התפקדות חודש מרץ!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo182.gifמתפקדת../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

שם:
עמית, עמיתוש, עמיתיק
תאריך לידה:
19/11/1992
מיקום בארץ:
ראש העין...............
יצירת קשר:
מסן: [email protected] מקושרים:חפשו אותי [עמית צברי] פיישמוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=1512965691&ref=profile#/s.php?ref=search&init=q&q=amit%20ty&nectar_impid=2a520e2806ab89c796c71d5e94838164&nectar_navimpid=7fa7b28a2ab89e092ceea5fd2fc0157f&sid=e291908261589b8c85ea346946561fc8 XDDD
משהו טוב בפבואר:
אמממ...הרבה דברים מוחעחעחעחעחעחע... אין לי כוח לפרט...
משהו רע בפבואר:
כנ"ל...XDDD [בלי ה"מוחעחעחעחעחעחע"....]
למה אני מחכה החודש?
פוריםםםםםםםםםםםםםםם
ועוד הרבה דברים קטנים מעניינים...XD
שיר החודש:
james morrison-Broken Strings
תמונת החודש:
XDDDD איזו כאפההה
מסר לאומה:
תשקיעו בלימודים. אל תיקחו ללב דברים שמעצבנים אתכם. אל תיסמכו על כל העולם. שמרו קצת סודיות לעצמכם...

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXD רק עכשיו ראיתי שלא העלתי ת'תמונהXD

חחח יצאתי כאפהההה

LovE BuSTeD

New member
מתפקדת

שם:חיה תאריך לידה:7-7-87 גיל:21 מיקום בארץ:טבריה משהו טוב שקרה בחודש פברואר:אני רואההההבלי עדשות:)))) משהו רע שקרה בחודש פברואר:ממ הלך לי מלא כסף והמינוס נהייה לי וואחד מינוס למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ:מסיבת פורים:) שיר החודש: the hearts never lies poker face broken string תמונת החודש:לא עולה לי מסר לאומה:אממ תחייכו הכל לטובה:) זה באמת נכון..!

McLife135

New member
../images/Emo94.gifמתפקדת :)

שם:
לילך :)
תאריך לידה
11.5.1995 (( יומיים אחרי רוברט D: ))
מיקום בארץ
גינות שומרון - חור שחור ליד כפר סבא
דרך ליצירת קשר
מסן: [email protected]
אייסי: 487258939
מייספייס www.myspace.com/433909956
משהו טוב שקרה בחודש פברואר
אממ..סיימתי ניו מון D: אממ בטוח היה עוד אני פשוט לא זוכרת
משהו רע שקרה בחודש פברואר
אממ..מבחנים >< מורים ><
למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ
לסיים אקליפס וברייקינד דון, פוריםםם! :), יומולדת לדניי
שיר החודש
avril lavigne - keep holdong on
תמונת החודש
חחחח איזה כפרות
מסר לאומה
אממ..הכל לטובה..גם אם זה לא נראה ככה :)

McLife135

New member
../images/Emo94.gifחח התבלבלתי..התכוונתי יומיים לפניו ../images/Emo9.gif

Bleed for Me

New member
מתפגרת

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 גיל:19 מיקום בארץ:ר"ג דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'):[email protected] משהו טוב שקרה בחודש פברואר:שומדבר מיוחד משהו רע שקרה בחודש פברואר:כנ"ל למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ:שיגמר ויהיה כבר פסחחחחחח שיר החודש: AAR-גיווס יו הל דה סקריפט - ברייקאיוון והחדש של קלי קלארקסון שאין לי כח לרשום את השם הארוך שלו פה..וזה בעיקר.. תמונת החודש:לא להאמין שהמושלם הזה חוגג היום 31
מסר לאומה:לא יודעת..תזהרו משלוליות

rox love BSM

New member
stil here

שם:אמילי תאריך לידה:19.9.1991 גיל:17 מיקום בארץ:חור ליד חדרה דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'):איןליכח משהו טוב שקרה בחודש פברואר:היו כמה ימים נחמדים,בצפר לא היה נוראי,קניתי ספר חדש משהו רע שקרה בחודש פברואר:היו כמה מבחנים גרועים,וציון הגשה מעאפן למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ:פורים,קניות...חראות שופוהוליק! שיר החודש:the cab-one of those nights תמונת החודש: מסר לאומה:אני צריכה רעיונות לתחפושת,למישהי יש?

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gifעדיין פה ^^

שם: רוני
תאריך לידה: 23.6.93
מיקום בארץ: חיפה
דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): מסנג'ר- [email protected] , ופייסבוק- Roni Gott
משהו טוב שקרה בחודש פברואר: מפגש
, אחלה של מיקוד, הישרדות טוקאנטינס התחילללללל (ואיזה עונה
), אבא חזר מאפריקה והביא פאקינג אננסים, בר מצווה לבנדודשלי, ממש החמיאו+הביכו אותי בשיעור תקשורת כשהקרינו את הוואן שוט שלי (מישהי זוכרת שסיפרתי עליו?), כל המבחנים שלי בזמן האחרון מעל 90 (!!!), יש לי חברה טחונה שסבא שלה הבעלים של הגרנד קניון
והייתי אצלה בבית חהחה, ויש לי תחפושת!!! D:
משהו רע שקרה בחודש פברואר: עוד סתימות
, רדיוסים מפגרים שהרסו לי מבחן שלם, בע יש מלא תאריכים לבגרויות ומתכונות.
למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: יומולדת לחברה, פורים, טיול ים-אל-ים (לא ממש מצפה אבל שיהיה).
שיר החודש: Fall Out Boy- 20 Dollar Nose Bleed
תמונת החודש: כזה מדהים
אני צילמתי :p
מסר לאומה: תמצאו לכם מישהו כזה שאפשר לספר לו הכל D:

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

אוף !! ניסיתי לשלוח את זה כמה פעמיים , וזה כל פעם עושה לי בעיה אחרת ומוחק! !#$%#@% תפוזבללל
שם: קרן
תאריך לידה: 4.11
מיקום בארץ: נחשוניים
דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): [email protected] - מסן
משהו טוב שקרה בחודש פברואר: ההופעה של עברי
וגם של יוני
פוסטר של מק' וגם של טווילייט
משהו רע שקרה בחודש פברואר: מבחנים, חולה ... ~ לא הספיק שהגרון יכאב ושגם האוזניים, עכשיו אני גם מצוננת !! יופידו
~
למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: ליומולדת של יוב אהובתי
~ ס'חמודה אניי D: ~
שיר החודש: רוברט פטינסון - never think , bella lullbaye , lullbaye . מק' - thnl , snge paramore - decode supermassive black hole - muse זה מה שקורה שאת נשארת בבית ומשעממם לך <:
תמונת החודש: מה יותר מושלם מהם
~ חוץ ממק' 3 > ~
מסר לאומה: החיים בזבל

למעלה