היכרות עם הגולשים

Yuval Y

New member
../images/Emo145.gif היכרות עם הגולשים

נראה לי שכאן הזמן לפתוח שירשור היכרות אבקש לרשום: שם: גיל: איזור מגורים: בעל חיים אהוב: הנוף מחוץ לחלון: מאכל אהוב: שיר שאהוב עליך: משהו שלא ידוע עליך: אם אפשר, להעתיק את הנושאים...

Yuval Y

New member
אתחיל כאן...

שם: יובל גיל: 29 איזור מגורים: עכו בעל חיים אהוב: חתולים, כלבים, ארנבונים.. הנוף מחוץ לחלון: כרגע חשוך, אבל כעיקרון, דשא, ושורת הבתים ממול. מאכל אהוב: פיצה, פסטות, אומלט... שיר שאהוב עליך: מה שאת אוהבת / גלי עטרי משהו שלא ידוע עליך: קשה לי לעיתים לקשר בין דמות ווירטואלית לאמיתית

Ortallll

New member
שלום לכולםםם! ../images/Emo13.gif ומזל"ט על הפורום!

שם: אורטל גיל: 17 איזור מגורים: כפר ורדים בעל חיים אהוב: כלב הנוף מחוץ לחלון: חורשה בעיקר :) מאכל אהוב: פסטה שיר שאהוב עליך: יש בי אהבה/אריק איינשטיין משהו שלא ידוע עליך: אני מניחה שתגלו עם הזמן.. לא מצליחה לחשוב על משהו מיוחד כרגע :) יום טוב ושבת שלום לכולם!!

Yuval Y

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מקווה שתהני בפורום המתחדש

הכרות גולש../images/Emo22.gif

שם האמתי גדי מגורים: כרמיאל גיל 46 אוכל מרק ירקות אמתי.ופשטידות בעלי חים חתולים . נוף בתים מעט הרי גליל עליון. שרים ישנים ורומטים. אוהב לבשל , ללכת לתאטרון סרטים.סתם לפטפט על כוס קפה.ועוד....

oh-da

New member
תורי../images/Emo9.gif

שם: אוהד גיל: 17 וחצי איזור מגורים: עכו בעל חיים אהוב: כלב הנוף מחוץ לחלון: בית כנסת מאכל אהוב: הכל שיר שאהוב עליך: beatles - yesterday משהו שלא ידוע עליך: הממ

HairyTowel

New member
היי!

שם: מרק. איזור מגורים: מעלות. בעל חיים אהוב: טיגריס
הנוף מחוץ לחלון: ואדי ענק. מאכל אהוב: המבורגר נוטף שומן. שיר אהוב: Anouk - michel משו שלו ידוע עלייך:
משו סודי? נה..

למעלה