מסרים

../images/Emo143.gif מסרים

בהתחדש עלינו שנת הצמיחה ובעיקר בגלל שהתפנה לי קצת זמן
אשמח לחלק כאן מסרים. למעונינים כתבו כן מטה ובזמני החופשי אעביר מסרים. יום טוב

רוז 2

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

התפנה לך קצת זמן??????????????????????????????????????? אז יאללה לעבודה. ד"ש ונשיקה
יום נפלא לך אדון שמש.... ואיך אפשר בלי.... אז קבלו : לאימא אחת, היו לה שלוש בנות בתולות. היא השביעה את בנותיה לשלוח לה גלויות מירח הדבש שלהן, לאחר החתונה, ולספר לה איך הן מסתדרות עם הסקס בחיי הנישואין. הבת הראשונה התחתנה ושלחה גלויה שבה היה כתוב: "קפה מקסוול". האם הלכה למטבח והוציאה את קופסת הקפה של מקסוול מהארון על העטיפה היה כתוב: "טוב עד הטיפה האחרונה". אימא הסמיקה אבל שמחה בשביל בתה. הבת השניה שלחה לאחר נישואיה גלויה שבה היה כתוב: "סיגרים הוואנה". אימא הלכה לקופסת הסיגרים של אבא וראתה שכתוב שם: "ארוכים במיוחד, עבים במיוחד". שוב חשה מבוכה, אך שמחה שבתה נהנית הבת השלישית התחתנה, נסעה לירח דבש ולא שלחה גלויה במשך השבוע הראשון. האם דאגה. עבר עוד שבוע ועדיין לא הגיע דבר. לאחר חודש ימים הגיעה גלויה שבה היה כתוב: "נתיבי אויר בריטיש איירווייס". אימא דפדפה בעיתון וחפשה את הפרסומת של בריטיש איירווייס. כשמצאה, כמעט התעלפה. היה כתוב שם: "שלוש פעמים ביום, שבעה ימים בשבוע, בכל הכיוונים"...

רוז יה מצחיקה אחת

זאת שנה מיוחדת לך. השנה הזו מתאפינת אצלך בשינויים. מלא הזדמנויות יעמדו מולך- פקחי עינייך בתבונה ואל תהססי לקפוץ על ההזדמנויות- השינוי מתחיב.

רוז 2

New member
תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה

איש יקר..... תודה רבה רבה מלאך ד.א. מתי קפה.

chenby

New member
אני אני אני :)

אשמח מאוד למסר מחר נוסעת לטורקיה, כשאני חוזרת ביום ראשון, אני מתחילה לעוף! בעסק, באימון, בכתיבה, באהבה.. יאללה, רוצה להפסיק לדבר את זה, להתחיל לחיות את זה :) בקיצור, אשמח למסר. נשיקות.

חן

ליסוע לחו"ל. הנסיעה הזו היא לא סתם נסיעה אא הדלקת הזרקורים של קצנ נמנהרה. מרגע חזרתך, ההתפתחות האישית והעיסקית תדרוש ממך מיקוד ועשיה מרובה- אל תקטאי ולכי קדימה עם כל הכוחות. אל תהססי להזניח פנים אחרים בחייך, אלו יתמלאו מבלי שתתכווני או תתקוני לכך.

סוזי

ההכרה ביכולת אינה מספיקה. העיזי, כנסי לעולם הנסתר ללא פחד, יש בך כוחות עצומים שמאיימים להתפרץ ואינם יודעים איך ולאן. העיזי, כבדי את המראות הנסתרים בחייך והפכי אותם למציאות.

סוזי10

New member
מקבלת אותך כמורה שלי רק תגיד

תדריך ואעשה כמיטב יכולתי. יאלה תתחיל, אגב מתי מתחיל הקורס שלך באזור המרכז?

sivan

שניים לנו בהתיחסות לחיים, המנטלי והרגשי- מה קורה שהרגשי משטלת על המנטלי? אנחנו מבינים אך קשה לנו להשתחרר. הצד המנטלי אצלך חזק , הפעילי אותו כדי לתת לרגשות לצאת, לפעמים כשאנחנו לא נותנים דרור לרגש הבטן מושפעת.

sivan1710

New member
תודה!

המסר מתאים לי במיוחד לזמן האחרון, כי אני מרגישה את ההשפעות בבטן, אני רק לא מבינה מה צריך ומומלץ לעשות כדי להסתדר, האם אתה מתכוון לומר שאני צריכה לדבר על מה שמציק לי, מפריע לי? להוציא משהו החוצה באיזושהי צורה? אשמח להסבר, תודה רבה.

רותי

בריאות הכלל תופסת מקום נכבד בחיים. התפני לפיתוח אישי ועיסקי, הבריאות יש לה את הדינמיקה שלה.

דנה בנדנה

ימים טובים לפנייך. כנראה לא מזמן חגגת יום הולדת משמעותי, היום הזה פותח בפנייך מסלול חדש, מסלול של "לעזוב את העבר ולהסתכל קדימה". השינוי הזה יתן ביטויו השנה ויפתח הזדמנויות רבות- קחי את ההזדמנויות האלו.

למעלה