שאלון-כולם לענות

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo143.gifשאלון-כולם לענות../images/Emo143.gif../images/Emo88.gif

לקוח מפורום נינט שלקח לא יודע מאיפה
תענו
מתי נולדת ? באיזה בית חולים ? האם אתה זוכר את הרגע הזה ? מה הזיכרון הראשון שלך ? ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : ומשהו שאתה כבר לא שומר..: מה הכי אהבת לאכול כילד ? האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? איך קראו להן ? היה להן עוזרות ? איך קראו להן ? האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... וב' ? באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? והכי שנאת ? באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ובאיזה הכי שנאת ? מה הדבר האחרון שאכלת ? שתית ? מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? אוהב את עצמך ? איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? אתה אוכל עכשיו משהו ? שותה ? מה המאכל האהוב עלייך ? אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? אתה אוהב את האופי שלך כיום ? דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מה תעשה אחרי שתסיים ? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? ובעוד 20 שנה ? ומחר ? לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? ולסב ? אתה חושב שזה יקרה ? אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? באיזה בית תרצה לגור ? באיזה ארץ ? תשאר פה ? ובאיזה עיר ? אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? זהו

ג ב ש ו ש

New member
עונה ראשון../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

מתי נולדת ?-ב-03.02.89..עוד שבועיים בעז"ה יומולדת
באיזה בית חולים ?-בנתניה..לא יודע מה שמו
האם אתה זוכר את הרגע הזה ?-כן בטח..
מה הזיכרון הראשון שלך ?-לא יודע
ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]-שהירח הולך אחרי לכל מקום
ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...היו הרבה
לפי מה שמספרים כמובן.. ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :יצאתי מהבית בלי להגיד לאף אחד..והייתי קטן מדי בשביל זה
פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :זה לא בדיוק פריט,זה השיער שלי..היה לי שיער ארוך
ומשהו שאתה כבר לא שומר..:הרבה
מה הכי אהבת לאכול כילד ?-את אותם הדברים שאני אוהב היום.. האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?-וואלה לא :| איך קראו להן ?
היה להן עוזרות ?מניח שכן.. איך קראו להן ?
האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...-זוכר,היה מלחיץ ומוזר
וב' ?-אותו דבר נראה לי:] באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?-מכיתה י עד י"ב..כפרעל הכיתה שלי
והכי שנאת ?-ז' ו-ח' באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?י"ב.. ובאיזה הכי שנאת ?ז-ח מה הדבר האחרון שאכלת ?-עוגה נראה לי.. שתית ?-מיץ תפוזים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?-חזרתי מבת דודה שלי.. אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?-לא לומד.. אוהב את עצמך ?-כמובןן
איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?-את המחשב... איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?-את כל הבית
אתה אוכל עכשיו משהו ?לא.. שותה ?לא מה המאכל האהוב עלייך ?
אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?
אתה אוהב את האופי שלך כיום ?
דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.-10
כי אם אין אני לי מי לי? דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.-בטח בסביבות 8.5 ומעלה.. מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?-שומע את האלבום השווה של ריטה
מה תעשה אחרי שתסיים ?-אמשיך בסיבוב פורומים... איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?-משהו בתחום התקשורת והבידור
ובעוד 20 שנה ?-ממשיך בזה.. ומחר ? -נהנה מעוד יום חופשי
לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?-כמה שיותר-יותר טוב.. ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?אנערף.. באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?-וואלה לא יודע...משהו כמו גיל 30 נראה לי
ולסב ?-50
זה גיל יפה..סבא צעיר
אתה חושב שזה יקרה ?-בעז"ה.. אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?-נקווה שכן בעז"ה. אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?-למה לא? באיזה בית תרצה לגור ?-עוד לא חשבתי על זה.. באיזה ארץ ? תשאר פה ?-כמובן
ובאיזה עיר ?-שאלה טובה..יש כמה אופציות
אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?-נקווה שאמצע ומעלה.. ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?-קודם כל שיהיה דברים בסיסיים,אחכ' נחשוב על ההמשך..

