שאלון

Robin Sparkles

New member
../images/Emo144.gifשאלון../images/Emo144.gif

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? חיות מחמד: גובה: העדפה מינית: צבע עיניים: צבע שיער: צבע ציפורניים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: להקות/זמרים אהובים: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לקחת פעם סמים? אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? ההופעה הכי טובה שראית: אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? האם יש לך: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: חדר משלך: 2 הורים: חתולים בחצר: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? היית בהופעה? קנית משהו? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? קנית בגד? ישנת עם מישהו/י? מה הדבר האחרון.. שאכלת? קנית? שתית? בכית עליו? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? רצית? האם אי פעם.. התנשקת? שכבת עם מישהו/י? עישנת? הייתה לך חיית מחמד? אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? שמת כובע מרצון? היה לך פלאפון? היית בהופעה? התאהבת בידיד? קנית קונדום סתם בשביל הכיף? הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? מישהו ממש ממש פגע בך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה אכלת דבר ראשון? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, כמה זמן? אתם אוהבים אותו? פעם בגדתם בו? כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? ואיתו? כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

Robin Sparkles

New member
מחר יש לי טסט../images/Emo9.gif

שם:כרמית תאריך לידה:7.6.91 מקום מגורים: כמה אחים/אחיות?2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים חיות מחמד:כלב וחתול גובה:1.68 העדפה מינית:סטרייטית צבע עיניים:חום צבע שיער:חום כהה צבע ציפורניים:רגיל צבע קיר בחדר:לבן צבע מצעים:תכלת צבע מקלדת:שחור וכסף צבע טלפון:גם צבע פלאפון:גם.. צבע חולצה:כחול צבע מכנס:ג'ינס צבע תחתונים:שחור צבע גרביים:שחור להקות/זמרים אהובים:יו2,הקורס,בל אנד סבסיאן,ג'סטין טימברלייק,כריס בראון, כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא לקחת פעם סמים?לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?חלילית אירית
ההופעה הכי טובה שראית: אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?הקורס,יו2,בל אנד סבסטיאן מה מתנגן עכשיו?Belle and Sebastian - I'm a cuckoo עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?ווינאמפ,מסנג'ר,אימיול מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?אנגליה האם יש לך: חיית מחמד:כן טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר:כן חדר משלך:כן 2 הורים:כן חתולים בחצר:לא מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני כמה דקות אכלת?ב-13:15 חח אני זוכרת כי אני וחברה שלי היינו צריכות לבדוק כמה זמן יש לנו לאכול כדי לחזור לביצפר בזמן
התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת?היום בכית? היית בהופעה? קנית משהו?היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י?היום עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי?מזמן השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?אף פעם קנית בגד?לפני שבוע ישנת עם מישהו/י?היום עם הכלב שלי
מה הדבר האחרון.. שאכלת?המבורגר קנית?אורביט אוכמניות שתית?מים בכית עליו? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא חשבת עליו? התקשרת אליו?אבא התקשר אלייך?חברה פגע בך? שימח אותך?חברה רצית? האם אי פעם.. התנשקת?כן שכבת עם מישהו/י?לא עישנת?לא הייתה לך חיית מחמד?כן אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה?כן שמת כובע מרצון?לא היה לך פלאפון?כן היית בהופעה?כן התאהבת בידיד?לא קנית קונדום סתם בשביל הכיף?לא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו?לא מישהו ממש ממש פגע בך?כן היום: באיזו שעה התעוררת?7:35 בערך מה/מי העיר אותך?המורה נהיגה.התקשר כדי לבטל שיעור מה היה הדבר הראשון שאמרת?"הלו" מה אכלת דבר ראשון?לא זוכרת האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, כמה זמן? אתם אוהבים אותו? פעם בגדתם בו? כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? ואיתו? כמה אקסים יש לכם?1 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?ככה ככה האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא

shesek17

New member
עונה, למרות שאף אחד בטח לא קורא את זה...

