משחק טו בשבט

../images/Emo144.gifמשחק טו בשבט../images/Emo143.gif

טו בשבט הגיע חג לאילנות
זה המקום והרגע להעלות את תמונות המתנות שקיבלתם/ן במשחק טו בשבט

ורדה 1

New member
הנה המתנה שעידן קיבל מאורי, הבת של נילקי. זהו פרח עשוי מעיסת נייר עם מגנט מאחורה, שיכול לשמש כמסגרת לתמונה, או כמו שאנחנו בחרנו - הוא "ממסגר" את העינית של הדלת מבפנים. והחלק הכי יפה במשחק בשבילנו (טוב, חוץ מהמתנה...) היה שהגענו פיסית להביא את המתנה. הילדים נפגשו ואחרי 2 דקות בערך היה ניתן לחשוב בקלות שהם מכירים לפחות שנתיים...

נילקי1

New member
../images/Emo24.gif ואנחנו קיבלנו סימניה מקסימה

עם פרחים מיובשים. והיא כבר בשימוש ואורי מאוד אוהבת אותה. ורדה, האם יש לך תמונה שלה? כי הלוויתי את המצלמה שלי לאחותי לפני שהספקתי לצלם אותה. אם לא אצלם ואצרף מחר בבוקר. ו......זה באמת מקסים ונפלא איך ילדים מתחברים ללא עכבות. והיה לנו ממש כיף ה"משלוח המיוחד"...

Ella Bella

New member
אנחנו קיבלנו מתנה מ לי6

מגנט מקסים למקרר עם מסגרת זהב ובו מודבקים שני עצים מסול. אין לי כרגע מצלמה לצלם, אולי לי6 צילמה לפני המשלוח ?!. הבעסה שלנו היתה שהיוצרת הצעירה שלי הכינה מובייל חמוד של חרוזים ועלים יבשים אבל הוא לא נכנס למעטפה רגילה. כיוון שאנחנו גרים בערבה וסניף הדואר הקרוב הוא "רק" שעה וחצי נסיעה
נאלצנו להכין עבודת הדבקה חלופית ולשלוח כי הדד-ליין נשף בעורפנו... מקוות ומבטיחות להיערך בזמן בפעם הבאה !
ט"ו בשבט שמח לכולם !

לי6

New member
ואני קיבלתי מאלה!

נויה התרגשה לקבל מכתב מילדה בגילה, וגם את היצירה שהוקדשה במיוחד לה.

noniy0

New member
אני עדיין לא קיבלתי את המתנה...

אבל שלחתי את שלי ביום חמישי ולא יודעת אם קיבלו אותו????

זו המתנה שהבאתי לבת של בקה

הפרחים הגדולים הם סיכות קישוט לוילון הבינוניים מגנטים ואחד נוסף משמש כמחזיק דפים.. את המתנה הנפלאה שקיבלתי אני אעלה לאחר שאצלם. תודה!!

naama1989

New member
מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

האם אפשר לקנות ממך פריעם שהם סיכות לקישוט
אני מאוד מאוד רוצההה
[או שאת הכנת בעצמך
ומוכנה להסביר לי איך
]

אילנית03

New member
וזו המתנה שאירמי קיבל

והמתנה שהוא שלח בדרך למקבלים תודה רבה על המתנה היא יפה והוא היה מאושר לקבל אותה.

אני שכחתי לצלם את המתנה ששלחתי

מי שקיבלה אותה הבטיחה לצלם לעלות את התמונה. אני עדיין לא קיבלתי, בטח אקבל בקרוב.

../images/Emo124.gif פתחנו גלריה מיוחדת למתנות

המשחק, בבקשה תעלו את התמונות של היצירות שלכם לשם. ולא לשכוח ללציין את שם הילד שהכין את המתנה. מי שלא יודע לעלות תמונות לגלריה מוזמן לשלוח אלי מסר.
אני יודעת שיש מתנות נוספות שמתעכבות בדואר.... המשך משחק מהנה לכולם

Ella Bella

New member
אני מבינה עכשיו שלא הבנתי את המשחק

עם כל תמונה נוספת שמועלית, אני מבינה שכנראה לא הבנתי את המשחק (בלי ציניות !!). באמת שחשבתי שהיצירות אמורות להתבצע ע"י הילדים (אולי עזרה סימלית מאמא, בקטעים הבטיחותיים) ואכן את מה ששלחנו עשתה לגמרי לבד ב-100% הילדה שלי שהיא בת חמש וחצי. ולפי התמונות יש לי תחושה שזה טיפה יותר מקצועי ומרשים ממה שילדים מסוגלים, ואם אני טועה ואת הדברים המדהימים האלה אכן עשו הילדים אז כל הכבוד להם ואני מתנצלת. אם לא הבנתי את המשחק (זאת פעם ראשונה שלנו) ןהעבודות נעשות בידי האימהות בשם הילדים, אחלה ואקח זאת בחשבון לפעם הבאה. העבודות מדהימות ואני בטוחה שהיה כייף לקבל. אבל מבחינת תשומת לב אני שמחה שבתי עשתה את המתנה ממנה, בעצמה. נראה לי שזאת המהות האמיתית של משחק כזה.

הי אמה בלה, אני מבינה את הרגשתך

כי אכן התמונות מראות גימור גבוה. אבל יש לקחת בחשבון א. שזה מקובל ולעניין שהורים עוזרים ביצירה, זה נעים לשבת יחדיו לשעת יצירה ומעולם לא אמרנו שהעבודות לא צריכות להעשות יחדיו אלא הדגשנו שזו חייבת להיות עבודה ורעיון של הילד. ב. גיל המשתתפים במשחק, יש הרבה משתתפים שהם לא בני 5 אלא בני 10 ואף יותר גדולים ולכן רמת העבודות עולה אף היא. אני מאד מקווה שאת לא מאוכזבת יתר על המידה - המהות האמיתית של המשחק היא הנאה וכיף, ואם ילד אחד נהנה לעבוד לבד לבד, זה נהדר, ואם אחר נהנה לעבוד ולהעזר בהורה (מי יותר ומי פחות) גם זה נהדר ומקובל לחלוטין. אז המשך משחק מהנה לכולםםםםםם

Ella Bella

New member
לא מאוכזבת בכלל!

חשוב לי להדגיש שוב, אין שום אכזבה! לבת שלי היה חשוב לעשות הכל לבדה וזאת נראית לי המהות האמיתית של הענין (בניגוד לפורום אומנות שימושית שם המתנות באמת מקצועיות כי נעשות ע"י המשתתפים). אז התחושה שלי שמשהו כאן טיפה פוספס. ואם לומר משהו בנימה אישית, מאוד התרגשנו לקבל מתנה שנראה שגם היא נעשתה (לפחות ברובה המוחלט) ע"י ילדה בת גילה ולאו דווקא משהו מקצועי שנעשה ע"י אמא שלה. חשבתי שזה היה הרעיון. וכמו שאמרת, המשך משחק מהנה לכולם.

למעלה