שבוע טוב!

../images/Emo145.gif שבוע טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

"שָׁלוֹם אֲנִי מַשְׁאִיר לָכֶם, אֶת שְׁלוֹמִי אֲנִי נוֹתֵן לָכֶם; לֹא כְּדֶרֶךְ שֶׁהָעוֹלָם נוֹתֵן אֲנִי נוֹתֵן לָכֶם. אַל נָא יֵחַת לְבַבְכֶם וְאַל יִירָא." (יוחנן י"ד: 27)

../images/Emo45.gif אחד הפסוקים האהובים עליי! וברוח הכנת

ליבנו לקבלת האדון ביום הולדתו: יוחנן 1:2-5,14 1 في البدء كان الكلمة و الكلمة كان عند الله و كان الكلمة الله 1: 2 هذا كان في البدء عند الله 1: 3 كل شيء به كان و بغيره لم يكن شيء مما كان 1: 4 فيه كانت الحياة و الحياة كانت نور الناس 1: 5 و النور يضيء في الظلمة و الظلمة لم تدركه 14:1و الكلمة صار جسدا و حل بيننا و راينا مجده مجدا كما لوحيد من الاب مملوءا نعمة و حقا בְּרֵאשִׁית הָיָה הַדָּבָר וְהַדָּבָר הָיָה אֵת הָאֱלֹהִים וֵאלֹהִים הָיָה הַדָּבָר׃ 2 הוּא הָיָה בְרֵאשִׁית אֵת הָאֱלֹהִים׃ 3 הַכֹּל נִהְיָה עַל־יָדוֹ וּמִבַּלְעָדָיו לֹא נִהְיָה כָּל־אֲשֶׁר נִהְיָה׃ 4 בּוֹ הָיוּ חַיִּים וְהַחַיִּים הָיוּ אוֹר לִבְנֵי הָאָדָם׃ 5 וְהָאוֹר הֵאִיר בַּחשֶׁךְ וְהַחשֶׁךְ לֹא הִשִּׂיגוֹ.... 14וְהַדָּבָר נִהְיָה בָשָׂר וַיִּשְׁכֹּן בְּתוֹכֵנוּ וַנֶּחֱזֶה כְבוֹדוֹ כִּכְבוֹד בֵּן יָחִיד לְאָבִיו רַב־חֶסֶד וֶאֱמֶת

וחג חנוכה שמייח!../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

נקודה למחשבה, את החג הזה חוגגים כחג ניצחונם של המכבים על הייונים, ומזכירים את הנס הגדול שהיה פה, כשהשמן הספיק להדליק את המנורה בבית המקדש במהלך שמונת ימי חגיגת הסוכות המאוחרת שנחגגה בירושלים, כיוון שהם לא יכלו לחגוג את חג הסוכות בזמן, בגלל שהיוונים שלטו על בית המקדש וטימאו אותו. אנחנו נמצאים לקראת חג המולד, חג שבו מציינים את הולדתו של המשיח, מלך ישראל ושאר העמים. המשיח שניצח את השטן ועשה ניסים אדירים ועצומים והרבה הרבה הרבה יותר גדולים מהנס ה"גדול" של פח השמן. ועם זאת אני חוגג את החג הזה, כיוון שיש בו משהו מהמשיח, ואף ישוע כיבד את החג ועלה בחג החנוכה לבית המקדש בירושלים(יוחנן י'(10):22) באותו החג ישוע אמר שהוא הרועה הטוב! תהילים כ"ג(23).

lion 7

New member
חגים של אורות

חגים חגים כולם חוגגים מבחוץ ומבפנים אין שמחה , החג הפך למנהג ונטל וסבל , ולבסוף אין שמחה אין רגיעה .החג האמיתי שיהיה כאשר נחגוג עם הבן יחד במשתה בשמיים , עד אז אנו שמחים בחלקנו שפגשנו אותו מבעוד מועד , למי יש את הבן יש לו חיים ולמי אין.. כמה חבל , כולי תקוה שבני אנוש יפגשו את הבן המיועד להם ככפרה , כמושיע כמוציא אותם מהחושך אל האור .. חגים שמחים כולי תקוה שהאזור ירגיש נחת ושלום אמן .

Welcome dear christians brothers from Gaza

ב"ה ומשהו מאוד אקטואלי אותו מבשר לנו הנביא ירמיהו,פרק ד',פס' ט"ז:הזכירו לגוים,הנה השמיעו על ירושלים,נוצרים באים מארץ המרחק,ויתנו על ערי יהודה קולם. ואפרופו תקווה לשלום בארץ הזו,אז ספר ויקרא,פרק כ"ו(26),פס' ו'(6):ונתתי שלום בארץ,ושכבתם ואין מחריד,והשבתי חיה רעה מן הארץ,וחרב לא תעבור בארצכם אמן כן יהי רצון=אינשאל-לה'

ברוכים הבאים../images/Emo140.gif

תודה על הפסוקים המעודדים. אני מקווה שתהייה לך שהייה נעימה בארץ ובפורום.

lion 7

New member
ידיעה משמחת מאד

/tapuzforum/images/Emo139.gifיש לי זכרונות עם הנוצרים משם שלא אשכח לעולם, תמיד רציתי וקיויתי שיהיה להם רק טוב , וגם לכלל האוכלסיה , הלואי שיהיה שלום , ביננו זה אקט נוסף פוליטי מצד חמס ותקותי שלא יהיה אחריו אקט מלוכלך (אולי בהמשך ישחררו את שליט וגם הרבה מאוהבי שחיים שם -אני עם טוקבק 28 בענין לאזרח את הנוצרים משם) .. לפני עליית החמס העקוב מדם בהרבה שנים, סיפרו לי הבנות הנוצריות (מסורתיות מאד ) משם על הקשחת התנהגות חמס (שהטיל אימה גם על הנוצרים בגדה ובבית לחם ) בין היתר היו עוצרים אותן בנות ומזהירים אותן שאי כיסוי לראש יוביל להתנכליות.. נזעמתי מאד כששמעתי את זה במיוחד שאני מאד מאד אוהב את עזה והים שלה ובמיוחד שכונת אלרמאל היוקרתית , קיויתי שפת``ח ישאר אבל תקותי ירדה לטמיון , גם כאשר ניסיתי בכל כורחי להביא את אהבתי משם עם המשפחה והם סירבו (בזמנו היו לי קשרים טובים במשרד הפנים כמה חבל) , ישוע שומר וישמור עליהם, אחדות אתה יודע שלפני 400שנה חיו יהודים ונוצרים בעזה (היו רוב ) מי מאמין שזה קורה .. יהודים עסקו בפלחה ונוצרים בסחר .. תודה רבה על הידיעה , אני מאלה שאוהב לקרוא את מה שאתה כותב ..אשראי אלה החותרים לשלום כי הם בני ה` יקראו .אמין

למעלה