שם: ניצן תאריך לידה: 21.11.90 מקום מגורים: מרכז כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים מן הסתם חיות מחמד: חתול גובה: 1.52 העדפה מינית: בנים צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע ציפורניים: צבע רגיל של ציפורניים צבע קיר בחדר: בעיקרון צבע שמנת אבל הם נראים לבנים צבע מצעים: כרגע סגול ורוד צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: שחור צבע חולצה: ורוד פוקסיה צבע מכנס: כחול צבע תחתונים: לא יודעת ואני לא הולכת לבדוק צבע גרביים: לבן להקות/זמרים אהובים: שריל קרואו, אלאניס מוריסט, פיונה אפל, מדונה, אנוק וכו' כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אפ'חד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין לקחת פעם סמים? נופ אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? ניגנתי על גיטרה אבל זנחתי את זה על מה היית רוצה לנגן? תופים ההופעה הכי טובה שראית: לא הייתי בכאלה הרבה הופעות שאני יכולה להשוות אבל מבין אלה שהייתי מאיר בנאי אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? וואו כל כך הרבה...אני חייבת להגיד פיונה אפל מה מתנגן עכשיו? כלום, אני מנסה להחליט איזה שיר בא לי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפ'חד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? תיקיית מוזיקה ומסנג'ר מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי זה מספיק בהחלט נכון לעכשיו איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בחו"ל האם יש לך: חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן חדר משלך: כן 2 הורים: כן חתולים בחצר: כן מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היה לי שיעור נהיגה לפני שעה בערך אכלת? לא מזמן התנשקת? עזבו... התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בשיעור נהיגה בכית? שנה שעברה היית בהופעה? לא זוכרת לפני חודשיים כזה קנית משהו? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? בתחילת י' ולא חזרתי על זה שתית משקה אלכוהולי? די מזמן, אני לא אוהבת אלכוהול השתכרת? אף פעם. אלכוהול זה מגעיל שכבת עם מישהו/י? אף פעם קנית בגד? מזמן ישנת עם מישהו/י? מה הדבר האחרון.. שאכלת? יוגורט קינוח קנית? שתית? אתם תחשבו שזה מגעיל אבל שתיתי ויטמינצ'יק ענבים מעורבב עם ספרייט בכית עליו? סתם תסכול כללי מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי ואמא שלי חשבת עליו? על אמא שלי ואחותי בגלל השאלה הקודמת התקשרת אליו? אמא שלי התקשר אלייך? אמא שלי פגע בך? לא זוכרת שימח אותך? רצית? האם אי פעם.. התנשקת? כן שכבת עם מישהו/י? מה נסגר איתך?
עישנת? כיתה י' הייתה לך חיית מחמד? אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? שמת כובע מרצון? ממש מזמן היה לך פלאפון? כן... היית בהופעה? התאהבת בידיד? קנית קונדום סתם בשביל הכיף? הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? מישהו ממש ממש פגע בך? היום: באיזו שעה התעוררת? עשרה לשמונה מה/מי העיר אותך? השעון המעורר הנאמן מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב לאחותי מה אכלת דבר ראשון? פרוסה עם שוקולד האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, כמה זמן? אתם אוהבים אותו? פעם בגדתם בו? כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? ואיתו? כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

