קחי אותי ג'ניפר

just adiki

New member
../images/Emo143.gifקחי אותי ג'ניפר../images/Emo47.gif../images/Emo143.gif

שבוע טוב לכולם
. עוד סיבוב של "קחי אותי ג'ניפר" יוצא לדרך...
בשבוע שעבר בחרתם להוציא את קריסטין דאנסט
השבוע 5 מתמודדים חדשים
עליכם להוציא כרגיל 2 מתמודדים מהמשחק. תהנו
.

just adiki

New member
../images/Emo114.gifביל קוסבי-

שחקן אמריקאי. קוסבי זכה להצלחה גדולה בתחום הקומדיה עד שחברת NBC הציעה לו ליצור תוכנית משלו, אותה הוא כתב ובה כיכב:"המופע של ביל קוסבי": קומדיית מצבים שרצה במשך שתי עונות. ההצלחה הטלוויזיונית הגדולה ביותר של קוסבי הגיעה בשנות ה-80 עם הסדרה "משפחת קוסבי" ששודרה מ-1984 עד 1992. את התוכנית יצר ביל קוסבי וגם כיכב בה.

just adiki

New member
../images/Emo146.gifליאונרדו דקפריו

שחקן קולנוע אמריקאי. בגיל 16 החל לשחק בסדרת הטלוויזיה "הורות" משנת 1991 עד 1992 שיחק בסיטקום "להתגבר ולהתבגר". פריצתו הגדולה כשחקן קולנוע החלה בגיל 19, כאשר גילם את דמותו של נער הלוקה בפיגור שכלי ואוטיזם בסרט "מה עובר על גילברט" (1993), לצדו של השחקן ג'וני דפ. לפרסום בינלאומי זכה כאשר שיחק בסרט "טיטניק" ב-1997. בשנת 2005 שיחק בסרט "הטייס", וזכה בפרס גלובוס הזהב בקטגוריית השחקן הטוב ביותר. עוד בין סרטיו:"רומיאו ויוליה","יומן נעורים","כנופיות ניו-יורק", "הטייס".

Koala Girl

New member
../images/Emo128.gif

גם ככה כולם הצביעו לו,אבל הייתי חייבת להוסיף ת'קול שלי

OverAndOver

New member
../images/Emo128.gif ../images/Emo183.gif

אבל רק בגלל שכולם הצביעו לו ואין מצב שמישהו אחר יעוף...

just adiki

New member
../images/Emo147.gifטובי מגוויר

שחקן קולנוע אמריקאי. הופעתו הראשונה של מגווייר בקולנוע הייתה בשנת 1989 בסרט "הקוסם" (The Wizard). בשנת 2002 נכנס מגווייר לנעליו של פיטר פרקר בסרט "ספיידרמן" הוא המשיך לגלם את דמותו של פרקר/ספיידרמן גם בשני סרטי ההמשך. עוד מסרטיו:"כלבים נגד חתולים"," סיביסקיט - אגדה אמריקאית".

just adiki

New member
../images/Emo145.gifאנטוניו בנדרס

שחקן קולנוע וזמר ספרדי. את תחילת הקריירה הקולנועית שלו בשנות ה-80 הוא חב לבמאי הקולנוע פדרו אלמודובר. הוא שיחק בסרטים מצליחים של אלמודובר, ביניהם הסרטים "מטאדור", "קשור אותי! אהוב אותי!" ו"נשים, נשים", שהיה מועמד לפרס אוסקר לסרט הזר הטוב ביותר. בתחילת שנות ה-90 עבר לארצות הברית והשתלב שם בתעשיית הקולנוע האמריקאית. מלבד משחק גם דיבב בסרט "שרק" את החתוך במגפיים. בין סרטיו:"פילדלפיה","זוגות בהחלפה".

למעלה