שירשור תעודות

../images/Emo144.gifשירשור תעודות../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

טוב שירשור ציונים ותעודות!!!! אני אכתוב את הציונים שלי: תנך=טוב ספרות=ט´´מ לשון=מצוין היסטוריה=מצוין גיאורפיה = ט´´מ אנגלית=מצוין ערבית= מצוין מתמטיקה=כ´´ט מדעים=ט´´מ מחשבים=טוב חינוך גופני=ט´´מ אז זהו תעודה טובה?????

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif וואו ../images/Emo70.gif

תעודה ממש טובה
* מקבלת שבוע הבא * אבל היה כבר שרשור כזה
כולם כמעט כתבו שם

A d i d a

New member
בקשר למשחק שלי, תיכנסו דחוף../images/Emo26.gif

רק 3 אנשים כתבו לי מסר ובחרו את הקפטן: אריאלה, ענבר ואלינור. האנשים שצריכים לכתוב לי עוד מסר ולהצביע הם: דנה, רות, אור, מוטי, שי, שרון, נועה, נטע, דפנה, עומר, חן, אלונה ודניאל. מי שלא מצביע עד יום ראשון יוצא מהמשחק ומישהו אחר ימלא את המקום שלו.

../images/Emo26.gifשלי../images/Emo8.gif../images/Emo36.gif

תנ"ך- [85]טוב מאוד, התנהגות: טובה מאוד. היסטוריה-[85] טוב מאוד, התנהגות: טובה מאוד. גאוגרפיה-[60] מספיק (
) התנהגות: טובה מאוד. מדעים-[76] טוב. התנהגות: טובה מאוד. מתמטיקה-[85] טוב מאוד :)):) אתם לא יודעים איך אני שמחה
כל השנים בביה"ס היסודי הייתי ג-רועה). התנהגות: טובה מאוד. אנגלית-[85]טוב מאוד (לא נמאס לכם מ-[85]
לי לא
|
שימשיך ככה
) התנהגות: טובה מאוד. צרפתית-[85] טוב מאוד. התנהגות: טובה מאוד. חינוך גופני-[80] טוב. התנהגות: טובה מאוד
(רק רציתי לההדגיש) טכנולוגיה-.....טאאאדדדדםםםם
96:) התנהגות: טובה מאוד. עברית-[75][
]טוב. הגשתי ערעור
התנהגות: חראגיל-טובה מאוד. ג´אז-אין ציון, אבל התנהגות: טובה מאוד וההערות טובות. תרבות ישראל [מורשת] [ותודה ללימור לבנת] [75] טוב. התנהגות:...טובה מאוד!!!!!!! נו, איך אני
"הערות שנושא חינוך וערכים"- [של המורה המחנכת]: "שרון, את נערה רצינית ואחראית. תלמיידה טובה, עובדת יפה מאוד וברצינות מירבית. הינך נעימת הליכות. המשיכי בדרך הנפלאה בה בחרת לעצמך" יפה, נכון
?

../images/Emo185.gif../images/Emo34.gifמיו(שלי)../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif

לפני כמה ימים, רשמתי תעודה לא נכונה כי היא הייתה של שנה שעברה. אז הנה : תנ´´ך- 8 וחצי (
) היסטוריה- 10 (
) גיאוגרפיה- 9 (
) הבעה- 7 וחצי (
) שפה- 10 (
) סיפורי עם- 9 (
) ספרות- 10!! (
) תיקשורת- 9 וחצי!! (
) מדעים/טבע- 8 וחצי (
) תרבות- 10 (
) מתמטיקה- גרועה
8 וחצי
אומנות- 10 (
) אנגלית- 10!!! (
) מחשבים- 9 (
) חקלאות- 9 (
) זהו..

ניצושי

אני חולה
כל כך כואב לי הראש ואני מצודדת
באתי היום לבית ספר עם בחילות והיה לי ´יום מיון בקרדיולוגיה´ והיינו צריכים לנתח לב של חזיר... בעעעעעעעע
זה ממש עזר לי לבחילות... לא
יצאתי החוצה ועוד שניה הקאתי...

../images/Emo113.gif../images/Emo28.gifמסכנונה... אבל

ממש ניתחתם (ככה כותבים
)
אמיתי של חזיר
אוי....... איכס... רק מהמחשבה אני מקיאה
... מסכנה ועוד עם בחילות...

אמממ...

אני לא יודעת אם ממש ניתחנו כי אני יצאתי החוצה ברגע שראיתי את הלבבות... יאאאאאאאאאאאאאאאאאאק

netta12

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo184.gif..

גם אני חולה
אפשר להקים מעודון
אני גם מצודדת... אבל אני רגילה, מגיל שישה חודשים אני אלרגית לחלב
ואם אני אוכלת או שותה משהו עם חלב אני מצודדת

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gifאתם לא רוצים את שלי...../images/Emo7.gif

לשון- 80 הבעה- 90 אנגלית- 80 הסטוריה- 60 ספרות- 70 תנ"ך- 90 מתמטיקה- 80 מחשבים- 100 פיזיקה- 90 ביולוגיה- 95 גאוגרפיה- 80 צרפתית- 85 ספורט- 90

למעלה