yoval92

New member
יאי סקר../images/Emo140.gif

שם:יובל תאריך לידה:26\04\92 מקום מגורים:ארסוף כמה אחים/אחיות?2 אחים ואחות גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים חיות מחמד:כלב חמוד
גובה:1.62 העדפה מינית:בנים צבע עיניים:כחול צבע שיער:בלונדיני-שטני צבע ציפורניים:צבע רגיל צבע קיר בחדר:ירוק בהיר וטפט יפה בצבע סגול כהה עם לבן ושחור צבע מצעים:סגול צבע מקלדת:שחור צבע טלפון:סגול צבע פלאפון:שחור צבע חולצה:אדום צבע מכנס:לבן צבע תחתונים:אדום צבע גרביים:שחור להקות/זמרים אהובים:ג'סטין טימברלייק,כריס בראון,האחים גונאס כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?כן
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין לקחת פעם סמים?לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה?גיטרה, פסנתר על מה היית רוצה לנגן?על תופים בנוסף למה שאני מנגנת ההופעה הכי טובה שראית:
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?לא יודעת מה מתנגן עכשיו? האחים גונאס עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנגר, אמיול,סקייפ מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?טוב לי איפה שאני האם יש לך: חיית מחמד:כן, כלב טלוויזיה בחדר: יש מחשב בחדר: יש חדר משלך: יש 2 הורים: יש חתולים בחצר: לצערי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני חצי שעה אכלת?לפני 5 דקות התנשקת?לפני איזה שעתים התאהבת? לפני שנה נשבר לך הלב? לא יודעת צחקת? עכשיו בכית?אתמול היית בהופעה?אתמול קנית משהו?היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?חבר שלי לפני דקה
חיבקת מישהו/י?לפני שעתים עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי?לפני חודש השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?אף פעם קנית בגד?יום שבת ישנת עם מישהו/י?יום שישי מה הדבר האחרון.. שאכלת?גלידה קנית?חצאית שתית?מים בכית עליו?על המבחן באנגלית מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?חבר שלי חשבת עליו?אח שלי התקשרת אליו?אח שלי התקשר אלייך?חבר שלי פגע בך?חח הכלב שלי שימח אותך?חבר רצית?אף אחד האם אי פעם.. התנשקת?כן שכבת עם מישהו/י?לא עישנת?לא הייתה לך חיית מחמד?כן אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה?כן שמת כובע מרצון?כן היה לך פלאפון?כן היית בהופעה?כן התאהבת בידיד?כן קנית קונדום סתם בשביל הכיף?לא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו?לא מישהו ממש ממש פגע בך?כן ידיד שלי אבל הוא הצטער כבר
היום: באיזו שעה התעוררת?7 בבוקר מה/מי העיר אותך? אימא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב
מה אכלת דבר ראשון?כריות עם חלב האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן?חח לא יודעת חודש ניסיתם להתחיל איתו?כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כן התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן אם כן, כמה זמן?אתמול היתה שנה
אתם אוהבים אותו?מאוד פעם בגדתם בו?לא כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד?חודש וחצי בערך מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו?לא משנה ואיתו?גם לא משנה
כמה אקסים יש לכם?2 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא ממש האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא ולא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא טוב לי האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא כל
האקסים שלי הם ידידים ממש טובים שלי עכשיו

