קלבת שבת

../images/Emo143.gifקלבת שבת../images/Emo144.gif../images/Emo145.gif

27 דברים שעושים טוב על ה-
1. להתאהב. 2. לצחוק עד שכואבת הבטן. 3. למצוא הרבה הודעות במחשב כשחוזרים מחופשה. 4. לשמוע את השיר האהוב עלייך ברדיו. 5. לשכב במיטה ולשמוע את הגשם יורד בחוץ. 6. לצאת ממקלחת טובה והתנגב במגבת חמימה. 7. לעבור בהצלחה בחינה קשה. 8. לקבל טלפון מאדם שלא שמעת ממנו הרבה זמן. 9. שיחה טובה. 10. למצוא כסף במכנסיים שלא לבשת הרבה זמן. 11. לצחוק על עצמך. 12. שיחות טלפון ארוכות לתוך הלילה. 13. לצחוק בלי סיבה. 14. לשמוע במקרה מישהו מחמיא לך. 15. להתעורר ולגלות שנשאר לך עוד זמן לישון. 16. להיות חלק מקבוצה. 17. הנשיקה הראשונה. 18. למצוא חברים חדשים. 19. להרגיש פרפרים בבטן כשפוגשים את האדם המסוים. 20. שיש מישהו שאומר לך עד כמה הוא אוהב אותך. 21. לשמוע שיר שמזכיר לך אדם שאתה אוהב. 22. לראות אנשים שאתה אוהב מאושרים. 23. ללבוש סוודר של האדם שאתה אוהב ושעדיין יש עליו את הריח של הבושם שלו. 24. לחזור ולפגוש חבר ותיק ולראות ששום דבר לא השתנה. 25. לבלות זמן עם החבר הכי טוב. 26. להביט בשקיעה. 27. שהאדם שהתאהבת בו יגיד לך שהוא אוהב אותך. יקרים
שתהיה זו שבת מ-ד-ה-י-מ-ה, מהנה ורגועה
שבת ללא תאונות ודברים רעים, שבת מוצלחת שנפיק ממנה את הטוב ביותר
עכשיו ענו על שאלון קטן..
דבר טוב שקרה השבוע
דבר רע שקרה השבוע
למה אתם מחכים בשבוע הבא
איך אתם מתכוונים להעביר את השבת שבאה עלינו לטובה
המלצת השבוע
תמונת השבוע

אני אענה...../images/Emo29.gif

דבר טוב שקרה השבוע
הייתי אצל רופא שיניים והוא אמר שהשיניים שלי בריאות לחלוטין ואין חורים וכלום
דבר רע שקרה השבוע
מבחן...
למה אתה מחכים בשבוע הבא?
להיות אחרי המבחן ביום שלישי...
איך אתם מתכוונים להעביר את השבת?
בלימודים אני מקווה...אם אני אתבטל כל השבת זה יהיה אסון
המלצת השבוע
תישנו הרבה כפרות ותתחילו לחשוב על תחפושות לפורים
זה מתקרב!!!
תמונת השבוע
הוספתי..

עונה../images/Emo85.gif :)

דבר טוב שקרה השבוע:אממ.. השבוע עצמו היה טוב=] דבר רע שקרה השבוע:ברוך ה' לא היה
למה אתם מחכים בשבוע הבא:לשתי ההופעות שלי^^ איך אתם מתכוונים להעביר את השבת שבאה עלינו לטובה:נוסעת עם המשפחה לאיזה טיול משעמם אנאערף המלצת השבוע:ליקרוא את רודף העפיפונים! ספר מדהים! וגם ליראות את עד שהמשפחה תפריד ביינינו סרט מצחיק^^ תמונת השבוע:אממ.. אינלי..

../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע
נפטרתי מהמבחן המעיק במתמטיקה
דבר רע שקרה השבוע
ממ לא זכור לי משהו כזה, היה שבוע די חיובי
למה אתם מחכים בשבוע הבא
לטיול השנתייייי
ביום ראשון אני יוצאת לטיול השנתי האחרון, מסיימת י"ב אז טיול שנתי לאילת.. יהיה כ"כ כיףףף
איך אתם מתכוונים להעביר את השבת
סידורים אחרונים לפני הטיול, ולנוח בבית
המלצת השבוע
לא למהר, מה שצריך לקרות-יקרה בסופו של דבר! תמונת השבוע

למעלה