אז איזה עץ אתם

../images/Emo145.gifאז איזה עץ אתם../images/Emo35.gif../images/Emo143.gif

לרגל ט"ו בשבט לרגל תקופת האביב והפריחה וההתחדשות גם של הטבע גם של העולם וגם של כל אחד מאיתנו אשמח אם "תנטעו" עץ בפורום תספרו איזה עץ בחרתם מה הוא מסמל עבורכם ואיזה פירות הוא יניב ולפי דעתי פעם הבאה שניכנס לפורום תהייה פה גינה לתפארת נראה לכם? אם כן אז יאללה תתחילו זה יכול להיות גם שמנים וצמחים

../images/Emo25.gif../images/Emo145.gifקוסמת מהקונסוליה,ממש

יפה. רעיון אדיר. תודה לך ,מאוד.

vca

New member
אני ישר סקויה

העץ הכי גדול הכי גבוה הכי עבה, אם כי בטח יש עצים אחרים שנמצאים בקטיגוריה של "הכי" משהו. ככה זה אצלי - הכי הכי. חג שמח

shloמי

New member
עץ הבוקיצה

אגדה יוונית מספרת על חושת הבוקיצות הראשונה שצמחה כדי לנחם את אורפיאוס על אובדן אשתו יורידיס. מסורת איטלקית עתיקה על קשר בין הבוקיצה לגפן ואומרת כי יש לטעת אותן זו ליד זו, כדי שהראשונה תצל על הגפן ותשמש לה מסגרת להשתרג עליה . הבוקיצות התקשרו גם לשדונים השומרים על תילי הקברים, המגינים מפני הברק והמסייעים לנו למשוך אהבה . עץ הבוקיצה מתקשר אל זמנים עתיקים וחכמים יותר ואף גם שהוא קשור למוות, הוא מחבר אותנו גם אל אותו מימד שדבר אינו מת בו . "כי האדם הוא עץ השדה, כמו האדם גם העץ צומח כמו העץ האדם נגדע, ואני לא יודע איפה הייתי ואיפה אהייה כמו עץ השדה..."(שלום חנוך)
חג טו בשבט שמח לכולכם
בברכת אור ואהבה שלומי

גם תורי../images/Emo23.gif

אני רוצה לנטוע את העץ ממנו עושים את שמן הנירולי נירולי=ניצת התפוז המר כל פעם שאני מריחה אותו והוא יקר כולי מאושרת הוא ידוע כמפיג מתחים ודיכאון בצורה יוצאת דופן ולכן אני ממש אוהבת אותו והייתי רוצה לשתול אותו ולייצר אותו לכל העולם הוא מסמל חידוד בכל ריבדי האישיות וכך גם אני רוצה לפתוח דף חלק כל בוקר מחדש הוא מסמל גם אופטימיות ואמונה והייתי רוצה הרבה לעצמי וגם הרבה לכולם שבת קסומה אופטמית ומלאת אור אהבה והתחדשות ומחר ט"ו בשבט אז חג שמח

למעלה