Unaffected

New member
נמ

שם: סהר תאריך לידה: 7.11.91 מקום מגורים: חורנית כמה אחים/אחיות?1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים חיות מחמד: חתול וכלבה גובה:1.67 העדפה מינית: סטרייטית צבע עיניים: חום כהה צבע שיער: גם צבע ציפורניים: כלום צבע קיר בחדר: סגול בהיר צבע מצעים: סגול צבע מקלדת: רגיל עם לכלוך רב. צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: שחור ואפור צבע חולצה: אדום צבע מכנס: אדום (לילה!) צבע תחתונים: לבן צבע גרביים:שחור להקות/זמרים אהובים: בלינק182(!!!!!!!!!!!),נו יוז פור א ניימ,לס ד'ן ג'ייק,מקפספקס כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא לקחת פעם סמים? לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה?גיטרה על מה היית רוצה לנגן? סקסופון זה מגניב ההופעה הכי טובה שראית: MXPX באוגוסט. בטח ישתנה בשבוע הבא
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? לא יודעת מה מתנגן עכשיו?כלום
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? האם יש לך: חיית מחמד:כן טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר:כן חדר משלך:כן 2 הורים:כן חתולים בחצר:לא מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני 7 שעות אכלת?שעתיים שלוש התנשקת?פפ התאהבת?|: נשבר לך הלב? - צחקת? לפני שעה-שעתיים בכית?ממ לפני יומיים,אבל משמחה
היית בהופעה? לפני 4 חודשים קנית משהו? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י?כמה שעות עישנת?שנה בערך,ונרגילה. שתית משקה אלכוהולי?לפני כמה שעות.ויסקי
השתכרת? נוור שכבת עם מישהו/י?כנל קנית בגד?לפני כמה שבועות ישנת עם מישהו/י?- מה הדבר האחרון.. שאכלת?רבע ביסקוויט קנית?פלאפל שתית?וויסקי בכית עליו?בכיתי משמחה על החזרה של בלינק מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו? איייי התקשרת אליו?ממ התקשר אלייך?אור פגע בך?אמא שימח אותך?כלמיני רצית? זה מלמעלה האם אי פעם.. התנשקת? כן שכבת עם מישהו/י? לא עישנת? כן הייתה לך חיית מחמד? כן אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? כן שמת כובע מרצון? כן היה לך פלאפון? כן היית בהופעה? כן התאהבת בידיד? קנית קונדום סתם בשביל הכיף? לא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? כן >< מישהו ממש ממש פגע בך? כן היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? אוי מה אכלת דבר ראשון? שוקו,נחשב? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כנראה.. אבל לא ממש "אהבה" אם כן, כמה זמן? כמה חודשים ניסיתם להתחיל איתו?מממ הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כן |:

maiky17

New member
../images/Emo202.gifאיזה כיף

גם שאלון וגם קצת פעילות בפורום
שם: מאיה תאריך לידה: 12.5.91 מקום מגורים: מזכרת בתיה כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים... אני עוד קטנה חיות מחמד: כלבה וחתול גובה: 1.68 העדפה מינית: החבר שלי
צבע עיניים: חום-כהה צבע שיער: חום-בהיר צבע ציפורניים: כמו ציפורן... צבע קיר בחדר: אופ-ווייט צבע מצעים: בורדו צבע מקלדת: לבן מטושטשי צבע טלפון: לבן/שחור/צבעוני
צבע פלאפון: שחור צבע חולצה: ורודה צבע מכנס: אפור צבע תחתונים: הממ... לבן וורוד צבע גרביים: חום עם קשקושים יפים
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה. כי טוב לי
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? הי! בואו לא נגזים
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? עדיין לא... אבל בקרוב יהיה
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רק עגילים באוזניים. שבעה. היה גם נזם אבל הוצאתי אותו כי נמאס לי לקחת פעם סמים? ממש לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? טיפונת, גיטרה. ממש טיפה על מה היית רוצה לנגן? פסנתר, תופים ההופעה הכי טובה שראית: סימפל פלאן, ואין שום ויכוח על זה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? עברי לידר מה מתנגן עכשיו? כרגע כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? רק עם גרינג'ר, החתול שלי איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אתר ביתספר מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי וחצי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה
האם יש לך: חיית מחמד: שתיים טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן חדר משלך: כן 2 הורים: כן חתולים בחצר: כן (וואו, אני די פינוקי) מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר, לביתספר אכלת? בביתספר התנשקת? בביתספר התאהבת? לפני כשלוש שנים נשבר לך הלב? לא זוכרת. אבל קרה. צחקת? לפני כמה דקות בכית? אתמול היית בהופעה? ב-3.12.08 קנית משהו? השבוע, כשהייתי במיונים ואחרי זה נסעתי לגלריה של אמא - גלידה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? ראש השנה
השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? ... קנית בגד? לא זוכרת... בזמן האחרון אני מעדיפה לבזבז את הכסף שלי על ספרים ישנת עם מישהו/י? די מזמן
מה הדבר האחרון.. שאכלת? כריך קנית? גלידה שתית? קולה בכית עליו? הממ מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? המורה לאזרחות
התקשרת אליו? מר-בחור התקשר אלייך? חברה פגע בך? ... שימח אותך? מר-בחור
רצית? כנ"ל האם אי פעם.. התנשקת? כן... שכבת עם מישהו/י? ... עישנת? אףפעם הייתה לך חיית מחמד? כן אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? כן שמת כובע מרצון? כן
היה לך פלאפון? כן היית בהופעה? כן התאהבת בידיד? כן קנית קונדום סתם בשביל הכיף? חחח לא
הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? לא נראה לי
מישהו ממש ממש פגע בך? כן היום: באיזו שעה התעוררת? 07:15 מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "טוב, טוב, התעוררתי!" מה אכלת דבר ראשון? כריך בביתספר האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אהבתי... נדלקתי אם כן, כמה זמן? אין לי מושג ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, כמה זמן? כמעט שלוש שנים אתם אוהבים אותו? מאוד פעם בגדתם בו? לא כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? כמה חודשים מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? הי!... ואיתו? כנ"ל כמה אקסים יש לכם? 0 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

