סיכום שבועי

helush716

New member
../images/Emo143.gifסיכום שבועי../images/Emo143.gif

עם קצת תוספות
משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שיהיה לכם שבוע מקסים ומוצלח

ראשונה ראשונה ראשונה ראשונהההה?

עזבו אני חושבת שאני באמצע מלך :\. משהו טוב שקרה לך השבוע: שכנעתי את אמא לקנות בגדים חדשים אחרי שעשיתי לה הרצאה שלמה ומצגת על כמה חשוב לנקבה לעשות קניות XD משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם ידיד ממש טוב שלי רק בגלל החבר הבנזונה שלו :\ היום הכי הכי של השבוע:אתמול :)) שיר השבוע של ביט 69:כמו שלך שיר השבוע לא של ביט 69: היי ג'וד של הביטלס P: סרט השבוע:סימפסון.. סדרת השבוע:הלוחשת לרוחות! במיוחד הפרק עם ההוא שחי 4 פעמים! ספוקי O: ספר השבוע:יומני האומנת. מאכל השבוע:שווארמה כזאת בלאפה עם טחינה וחומוס וצ'יפס. יאמיייייייייייייייייייייייייי מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:שני הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: שומדבר האמת חח התחדשות השבוע: ממתקיםםםםם O: יציאת/בילוי השבוע:נופ. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגדים חדשים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "היום התחלנו ללמוד על רבייה.זה יום חג.הללויה!!!!!!" תמונת השבוע: אל תשאלו מה עבר עלינו.זאת אני [בכובע המשובץ ^^] וחברה שלי שני ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה אגוזים אח שלווווווווווו

just gaya

New member
מסכמת:)

משהו טוב שקרה לך השבוע:ההופעה,ת"א עם לירי משהו רע שקרה לך השבוע:נשברו לי המשקפיים): היום הכי הכי של השבוע:שישבת שיר השבוע של ביט 69:כל הישירים החדשים שהיו בהופעה שיר השבוע לא של ביט 69:השיר של thet 70s show וmnamna של החבובות סרט השבוע:לא ראיתי סדרת השבוע:שנות ה-70/האי ספר השבוע:לא קראתי מאכל השבוע:פיצה עגבניה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:כל מי שהיה אתמול בהופעה..דורית,יואב,דויד,בת דודה שלי:) הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:אני אוהב אותך
ידיד שלי כל הזמן אומר ליD: התחדשות השבוע:חולצה של הביט,חולצה מפ&ב וחולצה מפריסטייל יציאת/בילוי השבוע:אתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:תעודות ציטוט\יציאת\מילת השבוע:שאמרתי ליואב ששון הקיא את נשמתוXD תמונת השבוע:מיס פיגי+קרמיט ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מגניבבבבבבבב

ברלץ

New member
איזה חרא שבוע

משהו טוב שקרה לך השבוע: שום דבר חרא של שבוע משהו רע שקרה לך השבוע: כל מה שקרה השבוע היה חרא היום הכי הכי של השבוע: אין כזה שיר השבוע של ביט 69: רק ידידים שיר השבוע לא של ביט 69: nirvana- smells like teen spirit סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אין ספר השבוע: הארי פוטר השביעי מאכל השבוע:אין מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: כל הדברים הרעים שאתה חושבים עשו לי הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:אין התחדשות השבוע: אין יציאת/בילוי השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המוות ציטוט\יציאת\מילת השבוע:אין תמונת השבוע:אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חחחחחחחחרררררררראאאאאאא......!?!?!?!?!?

helush716

New member
היי there

אני יודעת שזה לא הכי מעודד שבעולם.. אבל לזכור תמיד להסתכל קדימה. כמו שיש ימים טובים וימים מדהימים, יש גם ימים רעים וימים שחורים. אני הבן אדם הכי לא אופטימי שקיים אבל אני מנסה כמה שיותר לחשוב באופטימיות. צאי קצת החוצה או עם חברים לנקות את הראש, תשמעי מוזיקה, כל דבר שיסיח את דעתך מכל מה שמעצבן אותך ועושה לך רע. כ"כ מעצבן לשמוע אבל יחד עם זה כ"כ נכון - מחר יום חדש ושבוע הבא שבוע חדש. לא לוותר כ"כ מהר, יש עוד כ"כ הרבה דברים שלא טעמנו מהם. ואם רע, אז אני פה בשבילך. תמיד.