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

כי זה יותר מעניין משיעורים
מתי נולדת ?
באיזה בית חולים ?
אסף הרופא האם אתה זוכר את הרגע הזה ?
בטח מה הזיכרון הראשון שלך ?
לט זוכרת ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]
ממ שפקקים בכביש זה פקק של בקבוק שמפריע לתנועה....
ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...
עזבו ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :
^^
פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :
אממ לאדעת ומשהו שאתה כבר לא שומר..:
בגדים מה הכי אהבת לאכול כילד ?
לא זוכרת האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?
שושי
איך קראו להן ?
^^ היה להן עוזרות ?
כע איך קראו להן ?
לא זוכרת האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...
וואי לא זוכרת וב' ?
גם באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?
ט
והכי שנאת ?
י':S באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?
ט4
ובאיזה הכי שנאת ?
י מה הדבר האחרון שאכלת ?
גלידה שתית ?
לימונדה מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?
שיעורים אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?
ככה ככה אוהב את עצמך ?
נראה לי, אני בסדר
איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?
מחשב ומיטה איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?
מקרר
אתה אוכל עכשיו משהו ?
לא שותה ?
לא מה המאכל האהוב עלייך ?
פיצההההההההההה אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?
בערך אתה אוהב את האופי שלך כיום ?
בערך, לפעמים אני מעצבנת אותי דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.
7 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.
לאדעץ מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?
כלום מה תעשה אחרי שתסיים ?
שיעורים איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?
לאדעת ובעוד 20 שנה ?לאדעת ומחר ?
בבצפר לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?
999 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?
120 באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?
לאדעת ולסב ?
לאדעץ אתה חושב שזה יקרה ?
אולי אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?
אולי אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?
אולי באיזה בית תרצה לגור ?
כמו שלי באיזה ארץ ? תשאר פה ?
נראה לי ובאיזה עיר ?
ראשון אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?
מילארדירית ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?
בית מפואר

didalf

Well-known member
אוו שחכתי תשאלה הראשונה../images/Emo109.gif

מתי נולדת ?
2.2.1992

osh360

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"ממ שפקקים בכביש זה פקק של בקבוק שמפריע לתנועה...." גם אני חשבתי שזה ככה נראה לי
חחחחחחחח "אני בסדר".חחחחחחחחחחחחח 33>

M e R a V 2

New member
עוונה :)

מתי נולדת ? 15.4.1992 באיזה בית חולים ? "הלל יפה" בחדרה האם אתה זוכר את הרגע הזה ? בטח, זוכרת כאילו זה היה אתמול מה הזיכרון הראשון שלך ? היום הראשון של כיתה א'
ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה] פעם כשהיו אומרים לי שיש פקק בכביש, תמיד הייתי חושבת שיש פקק של בקבוק על הכביש ובגלל זה אי-אפשר לנסוע חחחחחח
ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדותך... לא זוכרת ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : אוהו.. יש הרבה חחח פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : בובה שקיבלתי מדודה שלי
ומשהו שאתה כבר לא שומר..: לאדעת מה הכי אהבת לאכול כילד ? שוקולד האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? כן איך קראו להן ? שרה, רחל, מונט היה להן עוזרות ? כן איך קראו להן ? לא זוכרת כבר האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... כן
אני זוכרת אותו ממש כאילו זה היה אתמול וב' ? לא באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? א' והכי שנאת ? ח' באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? א'-ה' ובאיזה הכי שנאת ? ו'-עד היום מה הדבר האחרון שאכלת ? שניצל שתית ? תה מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? ראיתי טלוויזיה אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? כן אוהב את עצמך ? אממ בערך איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? אני אוהבת את כל החדר שלי איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? ^ אתה אוכל עכשיו משהו ? לא שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? סלט אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? לא ממש אתה אוהב את האופי שלך כיום ? ^^ דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. 6 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. 7 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? כלום מה תעשה אחרי שתסיים ? אלך לראות טלוויזיה איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? נשואה עם ילד
ובעוד 20 שנה ? נשואה עם 4 ילדים ומחר ? בבצפר חחחחח לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? בע"ה מעל 80 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? ^ באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? 25 ככה ולסב ? 54 אתה חושב שזה יקרה ? אין לדעת
אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? הלוואי. אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? כמובן באיזה בית תרצה לגור ? בית עם שתי קומות באיזה ארץ ? תשאר פה ? כן ובאיזה עיר ? אולי נתניה או משהו אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? באמצע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? דברים בסיסיים..

