ט"ו בשבט שמח

Dizen

New member
../images/Emo79.gifט"ו בשבט הגיע, חג לאילנות...

או משו

Dawson girl

New member
חג שמח! ../images/Emo9.gif

האמת שאף פעם לא אהבתי את החג הזה.. אין בו חופש!
ואני גם לא אוהבת פירות יבשים
*לחוצה פחד ממחר*

סיונתו

New member
../images/Emo2.gif דורון../images/Emo70.gif

תגידו מי שעשה ניתוח הפנדציט...זה משנה לצבא

תלוי כמה זמן אחרי הניתוח...

ברמה העקרונית - לא. במידה והניתוח נעשה בסמוך לגיוס, הצבא עשוי להחליט על פרופיל 24 או 45 זמני לחצי שנה ודלחות הגיוס במקרים מסויימים.

אין משהו חד משמעי - אבל כעקרון, כן.

אני יודע שממקרים של אנשים שעברו את הניתוח בסמוך לגיוס, נדחה להם הגיוס בחצי שנה. אנשים שכבר התגייסו יצאו לר"מ2 לחצי שנה. לגבי אולקוס - גם זה מוריד לפרופיל 24 זמני, אע"פ שזה תלוי בחומרת הבעייה (יצא לי כבר לראות חיילים עם מאלוקס שמשרתים).

סיונתו

New member
../images/Emo7.gifאוף איזה יום היה לי ../images/Emo122.gif

אני צריכה ללכת לישון...למה אני לא עושה את זה אבל...
חוצמיזה...כואב לי...ונמאס לי (אני לא צריכה לספר לכם...)

the illusion

New member
חג שמח!!!!:)

וסיון מאמי תרגישי טוב ואל דאגה הכל יהיה בסיידר..... אנשי הבגרות אנשי המתמטיקה שיהיה לנוה מון בהצלחה יום חמישי!!!! בהצלחה לאלה שכן הוליכם לזימוןביום רביעי והכי חשוב ט"ו בשבט שמח לכלום ולכל האילנות!!!!!

סיונתו

New member
איריתוש ../images/Emo13.gif

תפסיקי להיות לחוצה...כולה מתמטיקה... את ונמש.. חחח כמה טוב להיות ב-3 יח"ל ולסיים בכיתה י"א ובכל י"ב יש לי איזה 7 שעות חלון (חלום) בשבוע...ואיזה 7 מבחנים פחות

סיונתו

New member
הלוואי שהיה טוב יותר...

אני שונאת שצריך לעשות מלא בדיקות
עשו לי בדיקת דם ועד עכשיו היד שלי לא עובדת-איזה כאבים
אז מה אם אמרתי לאחות שביד ימין יש לי וריד טוב יותר והיא החליטה בכל זאת לקחת את יד שמאל- והתחילה לחטט עם המחט מתחת לעוד עד שהיא הגיעה לוריד...אם לא היתי מתעלפת ישר הייתי מביאה לה כזאת סטירה...

חחחחחחחחחחח בקטנה ../images/Emo13.gif

אני דווקא אוהב לתת דם. עד לפני 3.5 שנים לא יכולתי לראות כשלוקחים לי דם... הייתי מתרחק מזריקות ודקירות כמו מאש. מאז הבדיקות שעשיתי לפני הצבא (עשרות רבות של דקירות), התרגלתי ומצאתי את זה אפילו די משעשע
לא שזה הבילוי שלי לסופ"ש - אבל השד לא כ"כ נורא כשחושבים על זה.

למעלה