השירשור השבועי

hermaioni

New member
../images/Emo143.gifהשירשור השבועי ../images/Emo144.gif

שיר השבוע של גרין דיי:
שיר השבוע לא של גרין דיי:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
להקת השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר מבאס שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
ערוץ השבוע:
תמונת השבוע:
שבוע טוב לכולם! הודגש באמצעות מדגישומטיק

:)

שיר השבוע של גרין דיי: Deadbeat Holiday שיר השבוע לא של גרין דיי: Happy Endings קליפ השבוע: לא רואה קליפים אלבום השבוע: 3 Doors Down - Away From The Sun להקת השבוע: The all american rejects דבר טוב שקרה השבוע: unless i wake up הופיעו וגיאצ'ו <כפרעליו> שר את "גיא אוכל ביצים וטוב לו" =) נשמה דבר מבאס שקרה השבוע: ראינו במועדון את "אפקט הפרפר2" והעברנו את הלילה בדיבורים על כמה הסרט תת רמה! ציטוט השבוע: "גיא אוכל ביצים וטוב לו" =) ערוץ השבוע: אממממ לא יודעית, אין. לא ראיתי השבוע טלוויזיה. אבל אם ישאלו אותי על מועדון השבוע אני אגיד שהPLAY =) תמונת השבוע: אהא! האם ראיתם חתלתול יותר קוז'ו ממנו?

מצטערת :)

אבל אחרי שרואים את הראשון לקבל ישר אחרי זה דבר כזה.. ובכן.. אני לא אתווכח איתך, אבל אם הסרט הראשון גרם לי לחשוב על זה, השני גרם לי להתחרט שראיתי אותו. אוהבת אותך =)

AriellA100

New member
גם אני ../images/Emo23.gif =]

תמיד הסרט הראשון הוא יותר טוב, וגם פה, בהרבה, אבל עדיין..

mogili

New member
הממ..

שיר השבוע של גרין דיי: she שיר השבוע לא של גרין דיי: metallica - enter sandman קליפ השבוע: - אלבום השבוע: greatest hits - metallica להקת השבוע: metallica\nofx דבר טוב שקרה השבוע: השלמת שעות שינה מטורפת, עקב טיול שנתי יאא. דבר מבאס שקרה השבוע: שבוע הייתי תקועה בבית X_X והיה משעמם X_X ציטוט השבוע: אני:"אז אני עושה עגיל פה*מצביעה על האוזן*..טוב?" אמא:"מההה?!!?האוזן שלך תהפוך לכרובית!!" אחותשלי[שלפני קצת יותר משבוע חגגה יומולדת 18]:*מתחילה לשיר*כרובית, כרובית ,כרוביתתתתתתת!!" ערוץ השבוע:יס סטאר תמונת השבוע:-

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|../images/Emo143.gif

שיר השבוע של גרין דיי: Scattered.
שיר השבוע לא של גרין דיי: Hey Stoopid- Alice Cooper Poison- Alice Cooper How You Gonna See Me Now- Alice Cooper School's Out- Alice Cooper No More Mr. Nice Guy- Alice Cooper I Never Cry- Alice Cooper Sweet Dreams- Marilyn Manson
קליפ השבוע: Jesus Of Subarbia
אלבום השבוע: האלבום של אליס קופר שקניתי
להקת השבוע: אליס קופר נחשב? :X
דבר טוב שקרה השבוע: הרבה
מסיבת פיג'מות לחברה הכי טובה שלי XD, ערב עם הכיתה לקראת העבודת שורשים והיה נחמד, בר מצווה לילד בכיתה שלי.
דבר מבאס שקרה השבוע: בר מצווה לילד בכיתה שלי ><" וציון לא מוצדק במדעים
ציטוט השבוע: "תחזירי לי את הטישו סופרמן שלי!!"
ערוץ השבוע: VH1... כמעט תמיד, אחד הערוצים שאני הכי אוהבת
תמונת השבוע: בואו נראה... אין.

עדן גפן

New member
אאאאאני..../images/Emo190.gif|פיס|

שיר השבוע של גרין דיי: Dry ice- Green Day שיר השבוע לא של גרין דיי: Leonard Cohen- Dance me to the end of love קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: The wall- Pink floyd להקת השבוע:pink floyd דבר טוב שקרה השבוע: ממ.. כלום דבר מבאס שקרה השבוע: ממ.. לא יודעת ציטוט השבוע: "כשאמות קברוני בים.." \מאיר ויזלטיר ערוץ השבוע: HOT 3.. [האוס] תמונת השבוע:

IפותI

New member
בוקר טוב!