didalf

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח גם את?../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

הקטע עם הפקקים בכביש

עונה../images/Emo66.gif

מתי נולדת ?11.1.1992 באיזה בית חולים ?סורוקה האם אתה זוכר את הרגע הזה ?חח בטח רגע נדיר מה הזיכרון הראשון שלך ?אמ..כל מיני זכרונות ילדות ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]חחח כמו שספיר אמרה על הטלויזיה או שאפשר להכניס את הכרטיס של הכספומט ויוצא כמה כסף שרוציםם חח ועוד מלא דברים טיפשיים ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...חחח היו מלא ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :שלא תדעוD: פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :דובי ומשהו שאתה כבר לא שומר..:בגדים מה הכי אהבת לאכול כילד ?שוקולד האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?כן גו'רגט ועוד לא זוכרת חחח אבל אני זוכרת גן אחד נראה לי גן דרדס איך קראו להן ?כנ"ל היה להן עוזרות ?כן איך קראו להן ?מי זוכר נראה לי היתה אחת בשם רוזה האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...חחח כן אני זוכרתץ שהיתי בבית ספר ואז אחרי חנוכה עברתי לבית ספר אחר ובאתי עם שמלה כתומה חחחחחחחחחחח זה מה שאני זוכרת וב' ?כן כל מיני רגעים את המורה הילה חח באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?נשארנו רוב הזמן אותו דבר והכי שנאת ?אין באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?נראה לי ו' ובאיזה הכי שנאת ?אין מה הדבר האחרון שאכלת ?איטריות שתית ?תות בננה מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?הדלקתי תאיסי חח אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?כן אוהב את עצמך ?אמ כן איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?ספריה איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?טלפון חח אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ?לא ועוד מעט אני אקום להכין תה חח מה המאכל האהוב עלייך ?ספגטי אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?אמ נגיד אתה אוהב את האופי שלך כיום ?כן דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.לא אוהבת דירוגים דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.לא יודעת מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?מדברת עם חברות מה תעשה אחרי שתסיים ?אראה הישרדות איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?לא יודעת עם תעודה שלמדתי תמקצוע שאני רוצה ובעוד 20 שנה ?חח מאיפה לי ומחר ? לומדת לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?עד שאני אזכה להקים משפחה ולהגשים את כל מה שאני רוצה ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?אין לי מושג באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?לא יודעת מתי שאני רגישה נכון ולסב ?זה לא תלוי באף אחד חח אתה חושב שזה יקרה ? אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?הלואי אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?ברור באיזה בית תרצה לגור ?בית שאני יאהב באיזה ארץ ? תשאר פה ?כן ובאיזה עיר ?לא ידועת אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?אין לי מושג ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?לא צריך לא בית מפואר ממש ולא בית קטן אלא באמצע

