שרשור חיובי!

Lee Roni

New member
../images/Emo143.gif שרשור חיובי! ../images/Emo143.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע
שבוע טוב לכולם! זהירות בכבישים... (ערפל וכאלה...)!!! אוהבת אתכם, לירון

pishkashit

New member
פעם ראשונה נראה לי שאני עונה על זה

ראשון - בר מצווה לאח שלי בערב (וכל הסידורים שלפני כל היוווום.. ) שני- בבית במיוחדת מהצבא - ללמוד לבגרות חוזרת שלישי- בבית במיוחדת מהצבא - ללמוד לבגרות חוזרת רביעי- בבית במיוחדת מהצבא - ללמוד לבגרות חוזרת חמישי- בבית במיוחדת מהצבא - ללכת לעשות את הבגרות ולצאת בערב שישי- עדיין לא ידוע אבל בטח משהו כיף :p שבת- עדיין לא ידוע גם.. ושביזות לקראת מחר שוב לצבא..

eladi88

New member
לירון...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

במה הבגרות כפרע? ושיהיה המון בהצלחה!

pishkashit

New member
תנ"ך ../images/Emo4.gif

אם אין מה לעשות בצבא אז לפחות ננצל את זה בלשפר כל מיני דברים...

zoharshushan

New member
אני

ראשון- לא התעוררתי לבצפר...הולכת ב2 לשיעור חינוך. =/ ואז למכון ופסיכו' בערב. שני-בצפר עד 4...נגמרו לי החיים. שלישי-בצפר עד 3.שיעור פרטי ואם יש כוח אז למכון. רביעי- בצפר (אויש,זה מתחיל לשעמם) נראה לי יש מבחן במתמטיקה. וזהו. חמישי-בצפר.שיעור.מכון ובערב יוצאים. שישי-צרפתית על הבוקר,עד1. ובערב יוצאים (((((((((= שבת-בטח ישנה.. שיהיה אחלה שבוע (= או שלא.תבחרו אתם.

eladi88

New member
מה לעשות../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ככה זה שאין לך את המיומנות של הגדולים באמת! [ואני מצטנע
]

Lee Roni

New member
אמממ...

ראשון: בצפר... התחלתי ב9 וחצי וסיימתי ב12, לומדת לערבית, אולי אולי אולי בערב אימון. שני: בצפר... מבחן בערבית, לומדת להיסטוריה. שלישי: בצפר, לומדת להיסטוריה. רביעי: בצפר, לומדת להיסטוריה, בערב אולי אימון. חמישי: בצפר, לומדת להיסטוריה, בערב מכבי.. שישי: מנקה ת'בית, לומדת להיסטוריה. שבת: חורשת להיסטוריה. שבוע מגוון משו... :)

בת 1986

New member
אממ

יום שלישי- פרק בסדרה "מרחק נגיעה"... מחכה לזה מאוד..! שבוע נהדר לכולם!

אינלימהלכתובפה

ראשון- הלכתי להוציא טופס ירוק ועוד כמה סידורים, אימון גרוע;[ היה יומולדת לידיד והוא פאקינג עבר טסטט!@# שני- יומקצר בביצפר..ו...טם טם טםםםםםםםםם!!!!!! |תופים||תופים||תופים| יש לי שיעור נהיגה ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אימון בערב.. שלישי- יום ארוך בבצפר..בטח יש איזה משו בערב..יום פנוי אפשר לומר רביעי- תיאוריה! אימון וינגייט חמישי- בוחן בערבית [אוח כמה חומרר..] בערב אימון שישי- אצל החבר! חוגגים שנה!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) שבת- " " " " " " " יאיאייי

eladi88

New member
מממ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

איזה יום היום? שני - היה אמור להיות לי חופש מהעבודה...אבל בסוף לא...אז אני עובד בערב שלישי - עובד בערב....מארחת! רביעי - בע...כפולה..מהבוקר עד הלילה... חמישי - הייתי אמור לפגוש אנשים..אבל הם שמנים...אז אני עובד בערב כמארחת... שישי - עובד... שבת - ישן ואז עובד... עוד 36 ימים לגיוס...!!

למעלה