ראשון חוזר

loserontheloose

New member
תמיד אפשר להילחם ברוע הגזרה

אחותי היא ילידת יוני, ותאריך הגיוס שלה היה מרץ. היא קיבלה תפקיד שיש לו שני קורסים בשנה - אחד ביולי, ואחד במרץ. אז היא העדיפה יולי, והציקה לצבא בבקשות לשינוי תאריך הגיוס עד שהם נענו לה. אם את באמת רוצה, אפשר. את לא יכולה לקבוע תאריך נתון, וזה יכול לחזור בבומרנג, אבל אם רוצים להקדים/לדחות, אפשר. צריך רק קצת רצון והרבה נידנוד. מה שכן, אחותי עוד לפני הגיוס עם כל המלחמות שלה לקבל את התפקיד ולהקדים את הגיוס למדה שצה"ל זה הכול מלחמות, ולא תמיד באוייב. לעיתים קרובות תמצאי את עצמך נלחמת בצבא עצמו, למרבה התיסכול. אח, כל הכבוד לצה"ל.

rox love BSM

New member
אה,האמת היא שאני עדיין לא יודעת

מה אני אעשה בצבא. כאילו שלחו לי את התאריך בערך לפני שבוע... אז אני צריכה לחכות שיגידו לי מה אני עושה ואז לראות את התאריכים של הגיוס?

loserontheloose

New member
כן

חכי שיהיה לך תפקיד (או שלא... או כלל צה"לי) ואם לא יקדימו לך את התאריך בעצמם, תנסי לבקש...

rox love BSM

New member
הבנתי,טנקס זה עוזר שיש את מי לשאול

ההורים שלי הם עולים אז הם לא היו בצבא,ואני לא מכירה מישהו שכאילו יש לו ניסיון

loserontheloose

New member
את לא היחידה

בפורום "סדירים" פה בתפוז תמיד יש תחלופה של אנשים שיכולים לעזור אבל כ"כ הרבה אנשים מתגייסים לצבא - כולל אני - בלי לדעת כלום מהחיים שלהם. ואז הם מה שנקרא בצה"לית שוטפת "צעירים פעורים" שיוצאים הבלים ונדפקים בלי הרף. המזל שלי הוא שנפלתי על כמה פז"מניקים שריחמו עלי ולימדו אותי כל מה שהייתי צריכה לדעת כדי לשרוד, ושהועברתי למחלקת הסגל של צה"ל, מעוז הקצינים השני אחרי בה"ד 1 (ביצפר לקצינים), שם היו קצינים רבים וחברותיים שענו על כל שאלותיי. אם יש לך, או לכל אחד אחר פה, שאלות לגבי הצבא/הגיוס/קצונה/קבע - אתם בהחלט יכולים לפנות אלי במסר ואני אנסה לעזור. המשימה של צימצום הפעירות בצבא היא משימה קדושה.

ספיקינג אוף גיוס - מי מתגייס לפני אוקטובר

2009? XDDD תתגייסו לפניי P: לאמשנה שהמדים שלי מחכים בבית כבר עוד מעט שנתיים

טוב, אחרי שהתלהבתי על הצבא אני אענה.

היום כתבתי את העבודה הסמינריונית על התנהגות מינית מסתכנת. זה היה מדכא לחלוטין (נראה אתכן יושבות וכותבות שני פרקים -עשרה עמודים- על אונס). כן, אז אני בדיכי:( כבר כתבתי סיכום וחסר לי מבוא שממש לא בא לי לכתוב אבל אני חייבת לכתוב אותו עד מחר! אז אני לא הולכת לישון עד שכתבתי אותו. לגבי השאלה היומית
בהתחשב בכך שאני מתגייסת שנתיים אחרי מועד הגיוס הראשוני שנתנו לי (מישהו אמר אוקטובר 2007? :O)... רצינו תואר, קיבלנו קבע(!) עד מתי נובמבר 09'?
אומרים שאין חופש כמו החופש של לפני הצבא, כי אז באמת אין לך מחוייבויות לאף אחד - אפשר לצאת לחו"ל, אפשר לעבוד וכל זה בלי לשלם מיסים! ווהו. אז למה לא:)? מצד שני, להתגייס מאוחר מדי (נניח, באפריל), זה כבר משעמם כי כמה אפשר לעבוד? כמה אפשר להיות בחו"ל? ולצפות בחברים מתגייסים וממשיכים הלאה במסלול של החיים בעוד את "תקועה" בחופש... זה מתסכל.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח כפרעליך.

