סקר חדש

ברודי

New member
../images/Emo143.gifסקר חדש../images/Emo70.gif../images/Emo143.gif

בסקר הקודם ניבחרה שרון ברוב קולות כמתמודדת הפייבוריטית שלכם עם 16 קולות מסך הקולות. אחריה הגיעו המעמולים של נטלי עם 6 קולות קרן הנרקיסיסטית עם 5 קולות אליסיה עם 4 קולות מימי עם 3 קולות וניראל קריסטין ומישל בסוף עם 2 קולות כל אחת. סה"כ הצביעו לסקר 40 גולשים! ובסקר החדש שלנו: הם יורדים על הבנות, צוחקים עליהם בכל הזדמנות עם הערות פוגעות ומעליבות, ובכן, הגיע הזמן לשפוט אותם! מי השופט הכי מעצבן ומיותר בתוכנית? עכשיו בסקר שלנו.

doron7m

New member
ברור אבל ברור ש...

בטי רוקוואי!!! כאילו היא הסתכלה על עצמה בזמן האחרון??? יש לה מראה בבית??? מה הקטע שלה????

ברודי מנהלת חדשה?! ../images/Emo2.gif

ספרי קצת על עצמך או משו.. אפילו לא אמרת כלום
על זה שאת חדשה
ברוכה הבאה!

ברודי

New member
../images/Emo12.gif מה? ממתי אני מנהלת?

האמת חשבתי שאני אצליח לגרום לזה לעבור בשקט בלי שישימו לב
כמעט הצליח
בקצרה. אני ברודי, אני בת! וגם בת 19 וחצי... לומדת במכללה עיצוב ותקשורת חזותית. הגעתי לכאן באשמתי כי אני נהנת לצפות בדוגמניות וחשבתי שאני אוכל לתרום לפורום. עכשיו את
[אגב, אני גם במדינת התפוזים בתפקיד של מלכת העולם, וזה על באמת בשיא הרצינות תשאלי את אליאור הוא יגיד לך!
]

EvaNofit

New member
אני גם במגמת תקשורת......./images/Emo9.gif

וסתם עניין אותי לדעת....
מה זה תקשורת חזותית...

חחחחח ../images/Emo6.gif

מלכת העולם, איפה החתימה שלך?
ו... אני מוריאל :]] בת 15 [עוד שבוע ויומיים מה]:

ברודי

New member
מעניין שכולם שונאים את יעל רייך...

חשבתי שתשנאו את ספי יותר. כל משפט שיוצא מהפה שלו בתוכנית מתחיל בהכרח ב- היא נראית כמו... ונגמר במשהו הזוי כמו- סטודנטית לספרות שלא התקלחה שבועיים או כל המשך אחר שתבחרו אני גם יכולה להמציא כאלה ולא ימאס לי
.

ליןןןןן

New member
חחח דוגריי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נראה לי הוא יושב בבית שעות על המשפטים האלה... בקיצור עושה שיעורי בית כמו גדול...
בא נגיד, הוא יותר מתיימר להיות סטנדפיסט מאשר שופט

prins2

New member
הוא ממש לא חתיך, אבל..

יש לו יציאות מהתחת קורעות שאתה מסתכל על המסך ואומר: מה?? מאיפה הוא הביא את זה?? חחחחחחחחחחחחחחחחח וגם מיקי!! אני בעד להוציא את באי ויעל המכוערות והחשות שהן יודעות משו..מתי הן הסכלו בראי..שתיהן ממש טופ מודל!

טוסינקה

New member
אז את מי אני הכי שונאת מהשופטים?

בטי מעצבנת אבל מצחיקה ת'י בעיקרוןןןןןן ספי ומיקי הכי מצחיקים אוהבתותם גם הבלונדה הטיפשה חמודה רצח קיצור בטי ההיפפוטמית הזאת הכי מעצבנת צ'אאאאאאאו

למעלה