע לך... אל תתני לאף אחד לדכא אותך, גם לא לאבא שלך... תזכרי כי את מסוגלת ויכולה לעשות הכל ולהצליח!! שיהיה לך המון המון המון בהצלחה!!!

ט י ט י

New member
../images/Emo9.gif

אני משתדלת. אני רוצה להאמין. אני מקווה. אני כולי ציפייה לתקופה החדשה. לדף חדש. למקום חדש. לשינוי. כמו שנאמר בספר המדהים ´מי הזיז את הגבינה שלי´ אם נגמרה הגבינה, תהיה אחרת במקום אחר:) משהו כזה .. לא לתפוס אותי במילים. אהבתי את הספר :) קראתי אותו פעמיים. פעם אחת בתקופה הקשה שאבא שלי עזב את הבית - הוא הביא לי אותו לקרוא. פעם שניה לפני שלושה חודשים עוזר לראות בדרך אחרת את החיים. יהיה טוב. חייב להיות כמו שחברה שלי אומרת:) צריך להיות. תודה רבה רבה! שבוע מעולה שיהיה לך פרפר! ורק טוב על הלב ורק הצלחה! |עץ| <- רוצה לנסות מה יצא אם אני אכתוב עץ

ילדונת~

New member
טיטי

ב
ה
צ
ל
ח
ה
מחזיקה לך אצבעות יהיה בסדר תאמיני בזה ואגב הספר מי הזיז את הגבינה שלי באמת מדהים ספר לחיים אז שיהיה בהצלחה ממני ילדונת

ט י ט י

New member
ילדונת~ ../images/Emo13.gif

תודה רבה מתוקה:) גם לך! מי יתן וכל משאלותיך התגשמו!

../images/Emo50.gif ../images/Emo42.gif

אני לא רוצה להרוס לך את המצב רוח שנראה כאילו הוא נמצא בתנופה, אבל אולי לא כדי שתפתחי ציפיות כל כך גבוהות? כאילו לדעתי באמת שינוי יהיה נהדר בשבילך, וכמובן שיהיה טוב, אבל אולי לא כדאי שתצפי לזה כל כך? לא הייתי רוצה לשמוע אותך שוב פעם מתאכזבת... למרות שמי יקבע מה כדאי ומה לא כדאי בשבילך? רק את... טוב, זו רק דעה שלי... (ומצטערת אם אני נשמע כאילו אני מנסה לדכא... אני ממש לא!) בכל מקרה, שיהיה לך גם אחלה של שבוע!!! ואני כבר מתה לקרוא את הספר הזה... באמת נשמע מעניין... תמשיכי לחייך...

ט י ט י

New member
פרפר:)

האמת היא.. שקראתי את התגובה שלך עוד אתמול.. והרגשתי שאני צריכה לחשוב על זה לפני שאני עונה. ואת צודקת. יש לי מין הרגל זה להתלהב נורא מרעיונות חדשים ואז בסופו של דבר הם מאכזבים אותי. את צודקת.. אני פשוט כל כך בתוך זה עד שלא עצרתי בכלל לחשוב שאולי זה לא יצא לפועל ואולי זה לא יהיה לי טוב כמו שאני רוצה כי בכל זאת אין כמו הבית או שאולי יש? ההערה הזו היתה במקומה. וטוב שנכתבה. תודה רבה לך.. :) צריך לשמור על באלנס כי בסוף אני אפול .. וצריך לא ליפול מכל כך גבוהה. לילה נהדר לך, ותודה על האכפתיות.

ט י ט י ../images/Emo68.gif

אני חושבת שלכולנו יש הרגל להתלהב מרעיונות ודברים שיעשו לנו טוב. ומותר לך כמובן להתלהב מהעניין ואסור לך לאבד תקווה... פשוט במקביל לנסות להיות קצת ריאלית... ואף אחד לא יכול לחזות את העתיד... אולי תפלי, אולי לא, אבל מה שהכי חשוב לדעתי, הוא שאם תפלי את תדעי איך לקום, לבקש עזרה, ואם לא תפלי, מה טוב!! :) תמשיכי לחייך כמה שיותר!!!

מאוד מקווה שתהיה לך התחלה חדשה

ובעיקר טובה! אכן מגיע לך לחיות אחרת, לסגור דלת על דברים שרק עושים לך רע ולפתוח דלת אחרת, למשהו שיגרום לך להרגיש טוב לגבי עצמך.

