סקרר

../images/Emo144.gifסקרר../images/Emo19.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

חשבתי שהפורום צריל להתעורר
אז הסקר הבא הוא: מה דעתכם על המשחק של התאומות כיום?? תשובה שלי: אני לא כול כך אוהבת את המשחק שלהם כיון! לפי דעתי כשהן שיחקו כשהיו קטנות זה היה יותר טוב
אז אני אומרת שהמשחק שלהם היום הוא די
אבל זה לא הסיבה היחידה שאני אוהבת אותן.

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifאני חושבת ש...

הם משחקות פסדר
הם יודעות לשחק לדעתי אבל לא משו...
אבל הם משחקות בכל סרט\סדרה שונה ..... כל פעם הם משחקות יותר טוב או פחות טוב....

A d i d a

New member
אני לא ממש חושבת ש

יש להן אפשרות לשחק טוב. התוכניות והסרטים שלהן לא משהו בכלל- כלומר הטקסטים. נצטרך לראות אם הן ישחקו טוב ב"מלאכיות של צ´ארלי 2". אולי שם תהיה להן אפשרות.

motib4

New member
לא תהיה...../images/Emo10.gif../images/Emo29.gif

הו יופיעו כנראה למשהו כמו 10 שניות.

*שיעול*טוחנים סקרים*שיעול*

אני לא אוהבת את המשחק של התאומות כיום. או ליתר דיוק- אני לא אוהבת את התסריטים שהתאומות הופכות לסרטים כיום. כמו שאמרנו, התסריט קבוע ואין שום דבר מרתק או חדש ומרענן בסרטים. אני מצפה לסרט שלהן שיגיע למסכי הקולנוע... נקווה שהוא יהיה משהו

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifאני חושבת

שב"טובות השתיים" הן שיחקו הכי טוב, ולמען האמת, הסגנון משחק שלהן הוא חמוד אבל לא בוגר...קשה להסביר את זה. לדעתי עוד כמה שנים, הן ישחקו בסרטים רציניים ואז הכשרון באמת יצא...

../images/Emo144.gifאממ...../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

אני חשבתי לעשות סקירת ביקורת על המשחק שלהם בכמעט כול הסרטים שלהם (כי לא ראיתי את כולם): צער גידול בנות: טוב מה אפשר לומר? אבל הם היו מתוקות ומאוד אהבתי אותן שם.... טובות השתיים: המשחק שלהן היה טוב מאוד אפילו מצוין לילדות בנות 12 ..... דרכון לפריז: נחמד, אבל לא משו... מותק הילדות התחלפו: ממש טוב לטעמי גול כפול: פסדר שפתינו חתומות: ממש לא הסרט לא היה ברמה! לנצח את לונדון:כן דווקא שם הן שיחקו טוב מזל תאומות: טוב זה היה גרועע אני חיבת להודות!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifלא..נו...../images/Emo185.gif

פשוט אני כבר לא בקטע של התאומות, אולי יש לי 3 גלריות מלאות אבל לצפות?
מממש לאאאא

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif * לטחון ולטחון *

אבל לומשנה , ככה : צער גידול בנות - הן היו כאלה מתוקות ובתור ילדות ממש קטנות הן שיחקו מדהים
טובות השתיים - הן היו ממש חמודות ושיחקו ממש טוב
לפי דעתי רק ב - 2 הסדרות האלה הן שיחקו טוב . אני יכולה להגיד לכם שב "חופשה בשמש" הן שיחקו דוחה
בגול כפול - אהההההה לא משהו אבל סה"כ די פסיידר
מותק הילדות התחלפו - פסיידר גמור
( אם אני זוכרת את הסרט בכלל
) דרכון לפריז - אני עדיין רוצה לראות את זה
סה"כ אני לא מתה על הסרטים שלהן ... וגם לא הרמת משחק שלהן
אבל בטובות השתיים וצער גידול בנות הן היו מ = ד = ה = י = מ = ו = ת
[ לפי דעתי
]

../images/Emo144.gifלי יש את../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

לי יש את הקלטת של דרכון לפריז אם את רוצה להשאיל איך שהוא! יש לי גם את לנצח את לונדון שפתינו חתומות כול הפרקים של טובות השתיים וגול כפול השכרתי פעמיים מהוידאון.

karin agajany

New member
לעומר

אולי הן לא שיחקו משהו בחופשה בשמש אבל הן שיחקו יותר טוב מבלהגיע לשם, וגם סוף סוף זה היה סרט שיש בו משהו יותר מפתיע בעלילה... זאת דעתי...

A d i d a

New member
לדעתי

התאומות שיחקו הכי טוב ב"צער גידול בנות", "טובות השתיים", "חופשה בשמש", "דרכון לפאריז". אלו הסרטים\סדרות הכי טובים שלהן לדעתי.

../images/Emo144.gifשאלה בקשר../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

לחופשה בשמש
! איך יצא לכם לראות את הסרט,? מה הוא בארץ?

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifהמממממ.....

אני ראיתי אצל שי- יש לה את זה מארה"ב, דוד שלה או סבתא שלה קנו לה...

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif ענבר ../images/Emo26.gif

ת'שאלי את עמר ( OMER מכה שנית ) מאיפה יש לה
. היא נתנה לי

למעלה