את מתגייסת ביום הולדת 17 שלי. XD וכן, אני ככל הנראה אגוייס באפריל.

loserontheloose

New member
לא לחלוטין מדוייק

אני השתחררתי, והספקתי לסוע פעם אחת, אולי עוד פעם, ולעבוד קצת. פשוט לקחתי שנה של מנוחה והתאוששות לפני שאני מזנקת אל האוניברסיטה... ואני לא מגיעה לרף המס הראשון אז גם מיסים אני לא משלמת (ו-140 ש"ח ביטוח לאומי לחודש זה ממש לא נורא אם זה יוצא ממשכורת של 4000 לחודש)... אז יש חיים (אפילו יותר טובים) גם אחרי הצבא.

גרבע

New member
../images/Emo105.gifהו,חרא של יום.

חברה שלי התקשרה אל ההורים שלי ואמרה להם שאני מנסה להתאבד [?!] ~סיפור ארוך~ ועכשיו הם דיי מנסים לעשות אותי מאושרת
הפאדיחות. נאמ.אין לי ממש ברירה,אני אסיים בצפר בגיל 17 במילא יהיה לי חופש לפני הגיוס.<:

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifשלא תחשבי על זה עוד פעם ..

(על להתאבד..) ושרושמים 'סיפור ארוך' זה שאין כוח לספר ><" את לא חייבת ,אבל שלא תחשבי על זה שוב.. ועם את צריכה מישהו לדבר איתו , אני כאאן =]

גרבע

New member
../images/Emo105.gif לא באמת חשבתי על זה >_<

פשוט בימים האחרונים חברה ממש טובה שלי נפטרה,זה ממש הכניס אותי לדיכאון הרבה אנשים סביבי התחילו לדאוג >< יש עוד חלק ש אני מעדיפה לא להיכנס אליו

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifגאאד , זה לא שלח לי אתמול את ההודעה../images/Emo69.gif

אני ממש ממש ממש מצטערת על חברה שלך
ואת לא חייבת לספר , :) ועם את צריכה משו כל דבר .. כמו שאמרתי לך אתמול.. אני פה , ואת יכולה לשפוך ת'לב וכל מה שבאלך =]

../images/Emo39.gif למרות שכבר יום שני ../images/Emo69.gif

אז ככה , מיום שבת בערב אני חולה מתה , ואתמול הלכתי לרופאה והיא אמרה שיש לי דלקת מוגלתית חמורה בגרון . אתן לא מבינות בכלל איך זה כואב
אני לא יכולה , לאכול , לשתות , לבלוע , לדבר או כל דבר אחר שעושים עם הפה . ! זה פשוט נורא
אז לא הייתי בבצפר יומיים , ואני דיי לא אהיה בפורום עד שאני יבריא :(
לשאלה:)
להתגייס מאוחר ולקבל חופש לפני הגיוס . :)

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifלא נורא שכבר יום שני ../images/Emo6.gif

אני חייבת לספר XD דיברתי עם מישמיששששש *-* ( נוו , ההוא מנולד לרקוד XD זה שמזכיר את הארי ) אעהעאעהעאעהא , הוא כזה חוממממד =] יש לו קול כזה סקסי ,
ושיר ? לא יעזור, מה שאמרת לי .. הוא לא חש והוא חמוווד . :) ואהמאהמ , ראיתם אתמול נולד לרקוד ? ( בטטוח שלא, חח אפחד לא רואה את זה חוץ ממני XD ) איזה מסכן איביצה :( איך ירדו עליו ואמרו לו שהוא מתנהג כמו שחצן , והוא הכי לא . הוא ממש נפגע מזה, זה נראה כאילו הוא עמד לבכות ... ואיך הוא יצא מהבמה , כי אפחד לא חיבק אותו שאמרו שהוא זכה מקום 2 \: כולם הלכו לנופפפר, הסתומה הזאת
את איביצה השאירו לבד מסכן \: חחחחח הבאתי אותה בסיפורים על נולד לרקוד ,אבל אני חייבת לשפוך.. גם עם אפחד לא קורא XD ובקשר לשאלה.. ברור שישר להתגייס :] אני מתה כבר להתגייס לצבא ^^

McLife135

New member
../images/Emo94.gifחחח לא רק ראית ../images/Emo6.gif

כהה מסכן...איך הוא התבאס כשאמרו לו שהוא שחצן והוא דוגרי הכי לא..איזה מאמי איך הוא חייך למיכל
איך דיברת עם מישמיש?!?..חח..סתיו חולה עליו

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifהוא המיס אותי איך שהוא חייך וקרץ למיכל..

הוא כזה מותתתק :) ובקשר למישמיש הישגתי את הטלפון שלו =] ולא פלא שהיא אוהבת אותו , הוא מדהייייים *-* איך אפשר שלא לאהוב אותו ?

McLife135

New member
../images/Emo94.gifייאא מאיפה השגת אותו?!

חחח צודקת..אממ חח באלך להביא לי את הפלא שלו במסן??..את תהיי המלכה של סתיו לנצח XD אממ וגם שלי

למעלה