ראשון חוזר

McLife135

New member
../images/Emo94.gifמאי באלך להסביר לי מה מצחיק בזה?!

אהה..ותרגישי טוב..מור אמרה לי שאת חולה

../images/Emo39.gifיואו את כזאת ביץ' זה מעליב אותי:(

DDDDDD: . זה מצחיק בגלל שכאילו את אומרת שהיא תהיה המלכה של סתיו בלי שסתיו תדע . אוף עזבי . ~ ראש קונדוםDDDDDD: ~ ותודה אהובתי :)

McLife135

New member
../images/Emo94.gifיואא XDD מאי כל דבר מעליב אותך!!!

חח ודיי כבר לקרוא לי ככה..זה מעליב אותי
אהה ואת באה מחר לסטודיו?

../images/Emo39.gifחחחחחח מתה עלייך :)

ולא נראה לי אני גוססת , אני עוד שנייה מתה .. D: חח סתם אבל אני חולה וזה אז לא נראה לי =\ את באה בסוף לאילת ? ((:) הא וגם אותך זה מעליב , אז אני לא היחידה שנעלבת ~.~

McLife135

New member
../images/Emo94.gifאני לא יודעת בטוח אם אני באה =\

אני עוד צריכה לדבר על זה עם ההורים שלי

../images/Emo39.gifמה ?!?! לאאאאאא ../images/Emo10.gif

אם יהיה צורך , אני ידבר איתם |גבותגבות|
אל תדאגי , אמא שלי ואמא של סתיו ידברו עם אמא שלך , והכל יהיה בסדר :))

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifוואי הייתי בטוחה שהוא יזכה ..

זה כ"כ שקוף שההפקה התערבה .. כאילו פאק איך בנאדם שזכה במקום שלישי בעולם בריקודים זוכה במקום שני בתוכנית החרא הזאת ?!@$#^%*&)^&)*^$*$)*&()&*( ועזבי את זה שהוא רוקד שם הכי יפה לדעתי .. >< מפגרים !

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifכולנו היינו בטוחים שהוא יזכה ^^

אפילו הצבעתי לו כמה פעמיים \: (אבא שלי הולך להרוג אותי עם כמה שהצבעתי החודש, בעיקר למישמיש XD אני מכורה להצבעות האלה XD ) והוא רוקד מדהיים !! וחוץ מיזה לפי מה שנראה יש לו גם אישיות מדהימה ^^ הוא נראה ממש חברתי :) התוכנית הזאת גם ככה לא הצליחה .. אז זה לא כזה משנה.. את ראית אבל איך הוא ברח מהאולפן ? : (

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifלא ראיתי .. אבל שמעתי ><

זה נשמע ממש עצוב \: גם אם התוכנית לא הצליחה .. זה עדיין מעצבן \: בטח ההורים שלי הקליטו .. אני אלך לראות

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifאומגד ראיתי את זה עכשיו ><

וואו זה ממש בושה ! קודם כל, לבנאדם שאני הכי שונאת אני לא אומרת לו מה אני חושבת עליו בפנים .. אז הוא, שהוא בכלל לא מכיר אותו אומר לו שהוא חושב שהוא שחצן ?! זה היה ממש לא יפה .. וגם אם תשימי לב .. אחרי הפרסומות ששאומרים מי באיזה מקום .. אז צביקה הדר אמר: "עוד מעט נדע מי המנצחת שלנו.." משהו כזה .. בקיצור הוא אמר משהו עם מנצחת והוא גילה מי ינצח XD כי יש רק בת אחת .. בכל מקרה .. זה כ"כ מעצבן כי הבנאדם זכה מקום שלישי בעולם ובישראל [ואני בכוונה מדגישה כי אנחנו כמעט המדינה הכי קטנה בעולם] מרשה לעצמה לשים אותו מקום שני XDDD ממש מפגרים ! תחשבי על זה .. אנשים בחו"ל יהודים שמבינים בריקוד ומכירים את הארץ שלנו, רואים את איביצה [נגיד והם ראו את התחרות של העולם] זוכה מקום שני בארצנו .. זה ממש בושה וטוב שהורידו את התוכנית הזאת מהר >< והוא הכי לא נראה שחצן .. להפך הוא נראה ממש ביישן .. כי כשאני נגיד מתביישת לעמוד מול קהל אני מזיזה את הפה [כמו שהוא עשה XD] ומסתירה קצת את הפנים עם היד [כמו שהוא עשה
] .. לא אכפת לי מי יזכה אבל זה פשוט מעצבן שזה מה שהיה .. חח חפרתי XD אוה וגם תכלס .. הוא רוקד שם הכי טוב .. נופר רוקדת ממש יפה אבל היא הרבה פחות ממנו .. ואני מתחברת יותר לצד ההיפ הופ אבל אפשר לראות את ההבדל וההבדל הוא ענקקי ! יאוו ממש התעצבנתי עכשיו ..

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifשמעי , זה לא קשור שהוא זכה שם במקום

שלישי ופה שני .. מי שקבע זה היה הקהל , לא השופטים ><" אז את לא יכולה להאשים את התוכנית .. D: זה כמו שאני יאשים את התוכנית שמישמיש עף .. לפי דעתי זה ממש לא היה פר... אבל מה לעשות לא היה לו מספיק הצבעות והוא עף :( ובקשר שאמרו לאיביצה שהוא שחחצן ,זה היה ממש חוצפה, ואני שונאת עכשיו את אמריקקי הזה ><" חש ת'עצמו . ודבר כזה לא אומרים בתוכנית , הוא היה יכול להגיד לו לבד בצד ., ותכלס ,לא היה מספיק אנשים שראו את התוכנית , \= ושמעי, לו נראלי אין פה משפחה ( אני חושבת..) לה יש ,. וזה כן משנה, כי בתכלס מי שבאמת מצביע והכי הרבה זה משפחה וחברים .. ובזה היה לה יתרון.

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifכמה תכלס../images/Emo122.gif נדבקתי חזאאאק למילה הזאת

וזה עוד אחרי סינון של כמה תכלסים בהודעה הזאת XD

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifכן אבל

מה שמעצבן זה שהוא רוקד יותר יפה ממנה .. והאמת לדעתי אי אפשר בכלל להשוות בין היפ הופ לקלאסי .. זה סגנונות שונים לגמרי ואי אפשר לשפוט ביניהם כי כל אחד טוב בתחום שלו ..

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאיביצההה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifהוא כן חש! הוא סתם גיי...שונאת אותו.

והכי קטע שהוא פשוט פלירטט עם כל הפרחות במהלך כל הפאקינג הצגה! כאילו אתה רק צריך לרקוד וגם את זה אתה הורס?

למעלה