התפוח והעץ ב-
אנשים

../images/Emo145.gifהתפוח והעץ ב-../images/Emo43.gif אנשים

מסכמים את שנת 2006, וזוכים בפרסים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=93110995
ט"ו בשבת הגיע-חג למשפחות
בואו להשתתף בתחרות ´העץ והתפוח´ בפורום הורים לאחר טיפולים: שימו תמונות המוכיחות דמיון גדול ביניכם לבין ילדכם ואולי תזכו בפרס יוקרתי מתנת שילב
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=424&msgid=93081792

QueIronia

New member
ג'ניפר ב-TRL בשבוע הבא../images/Emo26.gif

ג'ניפר תופיע ב- TRL בשבוכ של 5-9 בפברואר. לא צוין איזה יום, וכנראה שהיא גם לא תשיר, אלא רק תגיע... יותר פרטים כנראה יהיו בהמשך

QueIronia

New member
עדכוני Que Hiciste ו-CAUM../images/Emo26.gif

Que Hiciste זמין כעת להורדה ב- iTunes
הקליפ של Que Hiciste כרגע ב- Yahoo! Premier וזמין לצפייה באתר
Como Ama Una Mujer זמין ל- Pre-Order ב-iTunes. למזמינים מובטח גם וידאו בונוס, כנראה איזה behind the scenes

QueIronia

New member
ועוד משהו../images/Emo26.gif

Que Hiciste כבר ערך בכורה טלוויזיונית - אתמול ברשת Univision. מי שרוצה לראות את הקליפ - הוא בפליקס

Lopezit

New member
ועוד משהו../images/Emo26.gif

יהיה Making The Video
הוא ישודר ב 5.2

QueIronia

New member
ליאתתתתתתתתת

מה נסגר עם TIM? יש או אין גרסה ספרדית? יש מצב שזה Por Que Te Marchas? ד"א, ככה נראה העמוד החדש של Como Ama Una Mujer ב-iTunes

Lopezit

New member
כנראה נצטרך לחכות שהאלבום ייצא

ואז נשמע אני ממש אתעצבן אם זה לא יהיה אחרי הכל היא הקליטה אותו בשביל האלבום הספרדי

Lopezit

New member
Bordertown../images/Emo26.gif

כמו שאמרתי לפני כמה זמן... הסרט יוקרן בפסטיבל ברלין.. פורסמו התאריכים: ב15 לפברואר: בכורה עולמית+מסיבת עיתונאים ג'ניפר אישרה את הגעתה

NoWords

New member
הבחורה יוצאת מהמערה ../images/Emo13.gif

כמו שצריך. קצת פרומושן לא יזיק לה אפעם!

Lopezit

New member
מוקדם מידי לשמוח

היא יכולה להוציא סינגל שני ולהיעלם

NoWords

New member
תאכלס,

היא גם יותר מפרסמת את הסרטים שלה והסידרה שלה מאשר את המוזיקה שלה... זה כזה מוזר שיש לה יותר אמביציה לעשות ראיונות משעממים שחוזרים על עצמם מאשר להופיע עם שירים שלה

Lopezit

New member
שכחת שעל הסרטים יש לה חוזה

זה לא שהיא מחליטה מתי\איפה\כמה\למה לקדם זה קובעים לה

MYHOT3

New member
נצל"ש - עזרו להביא את ביונסה לארץ

עזרנו לנו להביא את ביונסה להופעה בארץ בסיבוב הופעות החדש שלה שייצא עוד חודשים עם הדיסק החדש והמצליח שלה B'DAY קישור לעצומה : |http://www.postool.com/petition.php?user=galc1991 תודה

QueIronia

New member
אתם מבטיחים גם שתקחו אותה חזרה?

סתם, אם היא תבוא אולי אני אשקול לקנות כרטיס (מצד שני, אני באופן כללי לא סובל אותה, ומחבב רק 4 שירים שלה, אז בעצם כנראה שלא...) אבל לזכותה: Naughty Girl
Listen

יש לה שירים פצצה

התמונה של האלבום החדש מכוערת מאוד אבל יש לה קול מדהים ואני מת על הצבע עור שלה .. הקליפים די מזכירים לי תסגנון של ג'ניפר אבל.. ג'ניפר יותר יפה בפנים ולביונסה יש קול יותר יפה =]

nof13

New member
חחחחחחחח

כל כך לא. לדעתי לג'ניםר יש קול יותר יפה והיא בהרבה יותר יפה

לאאאאאאא

אני מצטער ממש אבל כמה שאני אוהב את ג'ניפר יש לה קול לא יפה גם לא מכוער ! זה בדיוק כמו להגיד שלבריטני ספירס יש קול יפה.. מבחינה מקצועית של קול וכאלה(ויש לי רקע בזה) לביונסה יש איכויות מדהימות והיא יכולה להחזיק שיר גם בלי מנגינה. ג'ניפר ממש לאאא היא שרה עם מלא פלייבקים ובשירים שלה יש יותר מדי קצב ודברים ולא קול נטו! וג'ניפר פי מאה יותר יפה מביונסה

למעלה