ראשון חוזר

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo131.gifראשון חוזר../images/Emo195.gif../images/Emo1.gif

טוב, אז אם כולן זוכרות את הפינה החביבה שמיקי הייתה פותחת כל ראשון ורביעי.. אני לא יודעת מה איתכן, אבל אני די מתגעגעת אלייה, ואם יש עוד בנות שמתגעגעות.. אז החלטתי להחזיר אותה
אזזזז.. היום שחזרתי הביתה ראיתי שקיבלתי מכתב מהצבא, הם כבר שלחו לי תאריך גיוס
אני דיי הייתי בשוק, אולי בגלל התאריך ה[יחסית] מוקדם [ב18 ביולי 2010 למתעניינות] או בגלל שעוד לא עבר שבוע והם כבר שלחו לי את התאריך. אבל יהיה בסדר כי לפי מה שאני יודעת משנים את התאריך עוד הרבה פעמים.
אז השאלה היומית הפעם היא מה אתן הייתן מעדיפות
להתגייס מוקדם ולסיים מוקדם או להתגייס מאוחר ולקבל חופש לפני הגיוס?

rox love BSM

New member
אה 2010 חח לא שמתי לב,זה באמת מוקדם

לי יש בערך חצי שנה מסיום הבצפר לגיוס

JuSt My LuCk

New member
אוי ישש ../images/Emo6.gif התגעגעתי לפינה ../images/Emo3.gif

קודם כל שאלה יומית : אני מעדיפה האמת שיהיה לי חופש לפני הגיוס לטייל קצת לנוח לפני הצבא =] ועכשיו למה שהיה היום .... אוקי אז ישנתי אתמול אצל חברה שלי עם עוד חברה ואז הלכנו לבי"ס
איזה מעניין XD סתם באתי לבי"ס היום באמת :S בשביל שיעור ספרות +שיעור הסטוריה שבו לא עשינו אשכרה כלום ועוד שיעור אנגלית שהיינו בו בלחץ 4 ילדים... ואז הייתה לנו הרצאה של שעתיים משעמם רצח! ואז חזרתי הביתה
אכלתי ונתקעתי מול המחשב
יום מעניין למדי ;)

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifיום ראשון D:

אוף סבתא שלי אתמול טסה לארה"ב לשלושה חודשים
אממ היום קיבלנו את הבחנים במתמטיקה וקיבלתי 67
והיא העלתה לי ממש קצת ! בהתחלה זה היה 60 אבל היא לא החשיבה לי שאלה שעשיתי רק חצי ממנה .. כל שאלה 25 נקודות, עשיתי חצי מהשאלה נכון והיא העלתה לי רק 7 נקודות
מעצבננת .. הלכתי לקניון לקנות לחברה מתנה ליומולדת D: קניתי לה קלטת של ברני [יש לנו בדיחה כזאת בנינו XD] וקניתי לה חולצה מTNT ואממ סוכריה ענקית מלב :] ועוד מעט אני הולכת למקס ברנר להשמין >< חח זהו
לשאלתך: אממ אני מעדיפה לגמור את הצבא כמה שיותר מהר כי אני רוצה לעבור לגור בארה"ב D:

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifיום ראשון D:

אוף סבתא שלי אתמול טסה לארה"ב לשלושה חודשים
אממ היום קיבלנו את הבחנים במתמטיקה וקיבלתי 67
והיא העלתה לי ממש קצת ! בהתחלה זה היה 60 אבל היא לא החשיבה לי שאלה שעשיתי רק חצי ממנה .. כל שאלה 25 נקודות, עשיתי חצי מהשאלה נכון והיא העלתה לי רק 7 נקודות
מעצבננת .. הלכתי לקניון לקנות לחברה מתנה ליומולדת D: קניתי לה קלטת של ברני [יש לנו בדיחה כזאת בנינו XD] וקניתי לה חולצה מTNT ואממ סוכריה ענקית מלב :] ועוד מעט אני הולכת למקס ברנר להשמין >< חח זהו
לשאלתך: אממ אני מעדיפה לגמור את הצבא כמה שיותר מהר כי אני רוצה לעבור לגור בארה"ב D:

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gif תודה באמת שאת מציינת אותי../images/Emo11.gif

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

חח שחכתי XD אוה והקלטת של ברני זה רעיון שלי

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gif יום ראשון

קיבלנו היום בחנים במתמטיקה וקיבלתי 55
המורה לערבית עיצבנה אותי
הלכתי לקניון עם ספיר ( LaDy RoCk 8D ) לקנות לחברה שנו מתנה. הראתי לספיר את החולצה שאני קניתה לה (לא אמרתי לה שקניתי אותה) והיא אמרה לי שהיא לא יפה ושהיא לא תלבש אותה
ועוד מעת אני הולכת ליומולדת במקס ברנר D:

McLife135

New member
../images/Emo94.gifאחח יום ראשון

בד"כ אני בעד להוציא את היום הזה מהשובע
אבל היום היה ממש כיף היה לנו שעה חופשית בשעה הראשונה ועוד אחד בשעה השלישית והיה אחד המצחיקים בשיעור האחרון בשיעור אנגלית XDDDD וגם גיליתי שעוד שבועים עומדים לפתוח חצי מהקניון החדש שבונים בכפ"ס D: אומרים שזה הולך להיות הקניון הכי גדול בארץ O:
שאלה יומית
הייתי מעדיפה להתגייס מאוחר ולקבל חופש כדי לנוח מבצפר..אבל יש מצב שהדעה שלי תשתנה כשאני אצטרך לחשוב על זהלפני באמת גיוס

sweet shir

New member
עדיף חופש לפני גיוסD:

חחח וואי מגניב לך. אני אפילו זימון לצו ראשון עוד אין לי XD

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאומייגאד זהו זה סופי באלי למהתאבד מ-

פאקקייננג אוושררר !!!! תיקראו לי לא מאודכנת תיקראו לי מיושנת [למרות שלא ראיתי את זה שבוע שעבר O_O] ...זה סופיייתתתת... בלינק 182 מתאחחדיים!!! הם פאקינג כבר באולפן הקלטות!!!דיסק בקיץ 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אומייגאאאדדדד אני לא יכולללהה לנששום אני ננחחננקתת כל היום אני מאושרת זה פשוט חלום חיי!!! מי שכבר שמעה על זה ואובת אותם מוזמנת לקפץ איתי ביחחדדD:.. גאד אני הילדה הכי מאושרת בעולם אני לא מאמינה שזה קורהה!!! נראלי שאני עומדת לבכות...הם הלהקה האהובה עלי [חוץ ממק' כמובן] אז אאל תחשבו שנאי סתם דדרמטית.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאוה ותשובה לשאלתך-אני לא אתגייס../images/Emo13.gif

חח כאילו בלי נדר..כמובן שאני לא אלך להישתמט חס וחלליללה..פשוט רוב הסיכויים שנאי הולכת לשירות לאומי..[אלא אם כן משו יסתובב לי במוח ובמוח של אבא שלי
]..אינלי משו נגד צבא או משו פשוט אני חושב תשאינלי מה כ"כ לתרום שם אז אני מעדיפה לתרום יותר למדינה במקומות אחרים שיותר מתאימים לי..
...אז לא ממש אכפת לי אם אני "אתגייס" מוקדם או מאוחר..במילא אני תמיד יוכל לחזור הבייתה ..אלא אם כן אני יעשה שירות במקום רחוק O_O [אבל לא נראלי
]...מי יודע עד אז אלוקי םגדול...אני רק בכיתה י' בנתיים..

kelly7i

New member
כןן גם אני ככה יצאתי מגדרי ששמעתי על זה!../images/Emo71.gif

פשוט אושר שהציף אותי כמו אני לא יודעת מה! יואוו תמיד כל כך קיוויתי שדבר כזה יקרה ותמיד כל כך ביאס אותי שהם מפורקים, וזה קרה!!! זה פשוט פאקינג קרה, הם חזרווווו!!! הלוואי שיבואו אליזה הופעה פה גאד...

loserontheloose

New member
בתור משהיא שכבר עשתה צבא...

אני אגיד לך ש: א. התאריך הוא תאריך קבוע מראש שנותנים באופן אוטומטי לקבוצה מאוד גדולה של אנשים. התאריך כמעט תמיד משתנה, גם אם את בגיוס כלל צה"לי. וכן, התאריך הראשוני נקבע מוקדם. אני קיבלתי 17 ביולי (2006... אללה פז"ם), ודחו לי ל-11 בספטמבר (כן, גם אני ראיתי את האירוניה בכך). אתם יכולים לקרוא לי "הסמלת" (בדימוס) או לחילופין "רב-פז"ם" כי דרגתי כרגע יותר גבוהה משל הרמטכ"ל - אזרחית. ב. התשובה היא (וזה בא מנסיון) - עדיף באמצע. כמו שהיה לי. זאת אומרת קצת חופש, אבל לא יותר מדי. להתגייס שנייה אחרי סיום הלימודים מבאס, ועל כן חופש זה חשוב. אבל חודשיים בבית זה בהחלט מספיק. אח"כ סתם תתפסי על הקירות מרוב שיעמום - גם אם תעבדי, תסעי וכו'. חוץ מזה, ככול שתתגייסי יותר מאוחר, כך תצפי בכל חברייך מתגייסים לפנייך ומשאירים אותך לבד, ואז הם גם ישתחררו לפנייך ויתחילו את החיים שלהם ואת תשארי על מדים, ממורמרת... בקיצור... גיוס אוגוסט לכל המקודם וגיוס דצמבר לכל המאוחר. אח"כ זה כבר הגזמה פראית...

rox love BSM

New member
אבל את לא יכולה לקבוע את זה

כאילו הם מחליטים מתי את מגייסת לא? כי לי יש בערך חצי שנה מסיום הלימודים עד לגיוס ואני גם חושבת שזה יותר מדי זמן ויהיה לי משעמם רצח...

למעלה