ט י ט י

New member
../images/Emo39.gif

תודה רבה על המילים החמות. תודה רבה על הכוח. על התמיכה. על ההבנה. אני כולי תיקווה שבאמת אני אוכל לסגור את הדלת לדברים שעושים לי רע ולפתוח דלת למשהו טוב.

shaiky

New member
../images/Emo7.gifסליחה!!!

בשם כל הבחורים שמוציאים לנו שם רע! במקרה עברתי פה... ואני קראתי את הסיפור שלך ועוד כמה ופשוט אני לא יכול לשתוק!!! אני לא מאמין שיש כאלו אנשים בעולם! פשוט לא אכפת להם?! אני כל כך מצטער על כל מה שקרה לך טיטי! אני מאד מצטער ואני אפילו לא יכול להעמיד את עצמי במקום שלך! אני לא יודע איך אני הייתי מתמודד עם זה במקומך?! מה שבטוח את מאד מאד חזקה! תמשיכי להיות כזו ובהצלחה בהמשך החיים ושלא תעברי עוד שום דבר כה קשה לעולם!!! ושוב שתדעי ושלא תחשבי שכולם כאלו אל תתני לנגע רע אחד להרוס את השם של כולם! כי אני קראתי כמה סיפורים שמתוכם יצא שמי שעברה את הסיפור לא רוצה ולא מרגישה צורך יותר להתקרב לגברים! אז רק רציתי להגיד שזו לא הדרך ושצריך פשוט לבחור אותם יותר בקפידה! בהצלחה בהמשך שוב! וביי, שי!
שאף אחד לא יעבור!

ט י ט י

New member
shaiky:)

קודם כל רציתי להגיד לך תודה על זה שקראת , הגבתה והבעתה תמיכה. זה בהחלט דבר חשוב. ובהחלט מחמם את הלב לדעת שיש עוד אנשים טובים שרגישים לכאב של אחרים. גם אני מצטערת מאוד על מה שקרה לי, ועל מה שקרה לעוד המון המון נשים וגברים. זה בהחלט דבר שצריך לחשוב עליו ולהוציא מסקנות לגבי אותם אנשים שלוקחים לעצמם את הרשות לרסק נשמת אדם. אני יודעת שלא כל הגברים כאלה. אבל בהחלט יש לי בעיה לסמוך על גברים. בכלל על אנשים. יש לי ידיד כמה ידידים , וידיד אחד שהוא הבנאדם שעוד נותן לי לראות שיש גברים אחרים. אני לא יודעת אם אני אוכל אי פעם להיות עם גבר בקשר ריגשי, אינטימי. לצערי מה שקרה שם ומה שקרה אחרי עם גברים אחרים , גרם לי להבין שכולם חושבים עלי כאובייקט מיני. וזה בהחלט חוויה לא נעימה. וזה מה שאני חושבת שגבר מסתכל עלי. אז אני לא יודעת מה יביא יום .. אני לא סוגרת דלתות כדי לא להפסיד לפחד. אבל אני לא יודעת מה יהיה האלה הכל כתעלומה. כרגע טוב לי עם האהבות שהיו לי עם הנשים שנתנו לי חום אהבה ותיקוה, שיש הרבה מעבר לכאב. וכמוך , אני מקווה ומתפללת שאף אחת / ד לא יעבור דבר כזה או כל כאב אחר. אנחנו פה כדי ללמוד , להפיק את המירב והמיטב מהחיים האלו. ואחרי מחשבות רציניות וממושכות עם עצמי, הגעתי למסקנה שגם הפגיעה הזו לימדה אותי, אני משתדלת מכל דבר שאני עוברת למצוא את המסר שמנסים להעביר לי , מה צריך ללמוד מיזה. בדרך כלל זה פותר הרבה מחשבות מיותרות. אבל גם המחשבות האלה באות לפעמים. אז שי, תודה רבה לך! תמשיך להראות אכפתיות ותמיכה. טוב שיש אנשים אנושיים בעולם. זה עושה אותו למקום הרבה יותר נחמד להיות בו. שיהיה לך לילה טוב ושבוע נהדר.
נטלי.

shaiky

New member
בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif

למעלה