התפקדות חודש מרץ!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo6.gif +קיבלתי צו ראשון!!!! ../images/Emo6.gif

נשיקהנשיקהשם: עדי נשיקהנשיקהתאריך לידה: 4.8.92 נשיקהנשיקהגיל: 16 וחצי נשיקהנשיקהמיקום בארץ: כפר תבור (מוזיאון המרציפן....? הר תבור...? חחח XD) נשיקהנשיקהדרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): [email protected]= גם מסן וגם פייסבוק =] נשיקהנשיקהמשהו טוב שקרה בחודש פברואר: בגרות בתאטרון =] נשיקהנשיקהמשהו רע שקרה בחודש פברואר: אמממ.... לא זוכרת אבל היו כמה דברים כמו שלא הזזתי את התחת שלי כבר שבועיים לספינינג
או לריצה... (אני פריקית XD ) נשיקהנשיקהלמה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: פורים
טיול שנתי.... נשיקהנשיקהשיר החודש: אוי הרבה... XD נשיקהנשיקהתמונת החודש: שניה =] נשיקהנשיקהמסר לאומה: אמממ תהיו מאושרים גם עם המזג אוויר המדכא הזה....

ניתי XD

New member
התפקדות!!! ../images/Emo195.gif

שם: בירנית!!! =] תאריך לידה: 13.02 גיל: 13 ^_^ מיקום בארץ: אזור... דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): פייס: http://www.facebook.com/profile.php?id=1263743222&ref=name מסן: [email protected] איסי: 373615804 מקושרים: http://www.mekusharim.co.il/profile.aspx משהו טוב שקרה בחודש פברואר: יומולדת!!!!! למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: פורים XD שיר החודש: Umbrella- mcfly תמונת החודש: הארי =] מסר לאומה: "לא משנה מה אחרים חושבית עליכם פשוט יהיו אתם!!!!" --- משפט חזק...!!!

blackroses

New member
../images/Emo102.gifOh, how far you are from me Who had

שם: נועם.
תאריך לידה: 20.03 fog stars, beacons And not find a bank of a river Boat, ship, ship, ships. Oh, how far you are from me Invisible star lanterns And at random leads Seafarers Boat, ship, ship, ships. Bis -
.
.
מיקום בארץ: גב"ש.
דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): מסן: [email protected]
משהו טוב שקרה בחודש פברואר: קבלתי את הדיסקים מניו יורק
.
משהו רע שקרה בחודש פברואר:
למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: יומולדת..
.
שיר החודש: БиС - Кораблики \ BiS - Korabliki
.
תמונת החודש: ולאד
.
מסר לאומה: לא, אני לא רוסיה
[למרות שהיתי רוצה להיות
].

blackroses

New member
../images/Emo59.gif גב"ש זה מקום מסריח ודפוק ../images/Emo69.gif.

גבעת שמואל. :-S

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gifדובי|לא נמאס לך מולאד או מביס הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

XDDD

mcfly6

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo9.gif

שם:נועה תאריך לידה:2.7 גיל:12 השנה....[= מיקום בארץ:אזור דרך ליצירת קשר:פייסבוק משהו טוב שקרה בחודש פבואר:יומולדת לנייתיXD,הצטרפתי לפורום[נדמה לי שזה היה בפבואר],חברות
משהו רע שקרה בחודש פבואר:הידרדרות בציונים]=,מורים שרודפים אותי
,חברות לשעבר,מלא מלא מבחנים. למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ:יומולדת לדניייי
,פורים
. שיר החודש:the haert never lies
תמונת החודש:
מסר לאומה:מי שאומר שמקפליי הומואים,הומו[=.

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifמתפקדת!../images/Emo196.gif

שם: שיר ^^
תאריך לידה: 31.5.94
מיקום בארץ דרום :) (כי אנחנו~טמטמטמטמ~ באים מיייבבבנננההה!!!!)
דרך ליצירת קשר: במסרים...
משהו טוב שקרה בחודש פבואר: מלללאא!! הציונים המעולים בפיזיקה,אנגלית ומתמטיקה,ליאור שליין,ג'יימס
משהו רע שקרה בחודש פבואר: לא לפירוט. לא לכאן.
למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ?: ליומולדת של אמא...ולאמאמאמא....פורים...ו...תעודות!
שיר החודש: דפנטלי ברוקן סטרינגס... כמה חפירות כמה...
תמונת החודש: של אהובי
סתם סתם...של ג'יימס :)
מסר לאומה: תחרשו-זה ישתלם בסוף.

loserontheloose

New member
גם אני!!

הנה, כי משעמם בעבודה. שם: יערה תאריך לידה: 24 בפברואר גיל: 21 מיקום בארץ: גבעתיים דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): במסרים של תפוז אם יש צורך משהו טוב שקרה בחודש פברואר: יומולדת משהו רע שקרה בחודש פברואר: ניסיתי להעביר את הפורום שלי לשרת אחר... זה לא הלך כמתוכנן. למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: ראיון לויזה בשגרירות ארה"ב שיר החודש: לא יודעת, קשה לי להידבק למשהוא חדש לאחרונה תמונת החודש: בעבודה אז לא יכולה לפרסם מסר לאומה: אוניברסיטה זה קשה... ועוד לא נרשמתי!!

|משפך|מתפקדת באיחור רציני ../images/Emo9.gif

שם: שני , שנינוש , שנינוול ,שנינה
תאריך לידה: 29.5 גיל: 14 מיקום בארץ: חיפה (טירת כרמל ) דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): מסן - [email protected] משהו טוב שקרה בחודש פברואר: שומדבר מענייין \= משהו רע שקרה בחודש פברואר: מבחנים מבחנים ומבחנים :( למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: ללכת למפגש , אווווווווווף אני מקוה שאני אוכל . שיר החודש: busted-3am תמונת החודש: אני לא בבית :( מסר לאומה: אל תסמכו על אפחד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo192.gif|קיבלתי|קיבלתי תעודת זהות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif|גיטרה

שם:מורDD: תאריך לידה:22.7.93 גיל:15 וחצי(יותרר) מיקום בארץ:אזורXD דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): פייס-morpery משהו טוב שקרה בחודש פברואר:
100 בפאקניג תקשורת
!@#$%^&*#$%^& ומלא ציונים טובים במבחניםD: קניתי אמפי והוא מדהים
משהו רע שקרה בחודש פברואר:לא זוכרת
למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ:נמ..נמ..חופש!! שיר החודש: uselessid-kiss me kill me
|כתר תמונת החודש:
ג'ון,הזמר הכי יפה ומדהים בעולם
ומוכשר!@#%^&!!! מסר לאומה:נצלו כל רגע,כי הוא לא יחזור שובD:

למעלה