פינת מיחזור - תבניות ביצים

ים כחול

New member
../images/Emo143.gif פינת מיחזור - תבניות ביצים

לא קורה לכן שאתן מביטות בתבניות דקה לפני שזורקות אותן ואומרות לעצמכן - חבל אולי אפשר ליצור מהם ...? לי זה קורה הרבה
אז הנה אתגר חדש - תבניות ביצים מכל סוג
הישנות והמוכרות והחדישות אלו שמגיעות באריזה 'מהודרת'
מה הייתן יוצרות איתן ?
טובישבט שמח ממני לכולן\ם

ים כחול

New member
../images/Emo140.gifרעיונות ותמונה לדוגמא ../images/Emo26.gif

לחתוך רק את הכיפות של התבנית באופן שווה ולצבוע עם הילד בצבעים שמחים ולחבר את כולם באמצע עם חוט דייג שיווצר נחש ארוך , בסופו להוסיף כדור קלקר עם עיניים ופה ויש לילד מרבה רגליים שמח וגמיש
שרשרת לסוכה על אותו רעיון כמו בראשון, ואפשר להוסיף על כל גביע ממוחזר סרטים צבעונים שיפלו ממנו . מהקופסאות ה'מהודרות' עם המיכסה אפשר לקשט ולצבוע ולהדביק מפיות ולתת לילד כקופסא לאיסוף צדפים או אבנים מיוחדות מה-ים

lorli

New member
רעיונות עם קרטון ביצים

1. פרחים בעציץ - חותכים רק את הגביעים, צובעים בלבן (כבסיס) ואח"כ בצבעים. מחברים בתחתית מנקי מקטרות. לעציץ לוקחים כוס פלסטיק ישנה של קולה או משהו כזה ומקשטים במדבקות, פקקים, צדפים ומה שרוצים. שמים בפנים את הפרחים ויוצקים גבס שיחזיק את הפרחים. 2. חיות שונות - אפשר להשתמש בגביעים ובחלקים שונים ליצור חיות לדוגמא שריון של צב, גוף של עכביש, עיניים של ינשוף, וכו'. 3. לעשות עיסת נייר מיוחדת במרקמה.

ב ק ה

New member
משרד החינוך יצא כבר די מזמן עם הורא

הוראה שלא לתת לילדים קרטוני ביצים למשחק בגלל החשש לחידק הסלמונלה שמסוגל לשרוד גם בתוך קרטוני הביצים, לאחר שהוציאו את הביצים מתוכם לא לוקחת צ'אנסים עם הקרטונים האלה לא יודעת אם ההוראה שונתה עד היום

ים כחול

New member
אויייי לא ידעתי ../images/Emo12.gif חבל

נוותר על השרשור ? או נפתח חדש? מה דעתכן ? תודה בקה שהארת את עיניי

ניליא

New member
בבית ספרינו ביקשו במפורש להביא תבני

של 12 ביצים. ממתי ההוראה הזו?

אילנית03

New member
הרבה רעיונות אין לי כיוון

שאני עובדת כמטפלת ומשרד הבריאות אסר עלינו לעבוד עם זה.

linoyk

New member
אני משתמשת בנבניות ביצים

כמגש לצבעי גואש... חותכת אותם כך שיהיו 6 שקעים ומגישה לילדים בתוך זה את צבעי הגואש....

gali baron

New member
רעיון מהגן של הבת שלי מחזור לטו בשב

בשבת: לוקחים בקבוק ריק של שתיה קלה 1.5 ליטר. חותכים באמצע הגובה בערך. עושים שני חורים בדופן, אחד מול השני ומקשרים ביניהם בעזרת מנקה מקטרות שיהווה ידית. מדביקים על הבקבוק מה שרוצים לשם הקישוט. אפשר לרסס בספריי צבע. כשיבש מכניסים עציץ נחמד ופורח. כשהיצירה תגיע הביתה מהגן אני אצלם ואוסיף. תהנו!

קופסאת עגילים מתבנית ביצים

לקחנו תבנית של 12 ביצים, צבענו יפה וקישטנו במדבקות, בכל שקע שמנו זוג עגילים וסגרנו עם המכסה, ככה העגילים לא מתערבבים זה בזה וקל לימצוא בקלות זוג כשמחפשים.

אילנית03

New member
לדעתי כן , אפשר רעיונות מחזור

עם עיתונים למשל ואני יכולה לפתוח ברעיון שעשיתי אתמול עם הבנים שלי גזרנו מהעיתונים תמונות יפיפיות כל אחד לפי מה שהוא רצה לקחנו בריסטול והדבקנו את המגזרות שלנו, חלק אפילו בתלת מימד והוספנו עיטורים עם גואש לבבות עץ ונצנצים ועשינו כרטיסים ליום האהבה (מחר) רעיון נוסף שעשינו בתחילת השנה עשינו קערות מעיתונים ודבק. וכשזה יתייבש הדבקנו מפיות.

למעלה