ספירקיXD

New member
../images/Emo13.gif

שם: ספיר מקום מגורים: השרון כמה אחים/אחיות? 3 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? ההורים.
חיות מחמד: 2 כלבות ודגים גובה: 1.68 העדפה מינית: סטרייטית צבע עיניים: חום כהה צבע שיער:חום צבע ציפורניים: טבעי צבע קיר בחדר: שמנת צבע מצעים: לבן וורוד צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור אפור צבע פלאפון: שחור צבע חולצה: גופייה לבנה ווסט ירוק כהה צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: שחור נראה לי חח צבע גרביים: לבן (איזה גיוון בצבעים
) להקות/זמרים אהובים: מממ יש כמה.. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה.
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? None האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? ממ לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כן, הליקס ופופיק לקחת פעם סמים? לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? פסנתר ההופעה הכי טובה שראית: משינה
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אריק קלפטון מה מתנגן עכשיו? i turn to you עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? יוטיוב והמסן מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? במקום שאני גרה.
האם יש לך: חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן חדר משלך: כן 2 הורים: כן, ברוך השם. חתולים בחצר: כן מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? 5 דק' אכלת? שעה התנשקת? יום שני התאהבת? לא זוכרת כבר נשבר לך הלב? מזמן צחקת? אני צוחקת כל הזמן בכית? יום שני בכיתי מלא בגלל התאכזבות מחברה ומכמה שאנשים יכולים להיות אנוכיים. היית בהופעה? ממ לא זוכרת קנית משהו? היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? NEVER שתית משקה אלכוהולי? מזמן השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י? אפעם קנית בגד? אתמול ישנת עם מישהו/י? שבוע מה הדבר האחרון.. שאכלת? אוכל של סבתא קנית? נעליים ודגים שתית? קולה בכית עליו? אנוכיות של אנשים. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא חשבת עליו? חברה התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? חברה פגע בך? לא יודעת הרבה זמן לא נפגעתי. שימח אותך? ידיד רצית? ידיד האם אי פעם.. התנשקת? כן שכבת עם מישהו/י? לא עישנת? לא הייתה לך חיית מחמד? כן אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? לא אהבתי, היה לי קראש עליו שעבר אחרי יומיים. שמת כובע מרצון? לא חחח
היה לך פלאפון? בוודאי היית בהופעה? כן התאהבת בידיד? לא התאהבתי, נדלקתי ועבר מהר למזלי.
קנית קונדום סתם בשביל הכיף? לא, מה משעמם לי? הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? לא מישהו ממש ממש פגע בך? כן היום: באיזו שעה התעוררת? 10:30 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "טוב אני קמה" מה אכלת דבר ראשון? קורנפלקס האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן

למעלה