ברלץ

New member
תודה רבה רבה רבה...

את הבנאדם הראשון שהצליח להעלות לי חיוך על הפנים בשבוע הזה תודה רבה....

יערולה13

New member
סיכום0-:

משהו טוב שקרה לך השבוע:נגמר העונשO: משהו רע שקרה לך השבוע:המורה שלי התקשרה הביתה
היום הכי הכי של השבוע:אתמול! שיר השבוע של ביט 69:נמאס שיר השבוע לא של ביט 69:cartel- runaway סרט השבוע:שישי הפוך סדרת השבוע:האוס ספר השבוע:אורי מאכל השבוע:ספגטי
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:המחשב*-* הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:המורה
התחדשות השבוע:
יציאת/בילוי השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת פיג'ימות! ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רע ו...רע.

מסכמת...../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סער בא לבקר ונשאר לישון משהו רע שקרה לך השבוע: הבנות לגבי החיים שעשו לי רע. היום הכי הכי של השבוע: הלילה שבין חמישי לשישי עם סער שיר השבוע של ביט 69:כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69: המנגינה של פורסט גאמפ סרט השבוע: פורסט גאמפ סדרת השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: מלפפון מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: לראות את סער סוף סוף כל כך התגעגעתי אליו!!!! הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:הכי יפה- "את יפה! את יודעת שאת ממש יפה!" התחדשות השבוע: - יציאת/בילוי השבוע: הנסיעה למצובה עם סער משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את סער שוב ציטוט\יציאת\מילת השבוע: life is shit & then you die תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר שכזה

נעומימי

New member
השבוע הזה ../images/Emo10.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מנסה למצוא אחד כזה אבל לא מצליחה
משהו רע שקרה לך השבוע: הכל, בעיקר הפרידה.
היום הכי הכי של השבוע: אין כזה. שיר השבוע של ביט 69: כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69: היינו עושים אהבה- כנסיית השכל.
סרט השבוע: שום סרט, נמאס לי מסרטים. סדרת השבוע: המורדים. [כמה פתאטי שזה נשמע] ספר השבוע: "שלושה דברים לאי בודד"\ יואב אבני מאכל השבוע: כלום. מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הוא, הרס לי את השבוע. הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: "אם לא הייתם נפרדים, לא היינו מדברים עכשיו." התחדשות השבוע: שאני לבד. יציאת/בילוי השבוע: הלוואי שהיה משהו. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות מאושרת (?) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "גם לזיון מוח צריך קונדום." תמונת השבוע: ~מתי אני שוב מאושרת ככה?~ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רע.

helush716

New member
come with me, mabye we'll get away

משהו טוב שקרה לך השבוע: ערב להקות בחמישי, 100 בבוחן פתע בכימיה [like כימיה
], לא ירד גשם
משהו רע שקרה לך השבוע: לא הצלחתי להגיע להופעה אתמול
, היה ממש קר וביאסו אותי, אבל ממש. היום הכי הכי של השבוע: חמישי שיר השבוע של ביט 69: חומרים רטובים שיר השבוע לא של ביט 69: Cartel - no subject ו- this is who we are טוב נו.. כל האלבום
סרט השבוע: אפקט הפרפר [שוב] סדרת השבוע: סאות'פארק
האי והישרדות
ספר השבוע: התפסן בשדה השיפון.. הייתי חייבת לקרוא שוב
מאכל השבוע: אורז של אמא מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: כל מי שהיה בחמישי בערב הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: קראתי sms בשישי על הבוקר מאחי שאומר שהוא אוהב אותי.. כייף
התחדשות השבוע: none יציאת/בילוי השבוע: חמישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהמבחנים יעברו טוב ושתמיד תהיה סיבה לחייך ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שיעור ביולוגיה, המורה בוחנת בע"פ: המורה: "כן.. אז תגיד לנו את תכונות השומן.." התלמיד: " הוא במצב פחמן.." >< [טוב נו.. זה היה מצחיק באותו הרגע..] אני אף פעם לא זוכרת.. אוףף
תמונת השבוע: נופ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד.. יהיה בסדר