LOLO RBD

New member
עונה

מתי נולדת ?23.4.93 באיזה בית חולים ?אסף הרופא האם אתה זוכר את הרגע הזה ?לאאא מה הזיכרון הראשון שלך ?שאני מדברת עם סבתא שלי ואמרת לה: "הלו קקה!" חחח ככה ההיתי קוראת לה ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]:שמי שנולדה אימא תמיד תהיה אימא,ומי שנולד אבא יהיה אבא לתמיד,וככה הלאה עד שאימא שלי הסבירה לי שילד נולד ילד ואחר כך הופך לאימא \אבא ואז סבתא\סבא ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...לא זוכרת ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :לא זוכרת פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :אין ומשהו שאתה כבר לא שומר..:הכול מה הכי אהבת לאכול כילד ?פיצה האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?כן איך קראו להן ?אורלי יודית אתי היה להן עוזרות ?כן איך קראו להן ?שושי האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...כן אימא שלי היתה איתי והיה לי קצת קשה וב' ?לא באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?ז והכי שנאת ?ו באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?ז ובאיזה הכי שנאת ?ו מה הדבר האחרון שאכלת ?אורז עם החלב שתית ?קולה מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?בדקתי מי הגיב לי על השירשור אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?אמ...כן אוהב את עצמך ?לא מממש איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?טווזיה איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?סלון אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ?לא מה המאכל האהוב עלייך ?אמ....שאלה קשה אפרקסא[-ואני לא טונסאית חחח אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?אמ....כן סבבבה אתה אוהב את האופי שלך כיום ?אמ...בערך דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.4 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.10 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?כלום מה תעשה אחרי שתסיים ?הולכת לשתות קולה איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?על הבמה משחקת ובעוד 20 שנה ?על הבמה ומחר ? בבצפר לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?20 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?אמ לא יודעת באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?24 ולסב ?לא יודעת אתה חושב שזה יקרה ?כן אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?כן אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?כן באיזה בית תרצה לגור ?קרקע באיזה ארץ ? תשאר פה ?כן ובאיזה עיר ?לא יודעת אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?באמצע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים אין לי מושג

צטלע

New member
בכיף

מתי נולדת ? 5.2.90 באיזה בית חולים ? כרמל האם אתה זוכר את הרגע הזה ? מן הסתם לא, תחשבו כמה מגניב היה יכול להיות שהזיכרון שלנו היה פעיל מגיל כזה. מה הזיכרון הראשון שלך ? איזה גן בטח.. אני כבר זקנה מדי כדי לזכור ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]- לא יודעת חח התקלתם אותי ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...- לא זוכרת ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : השמועות מספרות שחמדתי לאכול נמלים. נו, הטיפשות. חח פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : יש לי איזה משחק כמו טטריס כזה מכיתה א' בערך. ומשהו שאתה כבר לא שומר..: הכל חח מה הכי אהבת לאכול כילד ? שאלה טובה, בעיקרון לא אהבתי כלום. נגיד שוקולד. האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? זה שאלון מכשיל בשביל זקנים כמוני. איך קראו להן ? דליה בגן טרום חובה, וקוטה בחובה. היה להן עוזרות ? ייתכן איך קראו להן ? זה כבר יותר מדי כדי שאני אזכור. האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... ממ. היה פסדר. חחחחחחח וואי איזה דבילי איך אני וחברה שלי עמדנו אחת מול השנייה ולא הבנתי למה הסמל שלה בצד הפוך בחולצה לשלי
ונראה לי המחנכת ניגנה לנו באקורדיון. וב' ? היה סבבה.. חח מה אני זוכרת. אני רק זוכרת שלא בדיוק אהבתי את תחילת השנה כי הפסדתי בעל כורחי את הטקס שהכיתה שלי עשתה לכבוד ילדי כיתות א'. זיכרון כואב חח באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? נראה לי שאת הכיתה שלי עכשיו, מ-י' עד עכשיו. והכי שנאת ? יש מצב ש-ז'. באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? בטח ביסודי.. אבל גם ח' הייתה סבבה. ובאיזה הכי שנאת ? י' ויא'. כ"כ. מה הדבר האחרון שאכלת ? סלט שתית ? תה מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? סתם.. דיברתי במסן אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? כן אוהב את עצמך ? איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? מחשב איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? מה אני יודעת אתה אוכל עכשיו משהו ? לא שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? סחלב אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? מה אתם רוצים אתה אוהב את האופי שלך כיום ? תמיד יש מקום לשיפור דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. מה עוד דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. עזבו אותי מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מתבוננת בכעס על הספר פיזיקה. כמה קשה זה יכול להיות. רר מה תעשה אחרי שתסיים ? לא יודעת איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? די כבר עם התכנונים המתסכלים האלה ובעוד 20 שנה ? הבנו ומחר ? כנראה שעוברת עוד יום סיוטי בביצפר. לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? עכשיו עברנו לשלב המזל הרע ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? שניה אני אחשב באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? נווו ולסב ? בשביל להפוך לסב קודם אני אצטרך לעבור ניתוח לשינוי המין אתה חושב שזה יקרה ? מה לעשות את הניתוח? אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אתם מוכנים להפסיק לייחל לי דברים נוראיים? אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? כן, מרוצים? באיזה בית תרצה לגור ? טירה מעופפת. זהו, הפסקתי לענות על השאלון ברצינות חחחח באיזה ארץ ? תשאר פה ? זה ברצינות- כן, אשאר בישראל. ובאיזה עיר ? לא יודעת.. נראה מה ייצא אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? אני אהיה באמצע העליון של התחתית האמצעית. ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? אם אתם חושבים שיש לי עתיד כנביאה, אז תגידו לי. אולי זה יעזור לי לנבא מה הולך להיות לי מחר בבוחן בפיזיקה.

