חסינות אוף דה וויק- 20.1.08

../images/Emo144.gif חסינות אוף דה וויק- 20.1.08 ../images/Emo144.gif

הישרדות שוב עוקפת את ערוץ 22 ברייטינג, הציפורים מצייצות
, ועוד עדכון שבועי חדש של פורום "הישרדות ישראל" בתפוז מגיע. איך אפשר לא להיות שמחים?
|קיטש|
פורום of the week
סיוון מצילה משדרות רוטשילד: מסתבר שסיוון גרה בת"א ואף הוציאה 2 סינגלים. בקצב הזה כל הקאסט יתגלה כדוגמנים או זמרים...
הישרדות שוב בראש טבלת הרייטינג, ואף שוברת את השיאים שלה. כל הכבוד!
הישרדות, מהיום גם בVOD! אם פספסתם פרק והאתר של נענע מעצבן אתכם, הישרדות, בכל זמן שתרצו, בספריית הVOD בהוט. שמישהו נחמד יברר אם זה בחינם או לא
(שמעתי את זה מידידה שלי, ולי אין הוט)
סיון עפה והיא בדרכה לאי המתים.
סטטיסטיקות of the week
ואלו הפורומים שהכי אהבתם לגלוש בהם השבוע:
זיהוי שירים (344)
הישרדות (1761)
טלוויזיה - רייטינג (109)
נינט טייב (1348)
שאלה קטנה (251)
פורום of the week
הסקר התחלף! מוזמנים להציץ ולהשפיע.
הודעות מנהלתיות נוספו מצד שמאל של הפורום, המזכירות לכם לקרוא את החוקים ולשרשר ולנצל"ש! למנהלים יש חיים, ונמאס אחרי כל פרק לשבת חצי שעה במחשב ולשרשר הודעות לשרשור הפרק הראשי... אז בנימה אופטימית זו
שבוע טוב לכולם!!! רק שמחוווווות

סאמוואן

New member
מה זאת אומרת?? ../images/Emo12.gif

כנראה פספסתי פה משהו כי לא שמעתי על זה שסיוון התגלתה כזמרת או מה שאמרת... מישהו מוכן לתת הסבר..?..

Volldemort

New member
כן

סיון גרה בת"א (ולא בשדרות, כמו שאומרים בתוכנית) וחוץ מזה, היא הוציאה 2 סינגלים בהוצאה עצמית. אולי זה תחביב ולא ממש העיסוק שלה בחיים, אבל ההפקה החליטה להשמיט את זה מקורות החיים שלה באתר...

זה היה בחינם../images/Emo66.gif

עכשיו זה עולה כסף! באמת בסוף יגלו שכולם דוגמנים וזמרקים מה זה השטויות האלו עד שעושים תוכנית רצינית ומשקיעים מלא כסף יש מלא פאקים ומרמים חבל

דרדן

New member
מעניין מה יש להם להסתיר שהיא גרה בתל אביב

לכו תדעו.

בנוגע לעניין סיוון,

לפני התחלת שידורי התוכנית נשמעו הרבה קולות על כך שכל המתמודדים שנבחרו הם "בוגרי" ת"א, לא בדיוק ה"סמתוכא" הרגילה שיש בגרסא האמריקאית. יש לי הרגשה שאי הדגשת הפרטים הללו ע"י ההפקה היא ניסיון להראות שבכל זאת יש מתמודדים מאוכלוסיות שונות ולא כולם תל-אביביים ממוצעים. האמת? לא כל כך הצליח להם. וכל הכבוד

rebecca121

New member
חחח בגלל זה היא כול הזמן שרה!

מרינה: לא רוצים לשמוע את הקול שלך על הבוקר...

תודה על העידכונים, לגבי סיון-

היא באמת מתל אביב, היא גרה בדיגנגוף... הצעקתי לסקר - בעד הפיצול הזה.

דרך אגב שמתם לב שמולי מופיע בהרבה

פרסומות, אני מכיר אותו מהטלויזיה עוד לפני השרדות. למשל הפרסומת ללחמן ועוד פרסומות, הוא התמודד בתחרות המנחה שהייתה באקזיט, והפסיד לאסי עזר, הוא הגיח לכול מיני סדרות, וכו`, וכמובן בדוגמנות. כן מדריך קרטה מהתנחלות. אולי שהיה קטן היה מדריך קרטה בקייטנה.

omrimayo

New member
הפרסומת ללחמן? עם השכיבות שמיכה?!

אני ממממממש לא זוכר את הפרצוף ואני לא יודע אם זה לחמן אבל... זה שהוא עושה שכיבת שמיכה ומעביר דף? ואומרים שמאמנים אתכם לבגרות? הכי יפה ביקום, נו לא חוזר בי :} וכה, אסי עזר הגרוע בין גרוע הזה.

כן בין היתר בפרסומת הזאת.

וגם בדוגמנות, לא שמתם לב אף פעם שהוא מופיע בפרסומות בעיתונים למשל, אומנם לא דוגמן מצליח, וגם עדיין לא הוביל קמפיינים של חברות גדולות( עדיין, אולי אכשיו כן....) ניראלי הוא דוגמן של גלי, או של חברה כזאת.

omrimayo

New member
גלי ודלתא ראיתי, יש בתחנה מרכזית אצלנו...

עדיין פסוטרים מהימים שלו בדלתא, הוא כבר לא דוגמן שלהם. לגבי לחמן... לא אשכח שאמרתי לחבר שלי שהוא מושלם שם, חחח לא ידעתי שזה הוא... יפה לו מאוד, כן הוא דוגמן חצי מצליח... מאמין שאחרי השרדות הוא יהיה מאוד מצליח, לדעתי בצדק לפחות ע"פ המראה החיצוני.

הישרדות בגיא פינס

מוזר לי שאתם לא מדברים על זה אבל שיהייה: טוב קודם כל מי שהולך להוביל קמפיין של רנואר זה נועם שמין הסתם לפי הכתבה ההיא יהייה גם פיינליסט. תיהייה גם עונה שניה. והראו את מסיבת ההפתעה שהיה לגיא מסבאנה, ויקה ועומר הפגינו ידידות למופת, נוסף היו וורה וליה שגם התראיינו על הפרסום ומה זה עושה להם, גם גיא ומושיק סיפרו קצת חויות... בקיצור היה מעניין

noziz mum

New member
מכל הדוגמנים הכי הכרתי את וויקה

היא הופעה במלא קמפיינים סוג ב בעיתוני נשים, סטייל הלבשה תחתונה וכאלה ,והשתתפה באחת השנים בנערת השנה אם זכרוני אינו מטעני.

../images/Emo31.gif

בפרסומת ללחמן זה לא הוא..וזה בדוק. מה שכן, הוא באמת הפסיד לאסי באקזיט, וכן הוא דיגמן.

למעלה