../images/Emo144.gif../images/Emo202.gifראש בראש!../images/Emo202.gif../images/Emo210.gif
מה, חשבתם שתהיה רק איזה טעימה של סבב אחד, וזהו? אז מפתאום! אמנם קצת בעיכוב, אבל... קבלו במחיאות כפיים סוערות! ראש בראש - בסבב נוסף
אבל לפני שנתחיל עם הסבב החדש... #בסבב הקודם, זכתה ברוב קולות מיס בריטני. תגובות נבחרות: -רן (randu) כתב כי "עכשיו נגיד תהיה איזו בחורה פרועה וזה, יגידו 'היא כמו בריטני', אבל אם תהיה איזו מישהי שתיצא יפה בתמונות לא יגידו 'היא כמו יהיה'.." מסכימה איתך רן!
-ולעומת זאת, בר (ברררר) כתבה כי "יה יה שחורה ואני מתה על היופי השחור.." משמע, שגם יהיה קיבלה מחמאה כבירה. -אבל עם כל הערכה הרבה ליופי מסוג זה, איך אפשר עם התגובה של תום (תומקאר) שכתב כי "מההתחלה בירטני הוגדרה כאיום..." ויהיה, עם איום מהתחלה קשה להתחרות
#אז מזל טוב לבריטני, זכית בסבב הראשון של 'ראש בראש'
. נחזיק לך אצבעות שתעלי לסבב הרבע/חצי/גמר (הא-אה, הבאתי לכם סקוף להמשך!)
ועכשיו...לסבב הנוכחי!
#להזכירכם, כל שעליכם לעשות הוא לבחור מי מבין השתיים שיופיעו אתם מעדיפים. זה יכול להיקבע עפ"י מראה, אופי, מה היא הוסיפה לתכנית, ועוד... אתם יותר ממוזמנים לנמק בכל פעם את בחירתכם! אני מצפה הפעם לנימוקים יותר משכנעים! בלחץ הוצאתי כמה נימוקים שבאת שכנעו, הנימוקים באמת טובים - אבל לא מספיק משכנעים עדיין...יאללה, השתפשפתם קצת, אני רוצה לראות תוצאות בשרשור זה
. #והפעם, מתחרות שתי בנות שהיה לי ממש קשה להחליט עם בכלל לשים אותן להתחרות ביחד... אבל בסוף החלטתי כן לשים את אן מהעונה ה-3 ואת ניקול מהעונה הנוכחית (ה-5) להתחרות אחת מול השנייה. המכנה המשותף לשניהן, הוא מלבד זה שלדעתי יש דמיון (למרות שהוא קטן) כלשהו במראה, הוא ששניהן הגיעו מינימום לטופ4 [כי לגבי ניקול אנחנו עדיין לא יודעים, לגבי אן כן]. #אז יאללה, נראה אתכם!
למי שקשה לו להבדיל- מצד ימין (שלנו) זאת אן, ולשמלאנו זאת ניקול (שקצת ג'ינג'ית בתמונה הנ"ל).
מה, חשבתם שתהיה רק איזה טעימה של סבב אחד, וזהו? אז מפתאום! אמנם קצת בעיכוב, אבל... קבלו במחיאות כפיים סוערות! ראש בראש - בסבב נוסף