osh360

New member
עוווונה :)

מתי נולדת ?30.1 באיזה בית חולים ?חסוי D; האם אתה זוכר את הרגע הזה ?לא
מה הזיכרון הראשון שלך ?אממ אין ממש ראשון
אני זוכרת דברים מהילדות וזהו ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] :שהירח[נו ,נתתם לי דוגמא P:]עוקב אחרינו כשאנחנו נוסעים באוטו למשל,שאם שוברים ת'טלוויזיה השחקנים נמצאים בבית שלי[כן ממש
לא היו טלוויזיות אם זה היה המצב
] ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך:לאדעת חחחחח ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :אממ אממ היו הרבה כאלה פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :יש די הרבה,זה כולל תכשיטים,צעיף,בובה
,בגדים,משחקים ומשהו שאתה כבר לא שומר..:אממ כל מני בובות למניהן
מה הכי אהבת לאכול כילד ?שוקולד
האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?כן איך קראו להן ?אין לי כח לפרט היה להן עוזרות ?כן איך קראו להן ?אממ אני לא בטוחה כ"כ בשמות שלהן האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...כן,הגעתי לבי"ס והרגשתי ממש מוזר,באתי עם חברה שלי,בבוקר הצטלמנו
והייתי עם התיק שהוא היה הרבה יותר גדול ממני,איך התרגשתי
וב' ?אממ לא זוכרת באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?לאדעת ..
והכי שנאת ?אממ לא אהבת ת'יסודי באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?לא יודעעת חח ובאיזה הכי שנאת ?^ מה הדבר האחרון שאכלת ?היום כאילו?נקניק חחחח שתית ?מיץ ענביםP: מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?דיברתי עם מירבע אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?היא בסדר אוהב את עצמך ?אפשר לומר איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?המיטה שלי חחחח איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?גם^ P: אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ?לא מה המאכל האהוב עלייך ?יש המון אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום :אממ כרגיל
אתה אוהב את האופי שלך כיום ?
דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.נו לא יודעת.חחחחח דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.מאיפה לי
מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?במסן מה תעשה אחרי שתסיים ?^ואלך לישון עוד מעט איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?בע"ה עם משפחה וילדים משלי :) ובעוד 20 שנה ?^מאושרת. ומחר ? מתכוננת למבחן ?
לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?100 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?לא יודעת באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?24 ולסב ?לאדעת אתה חושב שזה יקרה ?בעזרת השם אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?אולי אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?כן באיזה בית תרצה לגור ?יפה חח באיזה ארץ ? תשאר פה ?ישראל
ובאיזה עיר ?לא יודעת אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?אי אפשר לדעת ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?רק ה' יודע..

osh360

New member
קראתי את של כולם לא הבנתי 2 שאלות,אז מתקנת חח

אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום :בערך אתה אוהב את האופי שלך כיום ?כן

Princess110

New member
חחחח גםם אני חשבתי בקשר לטלוזיה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזהה קורעתתת...

למעלה