ט"ו בשבט הגיע חג אילנות שמח לכולם ושבת שלום!
פ פומפיה New member 18/1/03 #4 חג שמח ../images/Emo143.gif../images/Emo147.gif../images/Emo145.gif../images/Emo144.gif אגב, אני מכורה לצימוקים. בכל ימות השנה.
חג שמח ../images/Emo143.gif../images/Emo147.gif../images/Emo145.gif../images/Emo144.gif אגב, אני מכורה לצימוקים. בכל ימות השנה.
L liti New member 19/1/03 #6 והבחירה שלי לט"ו בשבט היא... פפאיה ותאנים יבשים. אגב, התאנים שמביאים מטורקיה- חבל על הזמן!
ש שקדייה New member 19/1/03 #7 אני בעניני שזיפים ואגוזי מלך. שזיפים- לבישול (עוף ובשר) אגוזים- סלטים, אפיה ונשנוש כל פעם שאני ברדיוס 5 מטר מהמקרר.
אני בעניני שזיפים ואגוזי מלך. שזיפים- לבישול (עוף ובשר) אגוזים- סלטים, אפיה ונשנוש כל פעם שאני ברדיוס 5 מטר מהמקרר.
א אמא של פיונה New member 19/1/03 #8 לי יש אריזה גדולה מרובעת מחולקת לריבועים ובכל אחד משהו אחר: צימוקים בהירים, כהים, תמרים, משמש, אגוזים, שקדים, אגסים(!) ועוד... זה ליד המחשב ועוד מעט (התהליך החל) אראה כמו אתרוג.
לי יש אריזה גדולה מרובעת מחולקת לריבועים ובכל אחד משהו אחר: צימוקים בהירים, כהים, תמרים, משמש, אגוזים, שקדים, אגסים(!) ועוד... זה ליד המחשב ועוד מעט (התהליך החל) אראה כמו אתרוג.
A Amoureuse New member 19/1/03 #9 תות, מלון ומנגו מיובש ב"טיש טו בשבט" (אנחנו ממש לא דוסים אבל ככה קוראים לזה אצלנו בעבודה) הביאו מבחר פירות מיובשים (ומסוכרים) שלא ראיתי אף פעם. התותים היו "ימי ימי" מאד, וגם המלון והמנגו היו טעימים בהחלט. היו שם עוד כמה דברים שאפילו לא זיהיתי למען האמת.
תות, מלון ומנגו מיובש ב"טיש טו בשבט" (אנחנו ממש לא דוסים אבל ככה קוראים לזה אצלנו בעבודה) הביאו מבחר פירות מיובשים (ומסוכרים) שלא ראיתי אף פעם. התותים היו "ימי ימי" מאד, וגם המלון והמנגו היו טעימים בהחלט. היו שם עוד כמה דברים שאפילו לא זיהיתי למען האמת.