סטודנטית בבעיה

Studentred

New member
../images/Emo143.gifסטודנטית בבעיה

שלום לכולם אני סטודנטית שנה ב' בת 23 בכיתה י"ב אובחנתי כלויית למידה אך לא למדתי שום מיומנויות למדיה לכן האיבחון לא ממש עזר לי. אני נתקלת בהמון בעיות, בהבנת הנקרא, ביכלת להסביר את עצמי, בחוסר יכול להתרכז ועוד. אשמח אם תוכלו לעזור לי איכשהו רק יש בעיה אחת, אין לי כסף לשלם עבור איבחון יקר היש דרך אחרת? תודה רבה

Studentred

New member
ההמלצה היא

ללמוד מיומנויות למידה אבל לא עשיתי את זה מסיבות שונות

בררי אם יש מרכז סיוע אוניברסיטאי

במוסד הלימוד שלך. לא תמיד האנשים שנותנים להם אבחונים כדי שיעבירו למי שצריך לאשר הבחנות מיוחדת יודעים על קיומו של מרכז סיוע כזה. למרכז יש אפשרויות לתת לך חונך שיעזור לך לארגן את הזמן, קורסים האסטרטגיות והתארגנות, טכנולוגיות וכו'.

KFIRB

New member
נצל"ש

ומה קורה כשהחונך בעל בעיית התארגנות בזמנים חמורה משלך החניך?

אסור לו לחנוך אותך

ולך יש זכות לבקש חונך אחר שיתאים לך. אין פה עניין של נעים ולא נעים. אתה צריך חונך שיעזור לך במה שלך קשה, ולא לעזור לו במה שהוא צריך. אל תוותר. עמוד על זכותך.

KFIRB

New member
כנראה שלא הסברתי עצמי כראוי

החונך שלי פשוט לא שם כי הוא לא תכנן את הזמן שלו כהלכה למועדי א' שלו ולא הצליח בהם.. ומכאן שלא יהיה זמין במועדי ב' כי הוא עסוק בשלו.. הרבה פגישות בוטלו עקב "חוסר התכנון זמנים " הזה.... וכן זה מייאש, כי לצערי הוא בעל נשמה, בעל רצון לתת, אולי בניגוד לאחרים שיעשו את המינימום למען המלגה... כלומר זה הרע שאפשר לסבול ולספוג בשקט.. אבל הבעיה עדיין מעצבנת...

למעלה