בוקר טוב חמודות מה 'שמע???
E eilati27 New member 1/2/07 #1 ../images/Emo143.gif../images/Emo145.gif../images/Emo143.gifבוקר טוב חמודות מה 'שמע???
K Karina85 New member 1/2/07 #2 בוקר טוב מאמי שלי, ובהמשך לתמונה שלך: ג'קו תעשה לנו טיול !!! ואני הולכת לעשות עכשיו טיול לכל מיני סידורים חחח... אני אחזור... שיהיה יום נהדר!
בוקר טוב מאמי שלי, ובהמשך לתמונה שלך: ג'קו תעשה לנו טיול !!! ואני הולכת לעשות עכשיו טיול לכל מיני סידורים חחח... אני אחזור... שיהיה יום נהדר!
ש ש י ר ל י 0 1 New member 1/2/07 #5 בוקר טוב!!../images/Emo42.gif ועוד יום חדש ויפה שיהי'ה יום נהדר וסוף שבוע נעים..ו
K Karina85 New member 1/2/07 #9 חזרתייי בוקר טוב גם לשששירלי ולכפיתוששש מה קורה ??? איזה כיף שמתחילים להריח את הסופ"ש... ג'קו תעשששה לנו שיער פזוווררר!!!
חזרתייי בוקר טוב גם לשששירלי ולכפיתוששש מה קורה ??? איזה כיף שמתחילים להריח את הסופ"ש... ג'קו תעשששה לנו שיער פזוווררר!!!
ז זואי לא יחיד New member 1/2/07 #10 היי אני פה לשששניה ג'קו ילד טוב של אמא... תעשה לי עוד שיער פזור... ביוששש שיהיה יום סבבה...
ז זואי לא יחיד New member 1/2/07 #12 טוב אחרון וזהו... ג'קוש תששששיר לי שששששיר.... "כל חיי אל מול עיני ואני נשארתי נורמלי בעולם מהותי המהות עולמית..." ביושששש סופית ויום קצוות גם לך...
טוב אחרון וזהו... ג'קוש תששששיר לי שששששיר.... "כל חיי אל מול עיני ואני נשארתי נורמלי בעולם מהותי המהות עולמית..." ביושששש סופית ויום קצוות גם לך...