תענוג של הופעה!!!
ממש ממש נהנתי! הקהל היה ממש מפרגן, הכי מפרגן שראיתי עד היום לדעתי. זה נתן אווירה מעולה, ומירי ממש שמחה וכמו שכבר אמרו לפני, למרות שהיא ממש התבאסה על ההופעה שיש היום (מרוב הפקקים), היינו שווים את זה והיא שמחה שהיא שם! היא לבשה את השמלה האדומה הרגילה, והודיעה לקהל שזאת פעם ראשונה שהיא שמה עקבים מאז חודש תשיעי בהופעה (כן ממש..חח) , והיא כנראה תיפרד מהם בקרוב (וכשהורידה נעליים הוסיפה שזה היה מוקדם מכפי שציפתה). סדר השירים היה רגיל, (לא היה את היי אחותי ונטלי והכתף של תל אביב...טוב שממזמן ירד.. ), רק שמירי לא במיוחד זכרה אותו
היא לא הפסיקה להתבלבל ולשאול את הנגנים איזה שיר עכשיו...חח אבל לקראת אמצע ההופעה כבר נזכרה בסדר והלך חלק
היא פתחה בהצל ואני, פעם ראשונה שאני שומעת אותו בהופעה, כל כך יפה, איזה קול מדהים יש למירי, זה פשוט לא יאמן!!!! כל כך כיף לשמוע בהופעה שיר שעוד לא שמעת! גם שער הרחמים היה מדהים! הבטתי בה מהופנטת, אבל ממש, לא רציתי שהשיר ייגמר, כל כך אהבתי את הביצוע!! זה היה מדהים. לפני שהתחילה לשיר את שיר לשירה, היא אמרה, שמעכשיו בשבילה זה שיר לתמר...
מרגש. בזמן השיר היא ממש חיפשה ילדים בקהל, ולא כל כך הלך לה, בסוף היא מצאה ילד שהיא מכירה , לא כ"כ הבנתי אם הוא מהמשפחה שלה או לא, אבל היא עשתה לו שלום והתלהבה, אז בטוח היא מכירה אותו,חחח. היא סיפרה את הסיפורים הרגילים (נהג מונית על יום ראשון, האישה המבוגרת ההיא שפגשה בקניון,שאריות האוכל על הראש של תמר..חח, ניו יורק ואורי עם הכובע
תמיד מצחיק אותי ! והסיפור על צרפת (מיקי ביקש שתספר סיפור שהנגנים לא שמעו אבל בכל זאת היא החליטה לספר אותו
האמת שהיא רצתה להוסיף עוד חלק לסיפור, אבל הקהל היה באמצע הצחוק שלו והיא וויתרה על זה..באסה..). היא גם סיפרה שאורי חטף התקף אלרגיה מהרגע שהגיע לגינה של ההורים שלה אני חושבת..חח. חוצמזה, היא גם הספיקה לפטר את אייל הלר (ואו ...הנגינה שלו..מדהימה!, האצבעות שלו הן כמו מפרט, הוא מנגן ברמה כל כך גבוהה!!), ושנייה אח"כ, החמיאה לו ממש ונתנה לו נשיקה..חחח לפני אם ננעלנו- סיפרה כרגיל על הלידה ועל זה שהיא שרה פיוטים. שרה מדהים את השיר הזה!!! מה עשית היה ממש מהמם, מירי פשוט חזרה ובגדול, מלאה בחיוכים וריקודים, ממש כיף!! היא דיברה על עמוס לביא, שהיה לה את הכבוד לשחק איתו, את אשתו, והקהל היה בטוח שהיא תשיר את אהובי, אבל היא הקדישה לו את אינטא עומרי - כל כך כישרונית , איזה קול.. אני בהלם מהיכולות שלה כל פעם מחדש!! היא סיימה בשיר תקווה (שהיה בהדרן השני
) ונתנה הופעה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה! אין כמו מירי. וירטואוזית נקודה!