TU B'SHVAT

• פותח הנושא emmy5
  • פורסם בתאריך

emmy5

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo145.gif../images/Emo187.gifTU B'SHVAT

חג האילנות ,חג שמח

yaely2

New member
מנהל
אמיאיזה יופי! כמה אתרים, כיף איתך

maxima

New member
אחר הצהריים טובים......../images/Emo141.gif

חזרתי מטיול.....
במזכרת בתיה אחד הישובים הותיקים בארץ שנקרא עם הקמתו עקרון ובדלל שהברון רוטשילד נתן את הכסף להקמתו קראו לו על שם אימו בתיה סיפור הקמת מזכרת בתיה מענין, והמושבה יפיפיה.

ora11

New member
ואני הבאתי אתר של השירים של ט"ו|שקד

בשבט מאותו אתר של שיטים של הקיבוצים וכנראה אף אחד לא טרח לפתוח. יום טוב:

סבאאורי

New member
ערב טוב וחג שמח לכולם

ותראו מה שקיבלתי היום,העתק עתון בלי תאריך.... אומרים שכנראה רק המשיח יהיה מחוסר עבודה ובגלל זה החליט סופית שאין לא מה לבוא... ומצד שני מישהו גילה לי בסוד ששמע שהוא לא יבוא בגלל זה שהוריו מתנגדים לבואו בגלל המצב בארץ.... אז מה הסיבה האמיתית? לאלוהים פתרונים... שלכם סבאאורי

סבאאורי

New member
לא נפתח? מנסה שוב... חג שמח

ותראו מה שקיבלתי היום, העתק עיתון בלי תאריך... אומרים שכנראה רק המשיח יהיה מחוסר עבודה ובגלל זה החליט סופית לא לבוא... ומצד שני מישהו גילה לי בסוד ששמע שהוא לא יבוא בגלל זה שהוריו מתנגדים לבואו בגלל המצב בארץ... אז מה הסיבה האמיתית? לאלוהים פתרונים... שלכם סבאאורי

yaely2

New member
מנהל
אורה יקרה, לא זוכרת שראיתי ../images/Emo98.gif

ואני משתדלת לקרוא הכל, אלא שלפעמים הבלאגן חוגג אוהבת אתך אורה יעלי

מנורה

New member
לילה טוב לכולם../images/Emo29.gif

כל היום היתי עסוקה עם הנכד החמוד באתי להציץ חסרתם לי לאורה
ליום הולדתו של הדר ליעלי
לבלוג החדש סבאאורי טוב לראות אותך המשיח עדין מחכה לחמור לבן ולכל מי שבילה ביום יפה זה ונטע שתילים שיגדלו ויצמחו ויהפכו ליערות עד

נֵנָה

New member
לילה טוב חברים יקרים שלי ../images/Emo24.gif

כמה טוב שיש חברים כמותכם. שבוע טוב לכם, שבוע של שירים וסיפורים מהחיים, שבוע של שמחות וחיוכים, שבוע של סיפוק והנאה מכל מה שאתם עושים ושתמיד נהיה חברים טובים. חבר קרוב, זה לאו דוקא קרוב פיזית, אלא גם חבר שקרוב ללב
אוהבת את כולכם ונהנית מכל רגע אתכם
שלכם

למעלה