שיר השבוע של גרין דיי: חהחה אין. שיר השבוע לא של גרין דיי:Real Gone וrunaway love קליפ השבוע:Runaway love אלבום השבוע: אין להקת השבוע:אין דבר טוב שקרה השבוע:השבוע יעני לא כולל היום? יצאתי מהדכאון. דבר מבאס שקרה השבוע:הייתי בדכאון. ציטוט השבוע:"יש לי מגפיים שפיציות ואני אבעט בך!!" - "לי יש שפיץ אחד גדול." חהחה, אתם לא מבינים כלום. ערוץ השבוע:ביפ תמונת השבוע:נהה, אין לי כוח.

דניתיי16

New member
=]]

שיר השבוע של גרין דיי:Jesus of suburbia שיר השבוע לא של גרין דיי:Avril lavigne-keep holding on קליפ השבוע:- אלבום השבוע:NOFX- WOLVES IN WOLVES' CLOTHING להקת השבוע:גרין דיי!!!!!!!!! חח כל שבוע דבר טוב שקרה השבוע: גיטרה חדשה דבר מבאס שקרה השבוע: שכנוע קשה של ההורים לגיטרה חדשה ציטוט השבוע:"oooooooooookay what ever you say guys" ערוץ השבוע:בונא עכשיו שאני חושבת על זה כמעט ולא ראיתי השבוע טלויזיה.. תמונת השבוע:

AriellA100

New member
../images/Emo146.gif../images/Emo114.gif../images/Emo145.gif

שיר השבוע של גרין דיי: the saints are coming ו - when i come around שיר השבוע לא של גרין דיי: Nirvana - all apologies קליפ השבוע: the saints are coming אלבום השבוע: אין להקת השבוע: גרין דיי דבר טוב שקרה השבוע: לא משהו מיוחד דבר מבאס שקרה השבוע: ראיתי מקרוב מאד מכונית במהירות גבוהה פוגעת בכלב, ראיתי איך הוא נזרק קדימה, ובחיים אני לא אשכח את הפנים שלו באותו רגע. אח"כ ראיתי שהוא קם והלך, אבל אני לא יודעת אם הוא בסוף שרד את זה....
ציטוט השבוע: "תפסיק להעלות גרה כמו פרה בשדה" ערוץ השבוע: אממ 2 תמונת השבוע: אין

coullette

New member
השקדיה פורחת

שיר השבוע של גרין דיי: אין שיר השבוע לא של גרין דיי: ממ the donnas-rock'n'roll machine קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: the donnas-spent the night להקת השבוע: the donnas דבר טוב שקרה השבוע: ממ..נראה לי שהסוטה ירד ממני דבר מבאס שקרה השבוע: מבחנים-הלו! ציטוט השבוע: אין ערוץ השבוע: אין תמונת השבוע: התמונה המשופצת שלי

:) ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין דיי: אמממ.... וולקאם טו פרדייז (תסלחו לי על העברית) שיר השבוע לא של גרין דיי:funeral for a trend-brutal assault קליפ השבוע:זה! (זהירות, גזעזנות!) אלבום השבוע:peace Thru Vandalisem-The Vandals להקת השבוע:ואנדלז דבר טוב שקרה השבוע:סיימתי להכין תחפושת, קניתי משקפי שמש דבר מבאס שקרה השבוע:אממממממממממממממממממ ציון מעפן בתעודה בהיסטוריה (70) ציטוט השבוע:לאדעת ערוץ השבוע:לא רואה תמונת השבוע: :)

../images/Emo42.gifטונה זמן לא הייתי פה..

שיר השבוע של גרין דיי: time of your life שיר השבוע לא של גרין דיי: שיר לשירה קליפ השבוע: - אלבום השבוע: - להקת השבוע: הבנות נחמה דבר טוב שקרה השבוע: המהמההמממ.... טכנו! דבר מבאס שקרה השבוע: הוא ): ציטוט השבוע: תרתחי כבר זונה!! XD ערוץ השבוע: יסטארס תמונת השבוע:

למעלה