חדשים בפורום

חדשה ../images/Emo13.gif

היי..אני ליאל פשוט מטורפת על THE OC ועוד יותר על סאמר
מקווה שניסתדר! ושאלה.. בקשר לתסריט,לאיפה שולחים אותו?

West Doll

New member
היי מתוקה וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני חן, בת 17. ספרי על עצמך קצת.. מה שמך? מאיפה את? בת כמה? כמה עונות ראית? וכו'
השתלבות מהירה

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

את התסריט לדעתי שולחים כתגובה להודעה, או במסר לחן (המנהלת) תבדקי

West Doll

New member
ברוכה הבאה ליאל../images/Emo24.gif

גמאני מתה על רייצ'ל
ואת התסריט שלחי להודעה של התחרות..

West Doll

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo140.gifחדשים בפורום../images/Emo140.gif../images/Emo143.gif

גם אתם מכורים לאו.סי
אז כאן זה המקום שלכם
גלישה מהנה

הי D:

נו,מה לעשות. כל יום בשעה 18:25 אני נדבקת למסך. האמת שOC זו אחת ממעט התוכניות שאני רואה. [OC,OTH,השיר שלנו וסקראבס
] מצטערת להגיד זאת,אבל עד עכשיו,עד הירייה הזאת בעצם לא היה משהו מעניין ככ. (לא כמו בOTH לפחות.) אבל זו בהחלט סדרה טובה
אז אחרי הקיטורים או מה שזה לא יהיה,קוראים לי בר,היי

אני עידן ואני מכור...../images/Emo3.gif

אני קורא סמוי בפורום הרבה זמן - יותר משנה ובזמן האחרון אני יותר ויותר נהנה לקרוא ומתחשק לי גם להפוך לפעיל... אני בן 17 ואני רואה את הסדרה בקצב ארצות הברית - מתחילת העונה השנייה בערך. מאוד נהנה מהעונה האחרונה ולדעתי הצליחו לטשטש טוב מאוד את חסרונה של מריסה ומילאו את מקומה בדמויות טובות (קייטלין וטיילור).. חוץ מTHE O.C אני גם מכור לPRISON BREAK - לדעתי סדרה גאונית ולLOST שגם היא לא רעה בכלל (אבל לא משתווה ברמתה לדעתי לשתיים האחרות) כמו כן אני גם מנסה להשתלב בצפייה של יריחו (סדרה שמספרת על המצב של עיירה בשם יריחו בארצות הברית אחרי הפצצה כוללת גרעינית על ארה"ב) ובנתיים לא מצליח... היא לא מדהימה.. שיהיה לנו כיף - ושלא יבטלו לנו את הסדרה!!!!

West Doll

New member
חח ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני שמחה שאתה נהנה בזמן האחרון בפורום...כיף לראות שנהנים
ואני ממש אוהבת את הטעם שלך בסדרות
ובאמת הלוואי ולא יבטלו את הסדרה
חח, בכל מקרה, תהנה כאן
אני חן, בת 17 וחצי

למעלה