סיכום השבוע

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo63.gif

היי בוקר טוב אנשים מה קרה לכותרת של
בוקר טוב
? לא יודע החלטתי שאולי בסוף שבוע נקבל את השבת בנרות ובספר תורה |איקון של אמט עם ציציות|. אז לאחר שההיסטריה חגגה לה בנושא ה"אין אונות" שהעליתי כאן על דפי הפורום, וכולכלם דאגתם לי באופן אישי
. אני ארגיע אותכם קצת, כמו שאתם יודעים, וכמו שICU- קרא לזה "תוכנית הדגל של אמט", אני רואה בYES כל יום בערוץ YTV את "סקר הסקס הגדול" ומשם לקחתי את הנושא ואת השאלות, כך שפשושי שלי, יהיה גאה
גם אם יספרו לי על אמא של לא יודע מי (זה עבורך לירוי), ומה היא עושה או איך היא גומרת.....
. עכשיו אחרי שהרגענו קצת את ה-
כל שנותר הוא לאחל לכולכם (וגם לאלה שמשהו מפריע להם
) שבת שלום, שבת של מסיבות ועינטוזים (לירוי וסומסום לשמור כוחות ליום שבת
אנאבל גם את
). אז......נתראה אחרי האות סתם משעמם לי קוקי נסע
אמט פינת הרוח היום יצאה לשוח

daniel365

New member
שבת שלום לכווווולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיהיה סוף שבוע רגוע
ללא פוליטיקה מושחתת
, ללא כלכלה נכשלת
, ללא מדינה מדרדרת...
שנהנה
ונבלה
את סוף השבוע המיוחל כל כך |נו שיגיע כבר| ביציאות (מהארון
) בבילויים
ובמסיבות
לכל המבקרים מהצפון הרחוק
- אנו ממתינים בציפייה....
(עודד יושב כבר יומיים וסופר שערות של חתולים
בביתו עד לרגע המיוחל) אז לסיכום - JUST HAVE FUN
אני.

שבת שלום!

אני הולכת להעביר את הסופשבוע הזה בחרישה למבחנים (צריכים להוציא חוק נגד מבחנים בימי שבת בבוקר!!!) בילוי נ-ה-ד-ר (לא נורא, אחר כך שבועיים חופש
) תהנו!

.m

New member
שלום גיברת, טוב שבאת סופסוף... ../images/Emo140.gif

../images/Emo145.gif סיכום השבוע ../images/Emo145.gif

ברכות למצטרפים החדשים:
ליעדון, eliyasheev, דניאל23 המקורי
______________________________________________________________ אז מה היה לנו השבוע
סאגת ט"ו בשבט שכללה סלעים, רקפות ונרקיסים הגיעה לסיומה עם שובו של קוקי (ידוע גם בכינויו guy1974) מחופשת סקי. הערת אגב לאייסי – זה לא שההנהלה לא מרוכזת, פשוט רצינו לראות כמה זמן יקח לאחרים לשים לב לטעות
shirhayam מצאה לעצמה סטרייט, או כך לפחות היא טוענת, ומסרבת להעביר אותו לידי ההנהלה לבדיקה... White star מצא חבר חדש
ו-
לכם ולכולנו...
גליה 42 (שכבר הפכה לגלי43) התעניינה איזה ויברטור הכי כדאי לאישה לקנות
מודה שהופתעתי שאף אישה לא החוותה דיעה, אז אני ארים את הכפפה – גמני שמעתי טובות על הג´ק ראביט. וקחי בחשבון גם את העובדה שטווח המחירים בארץ נע בין 200 ₪ למעל ל- 3500 ₪...
סקס בין חברים
רובכם חושב שזה רעיון לא ממש מוצלח, אם כי פה ושם נשמעו טענות בעד, בקול קלוש. עם זאת כולם מסכימים שזה הכרחי ששני הפרטנרים ידעו מראש מהם הגבולות.
תחרות
"גייזוזים 2003"
נערכה במעמד הספדתו של לירוי25 ולידתו של לירוי26 במועדון הצלכצ. השופטים (מי אמר אנאבל ודניאל365
) עודדו את המתמודדים לשחד אותם בטובות הנאה מיניות, וכך נקבעו הזוכים המאושרים: במקום השלישי מפזז xanadu במקום השני, נולד מחדש, לירוי26 ובמקום הראשון – איזו הפתעה - עודד א
פינת האינפורמציה החשובה
: תגלית מרעישה! מנהל הפורום מנהל בכלל לא הומו
(אבל החבר שלו דווקא כן)
והשבוע בפינת היומולדת אנחנו ממליצים לכם לוודא שאתם מופיעים במאמר ימי ההולדת כדי שנוכל לחגוג גם לכם. במידה ואינכם מופיעים שם ו/או מצאתם טעות ו/או החלפתם ניק – שרשרו את הפרטים לכאן. ______________________________________________________________
פינת התרבות הפעם בסימן "כנופיות ניו-יורק". הסרט שקיבל
מ-EyeSeeYou, m, דניאל 365 ולירוי גם יחד. רוצו לקולנוע. ______________________________________________________________ הסקר הרשמי 15 חברי פורום טוענים שאין סיכוי שיצאו עם מישהו ששינה את מינו 9 אומרים שהסיכוי קלוש 11 היו נותנים לזה צ´אנס ו-2 מתעלים על כולם ואומרים בפה מלא שכן! עכשיו לסקר החדש... (סופסוף) ______________________________________________________________ ולכבוד ט"ו בשבט, לכו לטעת איזה עץ גאה ע"ש סבתא חנה/ דודה שולה/ החתול עזיאל
איתי ומאי.

EyeSeeYou

New member
אני דורש לדעת

מי השניים שמעוניינים לאתגר עצמם ולצאת עם אדם ששינה את מינו. כמו כן, אני מבקש מההנהלה שלא להערים קשיים על טקטיקת "המשבר המדומה" שאמט ואני יצרנו כאן לקראת חזרתו של קוקי מהסקי. מה קרה? אסור קצת רומנים סודיים? אה כן, הוא עוד לא יודע...שמרו על זה בינינו.

למעלה