הופעות קרובות...

הדר 0

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo187.gifהופעות קרובות... ../images/Emo251.gif

(מחפשת תירוצים לחזור הביתה....) 14.2 [מחרתיים]- גידי גוב בהופעה בהאנגר 11 מארח את יהודית רביץ "לכבוד ולנטיינ'ס דיי" (יה רייט....) 16.2- ערן צור מארח את רונה ושלומי שבנוש בזאפה ת"א 17.2- " " " " " " " " " (תמיד רציתי לעשות את זה...) 18.2- יוני רכטר מארח את רונה בלהבות חביבה עד כאן ידוע, רק עשיתי חזרה על החומר. תוספות: 4.3- גידי גוב בקרית חיים 8.3- (ואני רוצה לשמוע התלהבות) רונה קינן בהופעה בזאפה הרצליה, מארחת את תמר איזנמן ויעל דקלבאום (!!!!!!!!!!!האאאאאאא!!!!!!!) לכבוד היומולדת של הדר! סתם עבדתי עליכם אבל היא חוגגת את יום האישה הבינלאומי או שקר כלשהו, ולצערי תמיד משהו קורה ביומולדת שלי (למשל שנה שעברה כשסגרתי שהיתה ההופעה הכי שווה בעולם בערך
) ואני מפספסת את כל ההופעות האדירות האלה. אז אנא מכן בנות פורום יקרות עשו מצווה וצאו לחגוג בשמי, צלמו, הקליטו, הסריטו, דווחו. אם יתמזל מזלכן גם תגידו לי שלום.... או מזלי.... הלאה.... 25.3- גידי גוב בזאפה ת"א 2.4- גידי גוב בזאפה הרצליה כן, יותר גידי גובים ופחות רונות בפני עצמן, אבל זה מה יש ועם זה ננצח! קדימה להסתער!

גוזלה

New member
באשר להופעה של יהודית וגידי מחר...

היא צפויה להיות משודרת בלייב בויי נט... אז כל מי שממש ממש ממש ממש רצה להיות שם ונאלץ להיות בצפון הרחוק לפני מבחן... מוזמן כמוני, לצפות בזה באינטרנט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4026718,00.html תבלו! :]

daniel ben ari

New member
כמה עצוב../images/Emo7.gif

נראה לי שזה מה שהולך להיות לי מחר :S ממש רציתי להיות שם!!!

הדר 0

New member
לא,

4.3.11 יום שישי בתיאטרון הצפון קריית חיים בשעה 22:00 כרטיסים: 04-8814814

למעלה