היום מירי מופיעה בעין חמד

veredmp

New member
../images/Emo146.gif היום מירי מופיעה בעין חמד ../images/Emo146.gif

מירי מגיעה היום לאיזור חיוג 02 ותופיע בעין חמד, שלפי מה שהבנתי צריך להיות מקום קסום ביותר! מישהו מהפורום יהיה? מאחלת לכם הופעה מהממת. תהנו, תצחקו, תשירו ואח"כ תחזרו לפה לספר לנו איך היה

hilali1

New member
כמה נחמד היה בהופעה בעין חמד ../images/Emo6.gif

החרוז לא משהו אבל זו אחלה כותרת לא
ולעניינו.. אם נתעלם מהחום ומהשמש הקופחת זו היתה אחת ההופעה היפות והמרגשות של מירי שהייתי בה. היו המוני אנשים ומשפחות וילדים קטנים ותינוקות ומי שלא תרצו. חלק ישבו על מחצלות וחלק על כיסאות כך שכולם היו מרוצים ונלהבים.. מירי עלתה לבמה מלווה בקהל הנגנים הרגיל
(כנראה שאני ממש לא בעניינים כי לא ידעתי שמיקי חזר להופיע איתה...
) ושרה בליווי הקהל שירים מהפלייליסט הרגיל (
) שאני מניחה שאתם מכירים. את השיר של עופר שמעתי בפעם הראשונה והוא מהמם
ממש אהבתי.. וזהו. היה ממש יפה ומרגש. אני אוסיף עוד חוויות בין התמונות
שבת שלום חבר'ה|!

hilali1

New member
רגע לפני ההופעה בחדר האומנים הממוזג.. ../images/Emo42.gif

הכנות אחרונות.. כמובן שלא היה חדר ולא היה מזגן. אבל היי לפחות זה גרם אח"כ לחזור להדרן ממש ממש מהר

hilali1

New member
עם תוף מרים תוצרת אבו גוש ../images/Emo79.gif

או שזה בעצם סתם תוף מרים
שעשה הרבה שמח בשיר באה אליכם.. ואגב אבו גוש, פתאום באמצע ההופעה בשיר "אם ננעלו..." נשמעו קולות נפץ. היתה קצת בהלה עד שהתברר שזה זיקוקין דינור
מירי בתגובה: "אני מאוד אוהבת זיקוקים אבל למה אור יום
". אחד הקטעים המשעשעים

hilali1

New member
חחח אומנם הסאונד לא משהו אבל אפשר לשמוע

ולראות כמה בהתחלה זה היה מבהיל ואחרי כן בעיקר מצחיק

hilali1

New member
ילדים ילדים בעיני../images/Emo70.gif

התמונה הזו צולמה בשיר לשירה.. מירי אמרה שבדר"כ בהופעות היא מעלה בשיר הזה ילדה קטנה אבל היום יש מלא מלא ילדים וילדות קטנים. בסוף איזו אמא פשוט הרימה את הבת שלה לקהל.. אותה לדה אגב ידעה אחר כך את כל המילים של עכשיו אתה חוזר, אף אחת, שלום לאמונות ועוד אחרים. מירי תהתה איך ילדים כך כך קטנים מכירים את כל המילים ומבינים מה היא שרה וכמה הם התמודדו עם מערכות יחסים ושיברון לב..
ועוד בהקשר הזה - היא אמרה שאתמול אמרו לה שהיא צריכה קהל יותר צעיר אז הנה הוא מגיע... (בתמונה הבאה..)

hilali1

New member
וגם פה ../images/Emo26.gif

חבורה של בנות שעמדה ממש סמוך לבמה ושרה ורקדה וגם חיכתה עם דפים ועטים שמירי תחתום להן

למעלה