ראש בראש!

Tinkit16

New member
../images/Emo144.gif../images/Emo202.gifראש בראש!../images/Emo202.gif../images/Emo210.gif

מה, חשבתם שתהיה רק איזה טעימה של סבב אחד, וזהו? אז מפתאום! אמנם קצת בעיכוב, אבל... קבלו במחיאות כפיים סוערות! ראש בראש - בסבב נוסף
אבל לפני שנתחיל עם הסבב החדש...סבב הקודם, זכתה ברוב קולות מיס בריטני. תגובות נבחרות: -רן (randu) כתב כי "עכשיו נגיד תהיה איזו בחורה פרועה וזה, יגידו 'היא כמו בריטני', אבל אם תהיה איזו מישהי שתיצא יפה בתמונות לא יגידו 'היא כמו יהיה'.." מסכימה איתך רן!
-ולעומת זאת, בר (ברררר) כתבה כי "יה יה שחורה ואני מתה על היופי השחור.." משמע, שגם יהיה קיבלה מחמאה כבירה. -אבל עם כל הערכה הרבה ליופי מסוג זה, איך אפשר עם התגובה של תום (תומקאר) שכתב כי "מההתחלה בירטני הוגדרה כאיום..." ויהיה, עם איום מהתחלה קשה להתחרות
#אז מזל טוב לבריטני, זכית בסבב הראשון של 'ראש בראש'
. נחזיק לך אצבעות שתעלי לסבב הרבע/חצי/גמר (הא-אה, הבאתי לכם סקוף להמשך!)
ועכשיו...לסבב הנוכחי!
#להזכירכם, כל שעליכם לעשות הוא לבחור מי מבין השתיים שיופיעו אתם מעדיפים. זה יכול להיקבע עפ"י מראה, אופי, מה היא הוסיפה לתכנית, ועוד... אתם יותר ממוזמנים לנמק בכל פעם את בחירתכם! אני מצפה הפעם לנימוקים יותר משכנעים! בלחץ הוצאתי כמה נימוקים שבאת שכנעו, הנימוקים באמת טובים - אבל לא מספיק משכנעים עדיין...יאללה, השתפשפתם קצת, אני רוצה לראות תוצאות בשרשור זה
. #והפעם, מתחרות שתי בנות שהיה לי ממש קשה להחליט עם בכלל לשים אותן להתחרות ביחד... אבל בסוף החלטתי כן לשים את אן מהעונה ה-3 ואת ניקול מהעונה הנוכחית (ה-5) להתחרות אחת מול השנייה. המכנה המשותף לשניהן, הוא מלבד זה שלדעתי יש דמיון (למרות שהוא קטן) כלשהו במראה, הוא ששניהן הגיעו מינימום לטופ4 [כי לגבי ניקול אנחנו עדיין לא יודעים, לגבי אן כן]. #אז יאללה, נראה אתכם!
למי שקשה לו להבדיל- מצד ימין (שלנו) זאת אן, ולשמלאנו זאת ניקול (שקצת ג'ינג'ית בתמונה הנ"ל).

MommyHug

New member
../images/Emo127.gifאן!!!

ממש אהבתי אותה אז..
היא עדינה ורגישה ויש לה פוזות מהפנטות ניקול מ-ש-ע-מ-מ-ת!!! וכבר יש לה את הattitude שהשופטים מעירים לה עליו כל הזמן... אן צנועה ויפה מאד מאד!!!

Fergie7

New member
אן. ../images/Emo127.gif

ניקול היא פשוט פרצוף יפה. אבל אן, היא מדהימה, יש לה אישיות, היא הוסיפה פלפל.

א=ן אנהה בננה

היא הרבה יותר יפה, הרבה יותר שמחה ולא חמוצה כמו ניקול, מעניינת ולא משעממת כמו ניקול והיא גם ספורטאית! אני לא זוכר שום פרט מעניין כזה על ניקול בעע

אנה בננה לשלטון !

היא הייתה חמודה כ"כ,וממש ראו איך היא משתפרת משבוע לשבוע.. היא הייתה הפייבוריטית שלי :(

JULI4561

New member
../images/Emo127.gif אן !

כי יש לה הרבה יורת פוטנציאל מניקול ! ! היא יותר יפה,יותר גבוה, ובתמונות שאחרי התוכנית היא פשוט מהממת!!

randu

New member
אני היחידי שלא יכול להגדיל תמונות?

אחרי שאגדיל אביע את דעתי. :]

ברררר

New member
אן../images/Emo45.gif

יש לה עיניים מדהימות, הבעה משכנעת. כובשת. זאת ניקול בתמונה הזאת?? לא לא נראה כמוה. חוצמזה שניקול היא חתיכת מפונקת עם שיני ארנב. אהה תודה על הציטוט

Tinkit16

New member
../images/Emo6.gifכן, זאת תמונדה עדכנית שלה.

יש לה עוד כמה יפות, אבל משום מה את זאת נורא אהבתי.

ברררר

New member
מאיפה לקחת את התמונה?

כי רציני זה ממש ממש לא נראה היא... לדעתי זאת באמת לא היא חחח

Tinkit16

New member
איכשהו דרך גוגל,

אבל עד שאני אזכר איפה בדיוק
הנה עוד אחת ששמרתי. זאת היא, דונט וורי

randu

New member
ניקול!../images/Emo99.gif../images/Emo127.gif

היא נראית יותר טוב לדעתי..מצטלמת ~הרבה~ יותר טוב לדעתי.. יש לה אישיות קצת מציקה.. אבל אן..אן הייתה יותר מדיי תלויה באחרים.. בעסק הזה *חש נייג'ל לשנייה* אי אפשר להיות תלויים באנשים אחרים. לניקול,לעומת זאת..לא הייתה מישהי שהיא הייתה תלויה בה.. (גם בקים היא לא הייתה תלויה! אל תעצבנו אותי..
) חות מזה,במבט ראשונה, ניקול יותר יפה.:]

mikmikonet

New member
../images/Emo127.gif ניקול

שתיהן לא הכי פייבוריטיות שלי, אבל בתמונה ניקול יותר יפה וגם אם טענו שניקול דומה לי... ברור שהיא יותר שווה, לא?
סתם

L U Z I A

New member
../images/Emo127.gifאן../images/Emo15.gif

כי היא פאנקית ומיוחדת
ולניקול יש כזה פרצוף דורש כאפה, היא צריכה איזו אחת להתעורר סופית. היא השנייה הכי גרועה אחרי קסנדרה

olgosh

New member
ניקול.../images/Emo127.gif../images/Emo129.gif

אן לא יכולה להיות דוגמנית מבלי לדעת להצטלם, היא נגררה לרביעייה. פעם ב.. הייתה לה תמונה יפה, וגם אז, לא הכי יפה. לא יעזור לך אם יש לך יופי מיוחד, אבל את לא יודעת להשתמש בו. לעומתה, ניקול, לא הכי יפה או מיוחדת שיש, אבל יוצאות לה תמונות יפות. והאופי המפונק שלה לא אמור להזיז בכלל, כל עוד לא רואים את זה בתמונה כמובן.

baril

New member
../images/Emo80.gifאן

איןלי נימוק, היא פשוט יותר טובה, ועם הרבה יותר רצון ופוטנציאל

למעלה