סופשבוע הגיע

maiky17

New member
../images/Emo143.gifסופשבוע הגיע../images/Emo143.gif

מה עשיתם\תעשו ביום שישי?
מה עשיתם\תעשו ביום שבת?
היום הכי טוב של השבוע:
היום הכי רע של השבוע:
התחדשות השבוע:
ציטוט:
שיר השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
הבן אדם שעשה לי את השבוע:
סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
איך המצברוח?
תמונה:

JumpInTheFire

New member
שבת שלום :)

מה עשיתם\תעשו ביום שישי? למדתי עד 11, עזרתי לאמא שלי. עוד מעט אתארגן ואלך לחברה לשבת מה עשיתם\תעשו ביום שבת? אצל חברה היום הכי טוב של השבוע: תכלס, כולם, ב"ה
היום הכי רע של השבוע: - התחדשות השבוע: - ציטוט: "כשאדם יודע שכל מאורעותיו הם לטובתו, זו הבחינה היא מעין עולם הבא" ר' נחמן מברסלב שיר השבוע: Eric Clapton- Layla סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - הבן אדם שעשה לי את השבוע: אף אחד סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע:
תוכניות לשבוע הבא: לברר מה קורה עם הצבא, לעשות בגרות באנגלית, לעבוד, שיעור גיטרה, להכין הכתרה איך המצברוח? ב"ה
תמונה: -

shesek17

New member
עונה

מה עשיתם\תעשו ביום שישי? למדתי שעתיים, ישנתי קצת, בערב באים אורחים ואז כנראה אצא מה עשיתם\תעשו ביום שבת? לא ידוע היום הכי טוב של השבוע: היום הכי רע של השבוע: אתמול היה קטע מבאס אבל זה הסתדר בסוף התחדשות השבוע: ציטוט: שיר השבוע: שלום לתמימות סרט השבוע: אל תתעסקו עם הזוהאן שלקחתי בדיוידי ועוד לא ראיתי ספר השבוע: ספר הסטוריה מאכל השבוע: לא יודעת הבן אדם שעשה לי את השבוע: חברים סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע: תוכניות לשבוע הבא: לימודים בעיקר איך המצברוח? סבבה תמונה:

למעלה