פינת הכרות לבבית

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo144.gifפינת הכרות לבבית

האורחת שלנו בפינה הפעם היא אמילי - BlaBluShit!
טוב, אתם כבר יודעים מה לעשות... תרגישו הכי חופשי שבעולם ולשאול מה שבא לכם וכמה שבא לכם, אין חוקים והכל פתוח (במסגרת חוקי הפורום). ורשימת החיסול היא
the only DaRdAr
liatli9
YaEloNeT
Meijen Shaggy
Inbar789
nitsan4u NeTa MuFlEtA
שירלירון
ortalma
רוןרוןרון
Alin15
ס ת י ו י ת
BlaBluShit מיטל עבד nitzan 2bis גבסואית בדם ובנשמה ק7ן hila halevi girl נ ט ע ש ה RJlake Lovefool1 •°• נעמה•°• talulzi ורדונה2 nina88 ע מ י ת ע מעיין כחלון ולן noyosh RoNi Is My StAr1 liat love nison תהנו! וט"ו בשבט שמח ופורח!

BlaBluShit

New member
נו נו תשאלו אותי שאלות רעים =[[

אגב הסתפרתי לפני יומיים תיראו=>

the only DaRdAr

New member
שאלות לאמילי ../images/Emo192.gif

תתחדשי על התספורת, אמממ הנה כמה שאלות: מה שלומך?
איזה סוגי מוזיקה את שומעת?
מה השיר הכי אהוב עלייך שעושה לך רק טוב?
איזה דיסק לאחרונה את שומעת
מה המאכל האהוב עלייך?
איזה מקצוע בבצפר את הכי שונאת ואיזה מקצוע את הכי אוהבת?
מה הדבר הכי יפה שקיבלת אי פעם?
מה את אוהבת לראות בטלויזיה?
ממתי התחלת להעריץ את לירון?
איזה ביצוע של לירון את הכי אוהבת? לא חייב דווקא של כוכב נולד
איזה הופעה של לירון שהיית הכי נהנת?
זהו....שיהיה לך יום טוב

BlaBluShit

New member
עונה =)

מה שלומך? נחמד לי! איזה סוגי מוזיקה את שומעת? פאנק, אימו, סקרימו, קצת מטאל, קצת גותיק מה השיר הכי אהוב עלייך שעושה לך רק טוב? אוו יש מלא! פשוט מלא! אינלי שיר אחד אהוב. איזה דיסק לאחרונה את שומעת? לאחרונה שעמתי את נימרוד של גרין דיי ואת זה כרולינקס אוף לייף אנד דת' של גוד שארלוט הרבה.. מה המאכל האהוב עלייך? שוקולד! איזה מקצוע בבצפר את הכי שונאת ואיזה מקצוע את הכי אוהבת? אממ מקצוע שנוא מתמטיקה כי זה חרא ואנגלית כי זה משעמם המורה ממש מרדימה וערבית כי זה כמו שיעור חופשי! מה הדבר הכי יפה שקיבלת אי פעם? אממ לא יודעת=\ מה את אוהבת לראות בטלויזיה? האוסי, דגראסי, פרוטס באסקט, אהבתי נורא את שידור חופשי אבל כבר אין ואת השמינייה זה נחמד.. ומה שיש אחרי השמינייה, ומדיה פלאטה וזה מוזר כי בדר"כ אני אל אוהבת סדרות מסוג כזה ממתי התחלת להעריץ את לירון? מכוכב נולד2 איזה ביצוע של לירון את הכי אוהבת? לא חייב דווקא של כוכב נולד? את הביצוע של השיר של השמינייה ואת אחד השירים שהוא שר עם דני רובס או איך שלא קוראים לו. איזה הופעה של לירון שהיית הכי נהנת? מממ.. הייתי בבקושי הופעות.. הכי נהנתי בסופרלנד נראלי..

liatli9

New member
אמילעע

טוב אני כבר יודעת עליך הכל אבל לונורא.. אז ככה: -את מנגנת על משו?[חח] -אם כע על מה ואיך קוראים לו?? -מה החלום שלך? -מאכל אהוב? -צבע אהוב? -שיר אהוב? -להקה אהובה? -זמר אהוב? -שתיה אהובה? -חנות אהובה? [כעכע חנות.. כזתא שקונים בה דברים וזה..] -את באה אלי מחר? זיבלע חחחח

BlaBluShit

New member
עונה=))

-את מנגנת על משו?[חח] חחח כן כן -אם כע על מה ואיך קוראים לו?? על באס וקוראים לו פול ועל גיטרה רגילה על שולע החמודה שלי אבל אני גם מנגנת על בתיה החשמלית של נופרע חח -מה החלום שלך? לטוס עם הלהקה שלנו לקווינס לדירה שלנו ושיאהבו את המוזיקה שלנו! שבנג' יאהב את המוזיקה שלנו! חח מה את משחקת אותה לא יודעת?!?! -מאכל אהוב? שוקולד!! -צבע אהוב? נמנמ.. נראלי ששחור ובורדו בגוון מסוים אבל כל פעם זה משתנה -שיר אהוב? יש מלאא -להקה אהובה? חכי אני אעתיק ת'רשימה: BLOC PARTY, COLDPLAY, DASHBOARD CONFESSIONAL, DEAD BOYS, FOO FIGHTRES, GOOD CHARLOTTE, GREEN DAY, HIM, LIRON LEV, MY CHEMICAL ROMANCE, NIRVANA, PLACEBO, SLIPKNOT, THE BRAVERY, THE STERTING LINE, THE USED, THE WHITE STRIPES, ZEVEL, -זמר אהוב? לירון! -שתיה אהובה? אמממ.. וודקה חח -חנות אהובה? [כעכע חנות.. כזתא שקונים בה דברים וזה..] HEART SKULL -את באה אלי מחר? זיבלע חחחח מחר? לא.. ב-24 כן!!

liatli9

New member
אני אוהבת לשחק אותה../images/Emo11.gif

ולחשוב שפעם המשקה האהוב עליך היה ברד

אמילע../images/Emo3.gif

מה השיר השנוא עליך ביותר בימים אלו?
מה הדבר שהכי משמח אותך בד"כ?
מה פירוש הכינוי שלך (BlaBluShit)?
מה את לוקחת איתך לאי בודד? ותתחדשי על התספורת

BlaBluShit

New member
עונה=)))

מה השיר השנוא עליך ביותר בימים אלו? אממ אין שיר שנוא במיוחד. מה הדבר שהכי משמח אותך בד"כ? חברות שלי ומוזיקה מה פירוש הכינוי שלך (BlaBluShit)? מממ פעם הייתה לי מן קומונה של "בלעבלושים" אנשים שאומרים בלע, אבל זאת יותר הייתה קומונה של אנשים שמשעמם להם בחופש הגדול וסתם דיברנו וזה וזהו זה בערך הפירוש.. כאילו בלעבלושית.. וסתם זה נשמע נחמד כזה.. מה את לוקחת איתך לאי בודד? את פול הגיטרה באס שלי ואמ פי 3 והרבה הרבה סוללות..

למעלה