דוויק אוהב לאכול בקלוואה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: אייפון33333> משהו רע שקרה לך השבוע:נההה..לא יודעת.>< הרבה. היום הכי הכי של השבוע:רביעי שיר השבוע של ביט 69:אין לי שמוץ.נמאס? שיר השבוע לא של ביט 69:אוהוהוהוהוואו שירי מימון-יותר טוב לסלוח.שיר מדבק אשששש. סרט השבוע:לדפוק חתונה.XD סדרת השבוע:הישרדות?>< ספר השבוע:
מאכל השבוע:סושי אינסייד-אאוט
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:אין לי שמוץ. הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:אין לי שמוץ. התחדשות השבוע: מיליון דברים מושלמים מחו"ל
יציאת/בילוי השבוע:יומרביעי? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לכלום ראבק[מבחנים
] ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מה זה גיד?" תמונת השבוע: נאאאאאאאאאאדה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:כיפי ומזוויע ביחד.

dweck2k

New member
ילדה. אל תתחצפי.

אני סורי. אני יודע יותר טוב ממך. דוויק

....

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצא לי לנסות להבין את עצמי..ו..אני מתוסבכת.. משהו רע שקרה לך השבוע: כל יום (אבל באמת כל יום) בנסיעה הלוך לבצפר יש ערסים קטנים שמרגישים טוב עם עצמם ששמים מוזיקה מסריחה וכל הנסיעה עוברת לי בכאב ראש..ובחזור פרחות ששומעות מוזיקה דיכאונית בשיא הווליום.. היום הכי הכי של השבוע: שלישי..ביטלו לנו 3 שעות רצופות של מת'..יש יותר טוב מזה?! שיר השבוע של ביט 69: "כל הבנות".. שיר השבוע לא של ביט 69: אחד של גרין דיי..שכחתי את שמו.. סרט השבוע: שום סרט.. סדרת השבוע: 'האי'..אחלה דבר.. ספר השבוע: שום ספר.. מאכל השבוע: פיצה..יאמ.. מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: יצא לי לחזור לדבר שלא עשיתי נראה לי משהו כמו חצי שנה ורק עכשיו אני מבינה כמה פיספסתי..נהנתי נורא.. הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: אמרו לי שאני טיפשה..ומה שמרגיז הוא שאני לא טיפשה..טוב אולי קצת בכמה תחומים שאני לא בקיאה בהם.. התחדשות השבוע: שום כלום.. יציאת/בילוי השבוע: בקושי לסניף היה לי כוח ללכת.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש חצי מהשבוע..אה ותעודות..למרות שזה לא כ"כ יהיה מיוחד כי יש לי פטור ממבחנים אז לא בכל המקצועות יהיה לי ציון..חה חה חה אתם סובלים ואני לא..סתם פשוט הייתה לי איזשהי בעיה בתחילת השנה אז המנהל אמר לי לגשת רק לאיזה מקצועות שבא לי..אז אני ניגשת רק ל6 מקצועות שיש לי עליהם בגרות השנה.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: 'אם שוטר תופס אותך על קורקינט, זהו הלך עלייך..' שמעתי את זה מאיזה טמבל שישב מאוחרי באוטובוס.. תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה..

S p r i n g B

New member
סיכום ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ 97 במת' ודברים נחמדים נוספים ...
משהו רע שקרה לך השבוע: מ-נ-י-א-ק
היום הכי הכי של השבוע: רביעי? שיר השבוע של ביט 69:רק ידידים שיר השבוע לא של ביט 69: את דומה לכלב -שייגעצ סרט השבוע:--- סדרת השבוע:--- ספר השבוע:--- מאכל השבוע:פרוזן יוגורט מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: מבחן במת' הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: נדלג...
התחדשות השבוע: הזמנתי אתצ הדיסק של קיובן בי אבל הוא יגיד רק השבוע.... אז זה עדיין לא נחשב יציאת/בילוי השבוע: עם אופירקי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הדיסק של קיובן ציטוט\יציאת\מילת השבוע: --- תמונת השבוע: ביט
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ת'אמת די אחלה...

למעלה