המלצות לאזור כפר תבור

../images/Emo146.gifהמלצות לאזור כפר תבור

הי אנחנו חופשים באמצע ינואר בצימר בכפר תבור. שישבת+ראשון נשמח לרעיונות לדברים שאפשר לעשות, בהתחשב במזג אויר קר ואולי אף גשום, אנחנו זוג חופשי ללא ילדים... אוהבים לסוע, אז אפשר המלצות באזור הצפון באופן כללי... תודה

צימרים אני לא מכיר

אבל חובה פשוט חובה לעצור בדרך במוזאון המרציפן, לטעום ואולי גם לקנות עוד מקום ששווה עצירה בדרך הוא יקב מורד זוג שהקימו ייקב קטן אך מאוד לא שיגרתי שמפיק יין (או יותר מכון להגיד שיכר) מי..... בעצם כמעט מכל דבר מי פטרוזיליה, דלעת ועד לליקר שוקולד וקפה כמעט הכל שווה ביקור זה שיצא ביוקנעם לגבי צימרים, שאני מחפש צימרים בארץ אני בדר"כ מחפש פה

כנסיית ההשתנות

מציעה לעלות, הנוף יפה, הגן מטופח והכנסיה חביבה. לוודא שעות פתיחה, בצהרים סוגרים שם.

ווקשה ../images/Emo140.gif

בקור בכפר כמא במוזיאון הצ'רקסי ובאיזור המשוחזר. פנינה של מקום ואתר מענין . נבסו אייבק ידידי מהמוזיאון הצ'רקסי - בכפר קמא , ישמח להדריך . נסיעה דרך בקעת יבניאל לטבריה דרך נוף יפהפיה ובתקופה בה תשהו שם , היא תהיה ודאי מלאה בפריחה. טיול בהר תבור ובכנסית ההשתנות. אם אתם אוהבי ענתיקות למרגלות התבור ,בדרך אל מרומי ההר שוכן הכפר הבדואי ערב אשבלי , בקרו על פי השלוט אחרי אוהל השלום בחצר העתיקות של יחיא ומסרו ד"ש מהפורום. טיול ביער שוויץ הכניסה מהכביש לפוריה שפע כלניות ותצפית נוף מהיפות בארץ! חופשה נעימה

למעלה