היום בפינה השבועית

אני בהחלט מסכימה איתך עשבי התיבול

עשירים בנוגדי חמצון, הם בבחינת בית מרקחת שלם הם עשירים בויטמינים, מינרלים, חומרים אנטיבקטריאליים, אנטיפיטריתיים, אנטי-דלקתיים הם גם מכילים חומרים המגבירים את פעילות מערכת החיסון, חומרים המסייעים במניעת מחלות סרטן ולב ואפילו חומרים המשפרים את הזיכרון. כלל הרכיבים המגנים הללו שימשו משחר ההיסטוריה בסיס לכל הטיפול הרפואי ונמצאים גם כיום בשימוש הרפואה הטבעית ואף בתרופות שונות. יש מספר עשבי תיבול שאני משתמשת בהם כמעט באופן קבוע.

מי אוהבת נענע???

הנענע מסווגת כמסייעת בהקלה על עוויתות מעיים ובסיוע לתפקוד תקין של מערכת העיכול. בנענע השתמשו כעזרה כללית למערכת העיכול ולטיפול בהפרעות בעיכול. שמן הנענע הוא בעל השפעה מקומית מרגיעה, ומגרה הפרשות מיצי מרה ועיכול. כמו כן יש לו סגולות אנטיבקטריאליות. ההשפעה המרגיעה של שמן הנענע ניתנת לניצול גם בשימוש חיצוני כמשכך כאבים וכגורם המשפר זרימת הדם לאזור הפגוע. ומה אומר המחקר המדעי? מחקר רפואי רחב היקף הראה השפעה מרגיעה על כאבים במערכת העיכול. איך משתמשים? ספל תה שלוש פעמים ביום בין הארוחות תורם להקלה על כאבים במערכת העיכול. ומה אומר לכן אני כל כך אוהבת ביום חורף קר לשתות מים רתוחים על המון עלי נענע. מעבר לכך שקל מאוד לגדל נענע בכל אדנית. כל מה שהנענע צריכה זה מים והרבה שמש.

אנחנו בבית משתמשים בהרבה נענע

אכן קל מאד לגדל נענע אצלי יש 3 עדניות מלאות בנענע אני בכלל נשואה למרוקאי ככה שאצל משפחת בעלי תמיד יש תה עם נענע וגם בסלט ירקות יש נענע. הנענע אכן מרגיעה ובנוסף יש לה טעם נהדר. אני הרגלתי את בנותיי מקטנות לשתות הרבה תה עם נענע הייתי עושה להן בקבוק תה ומלא בנענע לנענע יש השפעה גדולה על שלפוחית השתן מומלץ לאנשים עם בעיות בשלפוחית

אולי יש למישהי איזה מתכון מעניין עם נענע - יש

לי כמויות של נענע בגינה ואני מאוד אוהבת נענע , הייתי שמחה לאיזה מתכון מוצלח עם נענע.

litzuf

New member
לא אוהבת הרבה עשבי תיבול....

חוץ מפטרוזיליה ושמיר....

למעלה